Tisak na majice svih vrsta od T-shrt majici, polo majici, tisak na jakne, tisak na radnu odjeću, tisak na kabanice i sve druge odjevne artikle povoljnih cijena.

Tisak na Majice

Majice print Zagreb

Možda malo pretenciozno zvuči ali majice posebno T-Shirt majice postoje tu zbog marketinga. Tisak na majice koriste marketing agencije, koriste se za brendiranje i za kojekakvu promociju.

Tisak na majice

Tisak ma majice svih boja

U mogućnosti smo vam ponuditi dizajn i tisak na majice svih vrsta kao što je tisak na t-shirt majice, tisak na polo majice, tisak na hoodies, tisak na košulje, tisak na jakne i sav drugi odjevni materijal.
Ukoliko plasirate novi proizvod ili tražite inovativan način oglašavanja vaše tvrtke ili samo želite etablirati vaš brand tržištu vaš brend tisak na majice ima puno jači marketing efekt nego što mislite.
Dok druge tehnologije konstantno napreduju, tisak na majice ostaje u marketingu i još uvijek ih koriste kompanije kao što su Coca-Cola ili IBM, te obje kompanije koriste promidžbu putem majica s tiskom u različitim sektorima.

Te kompanije toliko su se marketinški razvile tisak na majice da neki nose Coca-Cola majice danas iz modnih razloga i nisu zaposlenici Coca-Cole.

Majice s tiskom

printanje na majicu

Nudimo vam vaše majice s dotiskom ili ih možete naručiti kod nas. Možete također tiskati svoj logotip, tekst, ili fotografiju tiskanus T-Shirt majicom ili majice kratkih rukava, polo majice, sportsku opremu, trenirke, jakne, kape, šilterice i još puno toga. Osim klasičnog tiska u sitotisku ili transfer printerom moguće je i odraditi štih na majice ili vezenje koncem.

Tisak na majice povoljnih cijena

Bez obzira dali ste vlasnik firme koji traži način kako bi brendirao vaš tim, sportska ustanova koji traži eksluzivan dizajn sportske opreme ili imate poduzetničku ideju ili dizajn majice ILI NET je agencija za vas!
Ponosimo se s ponudom visoko kvalitetnih majici i nudimo vam tisak na majice po konkurentnim cijenama.Vršimo dotisak majici za sve prigode od dizajnerskih majica, do promotivnih t-shirt majica, polo majica, jakni, kapai šilterica s printom, i drugo.

Tisak na majice

Tisak na majice već od 18 kn

Boja majiceGramatura majiceKoličinaCijena
Bijela kvalitetna majica okruglog izreza150g10018,25 kn

Pošaljite namupit za tisak na majice

Neovisno dali vam je potrebna usluga tisak na majice na vašim majicama ili želite pogledati katalog naših majica i cijena slobodno nam kontaktirajte i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu tisak majica možete pogledati:

  Letci

  Tiskanje letaka u offset i digitalnom tisku.

  Plakati

  Print plakata različitih formata.

  Posjetnice

  Izrada vizit karti, posjetnica i loaylity kartica.