Dizajn memoranduma ili predloška za račune tvrtke, otpremnica i drugih dokumenata koje koristi vaša tvrtka svakodnevno.

Dizajn memoranduma

Memorandum izrada i grafički dizajn

Memorandumi su poslovni dokumenti koji se koriste unutar tvrtke za izvještaje, objave, ponude, predračune, račune, odgovore na upite i slično, bilo u tiskanom obliku ili elektroničkom obliku putem e-maila. Stoga je dizajn memoranduma vrlo bitan kao vjerojatno prva prezentacija vaše tvrtke..

Dizajn memoranduma

Što je memorandum?

Memorandum je kratka poruka ili zapis koji se koristi u internoj poslovnoj komunikaciji.
Nekada primarna forma interne pisane komunikacije memorandum ili memo, te dizajn memranduma koriste sve češće danas u obliku e-pošte ili drugim oblicima elektroničke komunikacije.

Dizajn memoranduma

ILI NET vam može ponuditi veliki izbor predložaka za dizajn memoranduma ili napraviti odgovarajući dizajn memoranduma u skladu sa vašim dizajnom logotipa ili prema vašim željama. Naša specijalnost osim grafičkog dizajna samog memoranduma su i raznoliki izbor papira. Od modernih papira, običnih ili laserskih, preko premaznih, ekoloških, recikliranih i drugo.

Naš profesionalni dizajn memoranduma je kreiran i pripremljen za sve tehnike tiska, bilo da se radi o digitalnom tisku ili offset tisku. Također kreiramo memorandum za vas u digitalnom obliku da ga možete koristit u e-mailu ili u Microsoft Wordu.

Dizajn memoranduma

Izrada memoranduma

Memorandumi su u stvari poslovna pisma koja se koriste u poslovnoj komunikaciji između dvije ili više stranaka. Dizajn memoranduma i izrada memoranduma je bitna zbog dvije svrhe: jedna je da privuku pažnju na bitne objave u rješavanju poslovnih zadataka uglavnom unutar tvrtke, dok drugi zadatak je službena poslovna komunikacija prema van. Komunikacija s vašim partnerima i klijentima, kao što su službeni cjenici, računi, ponude, pozivi na sastanke i slično.

Dizajn memoranduma se uglavnom radi u vektorskom obliku kako bi bili pogodni za sve vrste i tehnike tiska i elektroničke oblike. Najčešći su u formatima A4 (297x210mm) ili Letter formatu.

Kontaktirajte nas

Ako imate potrebe za dizajnom memranduma u digitalnom obliku, wordu, unutar vašeg softwarea za račune i otpremnice ili pak vam je potrebana grafička priprema memoranduma za tisak, kontaktirajte nas i poslati ćemo Vam ponudu u najkraćemo mogućem roku.

Upiti i informacije

Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
Zahvaljujemo.


Vaše ime i prezime:

Naziv tvrtke: (nije obavezno)

Vaš e-mail:

Kontakt telefon:

Pošaljite nam upit:

Antispam zaštita:


Možete pogledati i:

Brošure

Izrada brošura za hotele, manje tvrtke i uslužne djelatnosti.

Katalozi

Izrada kataloga proizvoda i usluga.

Flajeri

Izrada jedno, dvo i trostrukih flajera.

Koverte

Izrada koverti svih formata.