Dizajn memoranduma ili predloška za račune tvrtke, otpremnica i drugih dokumenata koje koristi vaša tvrtka svakodnevno.

Dizajn memoranduma

Memorandumi su poslovni dokumenti koji se koriste unutar tvrtke za izvještaje, objave, ponude, predračune, račune, odgovore na upite i slično, bilo u tiskanom obliku ili elektroničkom obliku putem e-maila. Stoga je dizajn memoranduma vrlo bitan kao vjerojatno prva prezentacija vaše tvrtke..

Dizajn memoranduma

Što je memorandum?

Memorandum je kratka poruka ili zapis koji se koristi u internoj poslovnoj komunikaciji.
Nekada primarna forma interne pisane komunikacije memorandum ili memo, te dizajn memranduma koriste sve češće danas u obliku e-pošte ili drugim oblicima elektroničke komunikacije.

Grafički dizajn memoranduma

ILI NET vam može ponuditi veliki izbor predložaka za dizajn memoranduma ili napraviti odgovarajući memorandum u skladu sa vašim dizajnom logotipa ili prema vašim željama. Naša specijalnost osim grafičkog dizajna, kreativni pristup i raznoliki izbor papira. Od modernih papira, običnih ili laserskih, preko premaznih, ekoloških, recikliranih i drugo.

Naš profesionalni dizajn memoranduma je kreiran i pripremljen za sve tehnike tiska, bilo da se radi o digitalnom tisku ili offset tisku. Također kreiramo memorandum za vas u digitalnom obliku da ga možete koristit u e-mailu ili u Microsoft Wordu.

Dizajn memoranduma

Izrada memoranduma

Memorandumi su u stvari poslovna pisma koja se koriste u poslovnoj komunikaciji između dvije ili više stranaka. Dizajn memoranduma i izrada memoranduma je bitna zbog dvije svrhe: jedna je da privuku pažnju na bitne objave u rješavanju poslovnih zadataka uglavnom unutar tvrtke, dok drugi zadatak je službena poslovna komunikacija prema van. Komunikacija s vašim partnerima i klijentima, kao što su službeni cjenici, računi, ponude, pozivi na sastanke i slično.

Dizajn memoranduma se uglavnom radi u vektorskom obliku kako bi bili pogodni za sve vrste i tehnike tiska i elektroničke oblike. Najčešći su u formatima A4 (297 x 210 mm) ili Letter formatu.

Osim dizajna memoranduma, radimo i dizajn sve ostale poslovne dokumentacije kako bi brandirali vaše dokumente. U to ulazi oblikovanje ugovora, otpremnica, sporazuma, bilanci, računa, elaborata, e-mail predložaka, excel dokumenata, te sve druge dokumentacije u svrhu brandinga tvrke.

Cjenik oblikovanja memoranduma

S obzirom na veliki broj upita, formirali smo osnovnu cijenu izrade memoranduma. Ova cijena se odnosni na osnovnu cijenu izrade, te se cijene povećavaju ukoliko se radi o većem broju rješenja odnosno iteracija.

Vrsta memorandumaFormatOpis uslugeBroj idejnih rješenjaBroj iteracijaCijena
Predložak za Word templateA4 format
Obrada logotipa, vektorskih elemenata, simbola, izrada ikonografije, te obrada fotografija11350,00 kn
Priprema za tisakA4 formatObrada logotipa, vektorskih elemenata, simbola, izrada ikonografije, te obrada fotografija i priprema za tisak11450,00 kn

Kontaktirajte nas za vaš memorandum

Ako imate potrebe za dizajnom memranduma u digitalnom obliku, wordu, unutar vašeg softwarea za račune i otpremnice ili pak vam je potrebana grafička priprema memoranduma za tisak, kontaktirajte nas i poslati ćemo Vam ponudu u najkraćemo mogućem roku.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  Možete pogledati i:

  Letci

  Izrada letaka  svih formata.

  Plakati

  Kreativa jumbo plakata B1, B2, roll up plakata, citylight i drugih.

  Brošure

  Izrada brošura za hotele, manje tvrtke i uslužne djelatnosti.

  Flajeri

  Izrada jedno, dvo i trostrukih flajera.

  Katalozi

  Izrada kataloga proizvoda i usluga.

  Koverte

  Izrada koverti svih formata.