Izrada TV reklama i izradav TV spotova profesionalne produkcije za tv oglašavanje ili promociju tvrke na internetu.

Izrada TV reklama i spotova

ILI NET vam također može ponuditi videoprodukciju odnosno izrada TV spotova ili izradaTV reklama. Naš zadatak je jednostavan: kreirati profesionalne video reklame, interesantne, informativne za tvrtke kako bis e uspješno oglašavali na TV-u. TV reklama ne mora biti skupa, dapače provjerite naše cijene reklama i ugodno ćete se iznenaditi.

Izrada TV spotova i reklama

izrada tv reklama i spotova

ILI NET vam nudi potpunu video produkciju za tvrtke, uključujući razvoj scenarija, produkciju i post produkciju TV spotova. Za one koji trebaju kompletno rješenje, ILI NET vam može ponuditi pisati scenarij, producirati, urediti video spot ili TV reklamu koja će vas oduševiti vrhunskim animacijama, produkcijom ili glumačkom postavom.

Neovisno dali izrada TV spota ili TV reklame se odvija u profesionalnom studiju, vašoj lokaciji ili je animacijska mi imamo sve što vam je potrebno za predprodukciju do finalne montaže odnosno režije.

Izrada TV reklama

Izrada TV reklama prema profesionalnim standardima koje zahtjevaju sve vrhunske TV kuće. Izrada TV reklama za naše klijente koji se redovito prikazuju u vodećim TV kućama u Hrvatskoj kao što su: HTV, RTL, NOVA TV, MaxTV, Discovery Channel, FOX TV, te i reginonalnim.

   Unutar naše usluge izrade reklama za televiziju nudimo vam:

  • pisanje scenarija TV reklame i prezentacija putem storyboarda
  • Snimanje s glumačkom postavom
  • Animirane reklame
  • Profesionalna audio podloga
  • Prefesionalni spikeri i poznata lica

Primjer izrade studijske reklame za austrijsku tvrtku Harreither d.o.o. u Hrvatskoj. Dakle reklama je uređena i smanjena s 30 sekundi na 10 sekundi emiriranja, studijski je obrađena, osmišljen je scenarij, dodana je pozadinska glazba i dodan je spiker. Glumac u reklami je poznati austrijski vozač fromule 1 Alexander Wurz. Reklama se emitira trenutno na Televzijama u Hrvatskoj.

Naše usluge studijske i animirane izrade reklama za televiziju ne uključuju samo to. Možemo vam ponuditi unutar profesionalnog video studija i:

 • Video produkcije za marketing
  Marketing videi su direktna prezentacija vašeg brenda koji utječu na vaš ugled u poslovnom svijetu. Kori dobro osmišljeni video uradak možete vrlo brzo demostrirati vaš proizvod ili uslugu na način koji to slike i tekst ne mogu.
 • TV reklame
  Osmišljavanje scenarija za reklame, efektne neovisno o području djelovanje vaše tvrtke. Radimo repdano s našim klijentima kako bi shvatili njihove cijelje i poruku koju žele prenjeti kako bi kreiraqli najbolji mogući koncept visoke kvalitete./li>

 • Videoprodukcija za internet
  Kako se ljudi sve više okreću internetu za zabavu i vijesti, razvila se velika platforma za video reklame. Naša vide produkcija u kombinaciji s modernom web stranicom dati će izuzetnu prezentaciju vašim stranicama i vašem poslovanju.
 • 2D i 3D animacije
  Unutar video studija nudimo vam izradu animacija od kojih staje dah. TV reklame poput akcijskih su rađene ovim alatima i pružaju izvrsnu promociju.

Kontaktirajte nas

Stoga kontaktirajte nas za ponudu izrade vaše reklame. Cijene se kreću već od 3.000 kuna za vašu profesionalnu reklamu koju možete oglašavati na bilo kojoj televiziji, Youtube kanalu, internet portalima, u vašoj tvrtci, na sajmovima i drugo.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati i: