Tisak letaka na velikom broju različitih papira kako bi istaknuli dizajn letaka. Tisak letaka nudimo u manjim, srednjim i velikim nakladama.

Tisak letaka po povoljnim cijenama

Letci otisnuti na kvalitetnim papirima

Tisak letaka ugodnog grafičkog dizajna, prihvatljivih cijena i ekstra kvalitete. Mi smo marketing agencija koja vam nudi od osmišljavanja dizajna letaka pa sve do kvalitetnog i povoljnog tiska letaka svih formata.

Tisak letaka

S obzirom da naša marketing agencija surađuje s najvećim tiskarama u Hrvatskoj, u mogućnosti smo vam ponuditi kvalitetan tisak letaka konkurentnih cijena.

Također u procesu tiska treba pripaziti na kvalitetu usluge, ne samo cijenu jer ćete na taj način privući vaše kupce i odisati kao tvrtka koja pazi na vlastiti vizulalni identitet.

Tiskani letci ugodnog dizajna

Tisak letaka u Zagrebu i sama izrada letaka, tj. pronalazak kvalitetne, brze i povoljne tiskare u Zagrebu a i šire često zna biti mukotrpan posao. ILI NET vam može ponuditi kvalitetan tisak letaka otisnut na najsuvremenijim tiskarskim strojevima. Bez obzira dali imate potrebe za letcima u količinama od 100, 500, 10.000 ili 150.000 komada, kod nas ćete naći najbolju kvalitetu, atraktivne cijene i još puno pogodnosti.

Vrste papira koje se najčešće koristimo

Tisak letaka može biti na papirima po želji visoke kvalitete i odgovarajuće za digitalni i offset tehnike.

Neki od standardnih papira za letke su:

 • Kunsdruck Matt u gramaturama 90g, 115g, 135g i više
 • Kunsdruck Sjajni u gramaturama 90g, 115g, 135g i više
 • Bezdrvni ili offsetni u gramaturama 90g, 115g, 135g i više
 • Specijalni papiri

Offset je tehnika tiska letaka za veće naklade, odnosno digitalni tisak je tehnika je za manje naklade. U našem grafičkom studiju će te pronaći stručnu uslugu grafičke pripreme kako bi osigurali da vaši letci budu uvijek otisnuti i izgledali najbolje moguće.

Zašto je tisak letaka najbolja promocija?

Letak se koristi na efektivan način kako bi se prosljedio dalje i tim putem širio informaciju. Tisak letaka je najčešće jedan od najejeftinije promocije i dostupna je velikom broju ljudi.

Izrada letaka
kao najupečatljiviji
način promiđbe

Tisak letaka

Tiskani letci su najprihvatljiviji način promidžbe zbog cijene, brzine i pristupačnosti. Letke kao takve možete staviti direktno u ruke vaših potencijalnih kupaca.

Kvalitetno otisnuti letci kao idealna promocija

Stoga bez obzira dali želite pronaći nove kupce za vaše poslovanje, promovirati party u vašem lokalu ili oglasiti vaš alat, prepustite se u ruke profesionalaca i mi ćemo vam ponuditi tisak letaka, od kojih ćete osjetiti marketinški efekt u vrlo kratkom roku.

Print letaka na suvremenim papirima

Bez obzira dali promovirate svoj posao ili uslugu ili promovirate neki događaj u ILI NET-u će te dobiti najmoderniju uslugu tiska vaših letaka. Koristimo ne tokksične boje i nudimo tisak letaka na ekološkim papirima. Također nudimo veliki izbor dorade letaka nako tiska kao što s plastifikacije, ištancavanje, blindruck, zlato i srebrotisak i drugo.

Tisak letaka

Povoljne cijene tiska i dorade

Tisak letaka

Tehnike tiska u ponudi

Tisak letaka većinom radimo u offset tehnici tiska koja je cijenovno najprihvatljivija za kvalitetan otisak u koloru, no također ukoliko imate potrebu za manjim količinama možemo ih otisnuti u digitalnom tisku.

Bez obzira dali želite vaš letak otisnuti na Matt Kunsdruk papiru ili Glossy (sjajnom) ili bezdrvnom papiru, trostrukog savijanja, bez savijanja truditi ćemo se da zadovoljimo svim vašim zahtjevima.

Grafička priprema za tisak letaka

Kvalitetan i efektivn letak osim o grafičkoj pripremi, grafičkom dizajnu i kvaliteti tiska ovisi i o kvaliteti papira koje koristite za tisak letaka. U našoj širokoj lepezi ponude papira možemo vam ponuditi od eksluzivnih kao što su Conqueror, preko standardnih kao što je Kunsdruk, ili offsetni (bezdrvni) sve do ekološki prihvatljivih i certificiranih (recikliranih) papira pogodnih za kvalitetan tiska letaka.

Dobavljači papira s kojima surađujemo u Hrvatskoj:

Standardni formati letaka

Najčešće upotrebljavani formati za tisak letaka su:

 • A4 format (297x210mm)
 • A5 format (210x148mm)
 • A6 format (148x105mm)
 • A7 format (105x74mm)

Jednostrani ili obostrani letci

U mogućnosti smo ponuditi vam jednostrano i obostrano otisnute letke i to u:

 • Jednoj boji po želji
 • Dvije boje po želji
 • Tri boje po želji
 • Četiri boje ili ful kolor
 • Ful kolor print plus dodatne boje (zlato, srebro ili pantone boje)
 • UV lak
 • Blindruck
 • Ištancane letke raznih oblika

Kontaktirajte nas

Neovisno o kakav tisak letaka vam je potreban, koja naklada, koji formati, na kojim papirima ili koliko brzo vam je potrebno, pošaljite nam upit i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite nam upit za tisak letaka

5 + 2 = ?

U sklopu naše usluge možete pogledati:

Plakati

Print plakata različitih formata.

Posjetnice

Print vizit karti, posjetnica, loyality kartica i slično.

Majice

Print na majice, košulje i jakne.