Marketing kampanja za e-Savjetovanje servis

Vlada Republike Hrvatske je otvorila servis e-savjetovanja. to je servis za građanje odnosno aplikacija koji služi za savjetovanje građana vezano uz donošenje zakona, propisa i akata. Nakon otvaranja gore navedene aplikacije, Vlada Republike Hrvatske je imala za cilj strategiju i snažne marketing kampanje za oglašavanje servisa. tu je angažirana naša agencija ILI NET, kao agencija s poprililično iskustva u segmentu kreiranja i somišljavanja sličnih marketing kampanja i strategija.

Izrada letaka

Prvi zadatak u marketing kampanji je bilo kreirati dizajn letaka i tisak koji služi kao offline promocija aplikacije. Letci su otisnuti na ekološkom papiru, te se dijele zainteresiranima na šalterima institucija kao što su FINA, pošta, banke, info pultovi i drugim lokacijama.

marketing kampanja e-savjetovanje

Video produkcija

Izrada animiranog explainer videa koji se emitira na svim nacionalnim televizijama, na web stranicama i portalima. Video je animiran kaako bi korisnicima objasnio način korištenja aplikacije e-savjetovanje te je moderne produkcije. Osim animacije i video produkcije, napravili smo i audio mix sa spikerom, te i sam scenarij za video reklamu.

Oglašavanje na društvenim mrežama

U sklopu navedene kapanje osmišljena strategija je i za oglašavanje na društvenim mrežama kao što su Google display mreža, Facebook i Instagram.
U sklopu Google display oglašavanja bilo je potrebno izraditi animaciju u preko 8 različitih dimenija i formata oglasa. Tako veliko broj oglasa je potreban jer oglasna kampanja se producira na preko 270 portala u Hrvatskoj.

Oglas možete pogledati na slijedećoj poveznici:
Marketing kampanja za e-Savjetovanje na društvenim mrežama

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: