marketing kampanja e-savjetovanje

Marketing kampanja za e-Savjetovanje servis

Otvoren je servis za građane e-savjetovanja. to je servis  odnosno aplikacija koji služi za savjetovanje građana vezano uz donošenje zakona, propisa i akata. Nakon otvaranja gore navedene aplikacije, kampanja je imala za cilj strategiju i snažnu poruku, te samu edukaciju budućih korisnika. Kreirali smo za aplikaciju kreativu, te explainer video.

Izrada letaka

Prvi zadatak u marketing kampanji je bilo kreirati dizajn letaka i tisak koji služi kao offline promocija aplikacije. Letci su otisnuti na ekološkom papiru, te se dijele zainteresiranima na šalterima institucija kao što su FINA, pošta, banke, info pultovi i drugim lokacijama.

marketing kampanja e-savjetovanje

Video produkcija

Izrada animiranog explainer videa koji se emitira na svim nacionalnim televizijama, na web stranicama i portalima. Video je animiran kako bi korisnicima objasnio način korištenja aplikacije e-savjetovanje te je moderne produkcije. Osim animacije i video produkcije, napravili smo i audio mix sa spikerom, te i sam scenarij za video reklamu.

Oglašavanje na društvenim mrežama

U sklopu navedene kapanje osmišljena strategija je i za oglašavanje na društvenim mrežama kao što su Google display mreža, Facebook i Instagram.
U sklopu Google display oglašavanja bilo je potrebno izraditi animaciju u preko 8 različitih dimenija i formata oglasa. Tako veliko broj oglasa je potreban jer oglasna kampanja se producira na preko 270 portala u Hrvatskoj.

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Marketing kampanja e-savjetovanje, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: