Tisak plakata nudimo u svim dimenzijama i za sve namjene. Tisak plakata po povoljnim cijenama.

Tisak plakata Zagreb

Izrada plakata svih formata

Želite da se vaša poruka čuje? Oglasite se vrlo povoljno uz kvalitetan tisak plakata. Kreirajte dizajn plakata kod nas ili ako već imate dizajn i grafičku pripremu, dopustite da vam ponudimo kvalitetno otisnuti plakat. Nudimo vam tisak u najmodernijim tehnikama tiska izuzetne kvalitete izrade i dorade.

Tisak plakata

Tisak plakata povoljnih cijena

Tisak plakata u rasponu veličina od A3 (297 x 420 mm) do B1 (700 x 1000 mm) su veći od života! Kombinacijom grafičkih elemenata, teksta i fotografija, jednom riječju dizajn plakata izvrsno oglašavajući neki događaj, promoviraju tvrtku ili prikazuju umjetničke radove.

Želite da se vaša poruka čuje? Kreirajte dizajn plakata kod nas ili ako već imate dizajn i grafičku pripremu plakata, dopustite da vam ponudimo tisak plakata. Naši plakati su visoke kvalitete te tiskamo ih u offset tehnici do B1 veličine. Ukoliko se radio o većim formatima ili dimenzijama kao što su jumbo plakati ili citylight posteri vrši se tisak plakata na ploterima visoke rezolucije.

Pogledajte također i našu uslugu dizajna i grafičke pripreme za plakate

Kvaliteta tiska postera

Tisak plakata

Plakati su savršeno rješenje za poboljšanje vaše prodaje i vaše marketing potrebe. Zadnjih nekoliko godina razvili smo se u vrsne profesionalce kada je riječ o izradi plakata.

Bez obzira dali tražite nešto što će obilježiti vaš event koji organizirate, promovirate svoj album, pozivate na promociju ili slično izraditi ćemo plakate i uslugu tisak plakata za vas po vrlo konkurentnim cijenama i visoke kakvoće.

Bez obzira za koje potrebe trebate izradu postera, plakati dobrog dizajna, otisnuti kod nas će osigurati da privučete pažnju vaše intencirane publike i time osigurate pravilnu promociju.

Tisak plakata možemo vam bez obzira na veličinu i nakladu:

  • Offset tehnika tiska (za veće naklade i formate plakata do B1 veličine)
  • Digitalna tehnika tiska (za manje naklade i formate do SRA3 veličine)
  • Tisak velikih formata (zamanje naklade i formate do 4x3m veličine)

Citylight i jumbo
plakati

Citylight plakati

Ciytlight plakati su mediji postavljeni najčešće na autobusnim ili tramvajskim stanicama gdje ih veliki broj ljudi lako može uočiti i pročitati dok čekaju prijevoz. Za razliku do jumbo plakata gdje vozači nemaju vremena čitati detaljno plakate, na city light plakatima se najčešće koristi drugačiji dizajn i tisak plakata je veće rezolucije s obzirom da prolaznici imaju i po 5 minuta i više da pročitaju sve.

Dimenzije city light plakata u Zagrebu su 175x119cm.

Ukoliko vas interesira najam pozicija za jubmo i citylight plakate, posjetite stranicu ovdje.

Cijena tiska plakata

Cijene tiska plakata formata B2 (48x68cm), tisak full color na 132g Kunsdruk papiru se kreću od:

  • 100 komada – 9,50 kn
  • 200 komada – 7,10 kn
  • 300 komada – 5,10 kn
  • 500 komada – 2,90 kn

U navedene cijene nije uključen grafički dizajn ili priprema za tisak.
Kvalitetia digitalnog tiska je u vrlo visokoj rezoluciji i time visoke kvalitete.

Kontakirajte nas

Ukoliko imate potrebe za kvalitetnim plakatima, odnosno tisak plakata visoke rezolucije i kvalitetnog otiska kontaktirajte nas. Tisak plakata u kratkom vremenskom roku i po jeftinim cijenama.

Pošaljite nam upit za tisak plakata

7 + 1 = ?

Pogledajte i

Letci

Print letaka svih dimenzija i naklada.

Posjetnice

Otisnite posjetnice svih oblika i dimezija kod nas.

Majice

Print vašeg dizajna na sve vrste majica.