Tisak na majice svih vrsta od T-shirt, polo, print na jakne, radnu odjeću, tisak na kabanice i sve druge odjevne artikle povoljnih cijena.

Tisak na Majice, košulje, jakne i drugi tekstil

Print na odjeću Zagreb

Možda malo pretenciozno zvuči ali posebno T-Shirt majice postoje tu zbog marketinga. Tisak na majice koriste marketing agencije, koriste se za brendiranje i za kojekakvu promociju.

Print na tekstil

Tisak na majice svih boja

U mogućnosti smo vam ponuditi dizajn i tisak na majice svih vrsta odnosno na t-shirt, polo s kragnom, na hoodies, na košulje, na jakne i sav drugi odjevni materijal u velikom broju boja.
Ukoliko plasirate novi proizvod ili tražite inovativan način oglašavanja vaše tvrtke ili samo želite etablirati vaš brand tržištu vaš brend efekt ovakve prezentacije ima puno jači marketing efekt nego što mislite.
Dok druge tehnologije konstantno napreduju, print na odjevnim predmetima ostaje u marketingu i još uvijek ih koriste kompanije kao što su Coca-Cola ili IBM, te obje kompanije koriste promidžbu u različitim sektorima.

Te kompanije toliko su se marketinški razvile da neki nose Coca-Cola t-shirt danas iz modnih razloga i nisu zaposlenici Coca-Cole.

Tisak na majice

ODJEĆA S TISKOM VAŠEG BRANDA

Nudimo vam print na vašu odjeću ili ih možete naručiti kod nas. Možete također tiskati svoj logotip, tekst, ili fotografiju.  U ponudi imamo širok asortiman tekstila kratkih rukava, dugih rukava, polo, hoodie, sportsku opremu, trenirke, jakne, kape, šilterice i još puno toga. Osim klasičnog tiska u sitotisku ili transfer printerom moguće je i odraditi štih ili vezenje koncem.

Tisak na majice povoljnih cijena

Bez obzira dali ste vlasnik firme koji traži način kako bi brendirao vaš tim, sportska ustanova koji traži eksluzivan dizajn sportske opreme ili imate poduzetničku ideju ILI NET je agencija za vas!
Ponosimo se s ponudom visoko kvalitetnih majici i nudimo vam tisak po konkurentnim cijenama. Vršimo print na sve tekstilne materijale kao što su radna odijela,  dresove, induvidualizirani print s imenom ili prezimenom, te tisak na kape. Široka namjena  za sve prigode od dizajnerske odjeće, do promotivnih t-shirt, polo, jakni, kapa i šilterica s printom, i drugo.

Branding polo shirt

Print majica već od 3,6 €/kom

Minimalna količina 100 komada. Tekstil koji nudimo u ponudi isključivo je njemačkih brandova poput Fruit of the Loom, Gildan, Russell Europe, i drugi brandovi.

Boja majiceGramatura majiceKoličinaCijena
Bijela kvalitetna majica okruglog izreza150g1003,60 €

Kontakt upitnik za print na odjeću

Ukoliko želite brendirati vašu odjeću, kontaktirajte nas. Neovisno da li vam je potrebna usluga tiska na vašim majicama ili želite pogledati katalog i ponudu tektislnih promo artikala i cijena slobodno nam kontaktirajte i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

    Upitnik za print majici

    Poštovani, ukoliko vas interesira tisak na majice, jakne, polo majice, pregače, kabanice ili branding drugog tekstilnog materijala, ispunite obrazac te ćemo vam poslati cijenu u najkraćem mogućem vremenu. Ukoliko imate potrebe za nekih posebnim majicama ili drugim tekstilom, upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon: Tekstil: Pozicija: Broj boja: Boja tekstila: Priprema za tisak: Količina: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: