Tisak letaka je jedna od usluga koju nudi naša marketing agencija. Tisak letaka nudimo na velikom broju različitih papira, kako bi istaknuli kvalitetan grafički dizajn. Uslugu tiska letaka nudimo u manjim, srednjim i velikim nakladama.

Tisak letaka po povoljnim cijenama

Letci otisnuti na kvalitetnim papirima

Tiskani letci ugodnog grafičkog dizajna, prihvatljivih cijena i ekstra kvalitete. Mi smo marketing agencija koja vam nudi od osmišljavanja dizajna pa sve do kvalitetnog i tiska letaka povoljnih cijena i svih formata.

Tisak letaka u full coloru

S obzirom da naša marketing agencija surađuje s najvećim tiskarama u Hrvatskoj, u mogućnosti smo vam ponuditi kvalitetan tisak letaka konkurentnih cijena.

Također u procesu pripreme letka treba pripaziti na kvalitetu usluge, ne samo cijenu jer ćete na taj način privući vaše kupce i odisati kao tvrtka koja pazi na vlastiti vizulalni identitet.

Kvalitetan dizajn i tisak letaka

Tisak letaka u Zagrebu, tj. pronalazak kvalitetne, brze i povoljne tiskare u Zagrebu a i šire često zna biti mukotrpan posao. ILI NET vam može ponuditi kvalitetan tisak letaka otisnut na najsuvremenijim tiskarskim strojevima. Bez obzira dali imate potrebe za letcima u količinama od 100, 500, 10.000 ili 150.000 komada, kod nas ćete naći najbolju kvalitetu, atraktivne cijene i još puno pogodnosti.

Vrste papira koje se najčešće koristimo za tisak letaka

Izradu vašeg letka vršimo na papirima po želji visoke kvalitete i odgovarajuće za digitalni i offset tehnike tiska.

Neki od standardnih papira pogodnih i uobičajenih papira:

 • Kunsdruck Matt u gramaturama 90g, 115g, 135g i više
 • Kunsdruck Sjajni u gramaturama 90g, 115g, 135g i više
 • Bezdrvni ili offsetni u gramaturama 90g, 115g, 135g i više
 • Specijalni papiri

Offset je tehnika za print letaka većih naklada, odnosno digitalni print je tehnika namijenjena za manje naklade. U našem grafičkom studiju će te pronaći stručnu uslugu grafičke pripreme kako bi osigurali da vaši letci budu uvijek otisnuti i izgledali najbolje moguće. Koristimo kvalitetne dobavljače papira za print flyera iz Hrvatske kao što su:

Cijene tiska

Formirali smo cjenik nekih najčešćih dimenzija i tipova flyera koji se tiskaju. Cjenik je informativnog karaktera te su mogući popusti ili kokrecije cijena. Kontaktirajte nas niže na kontakt obrascu kako bi poslali upit za ponudom za tisak letka.

Izrada letaka i njihove cijene ovise o dimenziji, vrsti papira, nakladi i broju boja u tisku. Osim navedenog postoje još povoljniji papiri, manje boja u tisku, različite dorade i slično. Kontaktirajte nas ukoliko imate specifičan upit. Rokovi za tisak letka su po dogovoru, ovisno o nakladi, vrsti dorade, hitnosti i drugom.

Cjenik tiska A4 letaka
Dimenzija (format)Naklada (komada)PapirCijena za jednostrani tisak letaka u boji (4/0)Cijena za obostrani tisak letaka u boji (4/4)Dorada: savijanje ili biganje
A4 (297 x 210 mm)200135g ili 150g Kunsdruck0,41 €/kom0,46 €/kom0,08 €/kom
A4 (297 x 210 mm)500135g ili 150g Kunsdruck0,28 €/kom0,35 €/kom0,07 €/kom
A4 (297 x 210 mm)1000135g ili 150g Kunsdruck0,15 €/kom1,30 kn/kom0,05 €/kom
A4 (297 x 210 mm)2000135g ili 150g Kunsdruck0,09 €/kom0,18 €/kom0,04 €/kom
A4 (297 x 210 mm)5000135g ili 150g Kunsdruck0,06 €/kom0,08 €/kom0,03 €/kom
A4 (297 x 210 mm)10000135g ili 150g Kunsdruck0,04 €/kom0,05 €/kom0,01 €/kom

Zašto su nam potrebni letci?

Letci se koristi na efektivan način kako bi se proslijedio dalje i tim putem širio informaciju. Time je tisak letaka najčešće jedan od najjeftinije promocije i dostupan je velikom broju ljudi.

Kvalitetan print je najprihvatljiviji način promidžbe zbog cijene, brzine i pristupačnosti. Letke kao takve možete staviti direktno u ruke vaših potencijalnih kupaca.

Stoga bez obzira dali želite pronaći nove kupce za vaše poslovanje, promovirati party u vašem lokalu ili oglasiti vaš alat, prepustite se u ruke profesionalaca i mi ćemo vam ponuditi tisak letaka, od kojih ćete osjetiti marketinški efekt u vrlo kratkom roku.

Izrada i tisak letaka

Suvremeni print i papiri

Bez obzira dali promovirate svoj posao ili uslugu ili promovirate neki događaj u ILI NET-u će te dobiti kvalitetan tisak letaka na kojem će grafički dizajn doći do izražaja. Koristimo ne toksične boje i nudimo tiskanje na ekološkim papirima. Također nudimo veliki izbor tiskarske dorade kao što je plastifikacija, ištancavanja, blindruck, zlato i srebrotisak i drugo.

Print letaka u manjim nakladama

Različite tehnike koje koristimo za tisak letaka

Tisak letaka većinom radimo u offset tehnici tiska koja je cijenovno najprihvatljivija za kvalitetan otisak u koloru, no također ukoliko imate potrebu za manjim količinama možemo ih otisnuti u digitalnom tisku.

Bez obzira dali želite tiskati letke na Matt Kunsdruk papiru ili Glossy (sjajnom) ili bezdrvnom papiru, trostrukog savijanja, bez savijanja truditi ćemo se da zadovoljimo svim vašim zahtjevima.

Letci dimenzije

Najčešće upotrebljavani formati za izradu su:

 • A4 format (297x210mm)
 • A5 format (210x148mm)
 • A6 format (148x105mm)
 • A7 format (105x74mm)

Boje u tisku

U mogućnosti smo ponuditi vam opcije jednostranog ili obostranog tiska i to u:

 • Jednoj boji po želji
 • Dvije boje po želji
 • Tri boje po želji
 • Četiri boje ili ful kolor
 • Ful kolor print plus dodatne boje (zlato, srebro ili pantone boje)
 • UV lak
 • Blindruck
 • Ištancane letke raznih oblika

Upute za grafičku pripremu za tisak letaka

Ukoliko imate vlastiti dizajn i planirate tisak letaka, a nemate iskustva u grafičkoj pripremi, nudimo vam nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći da kvalitetno pripremite file grafičke pripreme (DTP). Danas mnogi koriste proigrame za dizajn poput Canva, no nažalost dizajn i priprema u navedenom i sličnim programima nije pogodna za kvalitetan tisak.

Ovo su neke od obaveznih smjernica za grafičku pripremu za kvalitetnu grafičku pripremu:

 • Dizajn se radi u vektorskim programima kao što su Adobe Illustrator, Corel, InDesign
 • Sve boje moraju biti u CMYK  separaciji
 • Svi tekstovi u krivuljama
 • Tekstovi od ruba papira moraju biti udaljeni minimalno 5 milimetara
 • Letci moraju imati napust (bleedO od minimalno 3 milimetra
 • Rezolucija fotografija mora biti minimalno 300 dpi
 • Kompleksi vektorski oblici moraju biti simplificirani

Ukoliko vam zvuči prezahtjevno, kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam kvalitetno pripremiti i pretvoriti grafičko oblikovanje u pripremu za tisak vašeg letka.

Pošaljite na upit za cijenu za tisak letaka

Neovisno kvu izradu letaka trebate, koja naklada, koji formati, na kojim papirima ili koliko brzo vam je potrebno, pošaljite nam upit i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku s ponudom i rokovima izrade.

  Kontakt obrazac za print letaka ili flajera

  Dragi posjetitelji, ispunite kontakt obrazac za cijenu tiska letaka ili flajera, te ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir formata, obliku, nakladi odnosno količini, vrsti papira. Te drugim bitnim stavkama za kalkulaciju cijene otiska letaka ili flajera. Ukoliko vam je potreban neki specijalni format ili papir, upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Dimenzija letka: Jednostran ili obostran tisak: Broj boja: Vrsta papira (nudimo standardne papire za tisak letaka): Gramatura papira: Savijanje: Plastifikacija: UV lak: Priprema za tisak: Naklada: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: