Tisak plakata nudimo u svim dimenzijama i za sve namjene. Tiskamo plakate u malim, srednjim i velikim nakladama i po vrlo povoljnih cijena.

Tisak na plakate Zagreb

Izrada plakata svih formata

Želite da se vaša poruka čuje? Oglasite se vrlo povoljno uz kvalitetan tisak plakata. Kreirajte dizajn plakata kod nas ili ako već imate dizajn i grafičku pripremu, dopustite da vam ponudimo kvalitetno otisnuti vaš promo materijal. Nudimo vam tiskanje u najmodernijim tehnikama tiska izuzetne kvalitete izrade i dorade.

Tisak plakata

Tisak plakata povoljne cijene

Tisak plakata u rasponu veličina od A3 (297 x 420 mm) do B1 (700 x 1000 mm) na kvalitetnim papirima, od jednobojnih do full colora. Kombinacijom grafičkih elemenata, teksta i fotografija, jednom riječju kvalitetnim dizajnom vaši posteri izvrsno oglašavaju neki događaj, promoviraju tvrtku ili prikazuju umjetničke radove.

Naš kvalitetan dizajn plakata daje vam snagu da kreirate postere baš onako kako ste ih zamislili. Posteri za kafiće, evente, klubove, institucije, škole, tvrtke i druge namjene oglašavaju vaš brand potencijalnim kupcima. Posteri za evente su izvrsni za oglašavanje i pozivanje na neki događaj ili ukoliko lansirate novi proizvod. U usporedbi s billboardima, obični plakati su puno jeftinijih cijena i svejedno provlače dosta pažnje.

Plakati izuzetne kvalitete

Posteri su savršeno rješenje za poboljšanje vaše prodaje i vaše marketing potrebe. Zadnjih nekoliko godina razvili smo se u vrsne profesionalce kada je riječ o izradi postera.

Bez obzira dali tražite nešto što će obilježiti vaš event koji organizirate, promovirate svoj album, pozivate na promociju ili slično možemo vam kreativno osmisliti postere s uslugom tiska plakata za vas po vrlo konkurentnim cijenama i visoke kakvoće.

Bez obzira za koje potrebe trebate izradu postera, dobrog omsišljeni i kvalitetnog dizajna, otisnuti kod nas će osigurati da privučete pažnju vaše intencirane publike i time osigurate pravilnu promociju.

Tisak plakata možemo vam bez obzira na veličinu i nakladu:

 • Offset tehnika tiska (za veće naklade i formate do B1 veličine)
 • Digitalna tehnika tiska (za manje naklade i formate do SRA3 veličine)
 • Tisak velikih formata (zamanje naklade i formate do 4x3m veličine)
Tisak plakata

Pogledajte također i našu uslugu dizajna i grafičke pripreme postera, banneri i drugih promotivih vizuala.

Dizajn plakata CItylight

Print CityLight i Billboard postera

Ciytlight plakati su mediji postavljeni najčešće na autobusnim ili tramvajskim stanicama gdje ih veliki broj ljudi lako može uočiti i pročitati dok čekaju prijevoz. Za razliku do billboarda gdje vozači nemaju vremena čitati detaljno puno informacija, na city light plakatima se najčešće koristi drugačiji dizajn. Time je i tisak plakata veće rezolucije s obzirom da prolaznici imaju i po 5 minuta i više da pročitaju sve.

Dimenzije city light displaya u Zagrebu su 175x119cm.

Ukoliko vas interesira najam pozicija za jubmo i citylight plakate, posjetite stranicu ovdje.

Kontaktirajte nas za tisak plakata

Ukoliko imate potrebe za kvalitetnim plakatima, u tom slučaju trebate tisak plakata visoke rezolucije i kvalitetnog otiska kontaktirajte nas. Tisak plakata u kratkom vremenskom roku i po povoljnim cijenama.

  Kontakt obrazac za upit tiska plakata

  Dragi posjetitelji, ispunite kontakt obrazac za cijenu tiska plakata ili postera, te ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir formata plakata, oblik, naklada, vrste papira i drugo bitno za kalkulaciju cijene tiska postera. Ukoliko vam je potreban neki specijalni format ili papir, upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Dimenzija plakata:

  Broj boja:

  Vrsta papira (nudimo standardne papire za tisak plakata):

  Gramatura papira:

  Plastifikacija:

  UV lak:

  Priprema za tisak:

  Naklada:

  Dodatne informacije i napomene:

  Antispam zaštita:

  Cijena tiska plakata varira ovisno o količini

  Cijena tiska plakata u A3 formatima
  Dimenzija plakata (format)Naklada (komada)PapirCijena (po komadu)
  297 x 420 mm (A3)50115g ili 135g Kunsdruck1,23 €/kom
  297 x 420 mm (A3)100115g ili 135g Kunsdruck0,95 €/kom
  297 x 420 mm (A3)200115g ili 135g Kunsdruck0,78 €/kom
  297 x 420 mm (A3)500115g ili 135g Kunsdruck0,45 €/kom
  297 x 420 mm (A3)1000115g ili 135g Kunsdruck0,23 €/kom
  297 x 420 mm (A3)2000115g ili 135g Kunsdruck0,14 €/kom
  297 x 420 mm (A3)5000115g ili 135g Kunsdruck0,10 €/kom

  U navedene cijene nije uključen grafički dizajn ili priprema za tisak.
  Kvaliteta digitalnog tiska je u vrlo visokoj rezoluciji i time visoke kvalitete. Cijene su informativnog karaktera te su moguća odstupanja. Pošaljite nam dole niže upit, te ćemo vam poslati službenu ponudu za tisak vaših plakata.