Dizajn memoranduma ili predloška za račune tvrtke, otpremnica i drugih dokumenata koje koristi vaša tvrtka svakodnevno.

Dizajn memoranduma

Memorandumi su poslovni dokumenti koji se koriste unutar tvrtke za izvještaje, objave, ponude, predračune, račune, odgovore na upite i slično, bilo u tiskanom obliku ili elektroničkom obliku putem e-maila. Stoga je dizajn memoranduma vrlo bitan kao vjerojatno prva prezentacija vaše tvrtke..

Dizajn memoranduma

Što je memorandum?

Memorandum je kratka poruka ili zapis koji se koristi u internoj poslovnoj komunikaciji.
Nekada primarna forma interne pisane komunikacije sa predefiniranim izgledkom koji sadrži logotip, podatke o tvtrci, kontakt podatke i određenu tipografiju ili popularno zvan memo, te priprema u eletroničkom obliku koristi se sve češće danas u obliku e-pošte ili drugim oblicima elektroničke komunikacije.

Grafički dizajn memoranduma

ILI NET vam može ponuditi veliki izbor predložaka za oblikovanje poslovnih dokumenata ili napraviti odgovarajući poslovni dokument u skladu sa vašim kreativnim rješenjem logotipa ili prema vašim željama. Naša specijalnost osim grafičkog dizajna, kreativni pristup i raznoliki izbor papira. Od modernih papira, običnih ili laserskih, preko premaznih, ekoloških, recikliranih i drugo.

Naš profesionalni dizajn memoranduma je kreiran i pripremljen za sve tehnike tiska, bilo da se radi o digitalnom tisku ili offset tisku. Također kreiramo memorandum za vas u digitalnom obliku da ga možete koristit u e-mailu ili u Microsoft Wordu.

Memorandumi i poslovna dokumentacija za tvrtku Hertz

Izrada poslovnih memoranduma

Memorandumi su u stvari poslovna pisma koja se koriste u poslovnoj komunikaciji između dvije ili više stranaka. Dizajn memoranduma i izrada memosa je bitna zbog dvije svrhe: jedna je da privuku pažnju na bitne objave u rješavanju poslovnih zadataka uglavnom unutar tvrtke, dok drugi zadatak je službena poslovna komunikacija prema van. Komunikacija s vašim partnerima i klijentima, kao što su službeni cjenici, računi, ponude, pozivi na sastanke i slično.

Dizajn memoranduma se uglavnom radi u vektorskom obliku kako bi bili pogodni za sve vrste i tehnike tiska i elektroničke oblike. Najčešći su u formatima A4 (297 x 210 mm) ili Letter formatu.

Osim kreativnih rješenja za poslovne dokumente, radimo i oblikovanje sve ostale poslovne dokumentacije kako bi brandirali vaše dokumente. U to ulazi oblikovanje ugovora, otpremnica, sporazuma, bilanci, računa, elaborata, e-mail predložaka, excel dokumenata, te sve druge dokumentacije u svrhu brandinga tvrke.

Kontaktirajte nas za vaš memorandum

Ako imate potrebe za dizajnom memranduma u digitalnom obliku, wordu, unutar vašeg softwarea za račune i otpremnice ili pak vam je potrebana grafička priprema dokumentacije za tisak, kontaktirajte nas i poslati ćemo Vam ponudu u najkraćemo mogućem roku.

  Upitnik za grafičko oblikovanje vašeg memoranduma ili poslovnog pisma

  Ispunite obrazac za upite o cijeni grafičkog oblikovanja, te ćemo vam dogovoriti u najkraćem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir i mogućnosti grafičkog oblikovanja mposlovne dokumentacije, te broj rješenja. Unaprijed hvala.
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Oblikovanje memoranduma: Broj idejnih rješenja: Broj korekcija: Da li imate logotip: Obrada fotografije ili dodatnih logotipa: Priprema za tisak: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita:

  Cjenik oblikovanja memoranduma

  S obzirom na veliki broj upita, formirali smo osnovnu cijenu izrade memoranduma. Ova cijena se odnosni na osnovnu cijenu izrade, te se cijene povećavaju ukoliko se radi o većem broju rješenja odnosno iteracija.

  Vrsta memorandumaFormatOpis uslugeBroj idejnih rješenjaBroj iteracijaCijena
  Predložak za Word templateA4 format
  Obrada logotipa, vektorskih elemenata, simbola, izrada ikonografije, te obrada fotografija1160,00 €
  Priprema za tisakA4 formatObrada logotipa, vektorskih elemenata, simbola, izrada ikonografije, te obrada fotografija i priprema za tisak1173,00 €