Izrada TV reklama i izradav TV spotova profesionalne produkcije za tv oglašavanje ili promociju tvrke na internetu.

Izrada TV reklama i spotova

ILI NET vam također može ponuditi videoprodukciju odnosno izrada TV spotova ili izradaTV reklama. Naš zadatak je jednostavan: kreirati profesionalne video reklame, interesantne, informativne za tvrtke kako bis e uspješno oglašavali na TV-u. TV reklama ne mora biti skupa, dapače provjerite naše cijene reklama i ugodno ćete se iznenaditi.

Izrada TV spotova i reklama

Izrada TV spotova

ILI NET vam nudi potpunu video produkciju za tvrtke, uključujući razvoj scenarija, produkciju i post produkciju TV spotova. Za one koji trebaju kompletno rješenje, ILI NET vam može ponuditi pisati scenarij, producirati, urediti video spot ili reklamu za televiziju koja će vas oduševiti vrhunskim animacijama, produkcijom ili glumačkom postavom.

Neovisno dali izrada TV spota ili TV reklame se odvija u profesionalnom studiju, vašoj lokaciji ili je animacijska mi imamo sve što vam je potrebno za pred produkciju do finalne montaže odnosno režije.

Produkcija TV reklama

Izrada TV reklama prema profesionalnim standardima koje zahtijevaju sve vrhunske TV kuće. Izrada TV reklama za naše klijente koji se redovito prikazuju u vodećim TV kućama u Hrvatskoj kao što su: HTV, RTL, NOVA TV, MaxTV, Discovery Channel, FOX TV, te i regionalnim.

  • Unutar naše usluge izrade reklama za televiziju nudimo vam:

  • pisanje scenarija za televizijske reklame i prezentacija putem storyboarda
  • Snimanje s glumačkom postavom
  • Animirane reklame
  • Profesionalna audio podloga
  • Prefesionalni spikeri i poznata lica
 • Primjer televizijskog spota

  Primjer izrade studijske reklame za austrijsku tvrtku Harreither d.o.o. u Hrvatskoj. Dakle reklama je uređena i smanjena s 30 sekundi na 10 sekundi emiriranja, studijski je obrađena, osmišljen je scenarij, dodana je pozadinska glazba i dodan je spiker. Glumac u reklami je poznati austrijski vozač fromule 1 Alexander Wurz. Reklama se emitira trenutno na Televzijama u Hrvatskoj.

  Usluge produkcije izrada TV reklama odnosno spotova

  Naše usluge studijske i animirane izrade reklama za televiziju ne uključuju samo to. Možemo vam ponuditi unutar profesionalnog video studija i:

  • Video produkcije za marketing
   Marketing videi su direktna prezentacija vašeg brenda koji utječu na vaš ugled u poslovnom svijetu. Kori dobro osmišljeni video uradak možete vrlo brzo demostrirati vaš proizvod ili uslugu na način koji to slike i tekst ne mogu.
  • Televizijske reklame
   Osmišljavanje scenarija za reklame, efektne neovisno o području djelovanje vaše tvrtke. Radimo predano s našim klijentima kako bi shvatili njihove ciljeve i poruku koju žele prenijeti kako bi kreirali najbolji mogući koncept visoke kvalitete./li>
  • Videoprodukcija za internet
   Kako se ljudi sve više okreću internetu za zabavu i vijesti, razvila se velika platforma za video reklame. Naša vide produkcija u kombinaciji s modernom web stranicom dati će izuzetnu prezentaciju vašim stranicama i vašem poslovanju.
  • 2D i 3D animacije
   Unutar video studija nudimo vam izradu animacija od kojih staje dah. Televizijske reklame poput akcijskih su rađene ovim alatima i pružaju izvrsnu promociju.

  Kontaktirajte nas i izradite vaš spot za televiziju

  Stoga kontaktirajte nas za ponudu izrade vaše reklame. Cijene se kreću već od 800 € za vašu profesionalnu reklamu koju možete oglašavati na bilo kojoj televiziji, Youtube kanalu, internet portalima, u vašoj tvrtci, na sajmovima i drugo.

   Upitnik za produkciju spotova

   Ispunite obrazac za upit o produkciji vašeg nove TV reklame, prezentacijskog spota, promocijskog videa ili slično, te ćemo vam dogovoriti u najkraćem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir vrste produkcije, izrade i sam tip spota. Ukoliko vam je potrebna neka dodatna usluga upišite ju u napomene. Unaprijed hvala.
   Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

   Informacije o usluzi produkcije

   Što se reklamira: Potrebna mi je izrada: Trajanje spota: Vrsta spota: Glazbena podloga: Spiker:

   Usluga pisanja scenarija: Usluga razrade po kadrovima: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita:

   U sklopu naše usluge izrada TV reklama možete pogledati i: