Internet oglašavanje ili reklamne on-line kampanje za sve tvrtke su najbrže rastući segment promocije u marketingu.

INTERNET OGLAŠAVANJE – OGLASI FIRMI NA INTERNETU

U najranijim danima web-a, na njegovim samim početcima internet oglašavanje bilo je zabranjeno. Prvi objavljeni oglas putem interneta poslan je e mailom. Nakon toga marketing putem elektroničke pošte naglo se počeo širiti.

Internet oglašavanje

Danas e-mailove koji pretjerano reklamiraju nazivamo spam. Usluga internet oglašavanja putem bannera počeo je ranih 1990ih kada su poduzeća počela tražiti nove načine kako povećati prihode i pojačati reklamiranje svojih sadržaja.
Reklamiranje na webu je ujedno jedan od povoljnijih, a koristi se kako bi dostavio korisnicima marketinške poruke.
Biti online i podobor pozicioniran za tvrtku ili proizvod postala je osnovna  marketing strategija. Svrha kampanji je da vam omogući dodatni i ciljani promet po web stranicama kako bi povećali posjećenost a time i doseg i prodaju.

Što je uključeno u internet oglašavanje?

  Vrste oglasa u internet oglašavanju su:

 • Kampanje reklamne putem e-maila ili newsletterom
 • Video reklamne kampanje
 • Oglasi bannerima
 • Mobilni ciljani oglasi
 • Pop-up reklamiranje
 • Pop-under reklamiranje
 • Lebdeći oglasi i dr.

SEM ili web oglašavanje

Kako je internet oglašavanje široko rasprostranjeno također uključuje search engine marketing (SEM), search engine optimization (SEO), te social media optimization (marketing društvenih mreža). Ovakve online kampanje pojavljuju se mnogo češće nego što si možemo zamisliti.

Kao i kod ostalih načina marketing i reklamiranja, online kampanje uključuje izdavača, koji postavlja sadržaj na web stranice, te oglašivača koji će osigurati oglase koji će biti postavljeni.
Tržište za web oglašavanje je širokog razmjera koje svakodnevno raste velikom brzinom.

U današnje vrijeme tvrtke su pronašle učinkovito rješenje kako implementirati marketing poruke unutar svoje djelatnosti ili usluga. Google je svoj marketinški program „AdWords“ lansirao na tržište koji se zasniva na rangiranju raspodjele prema kvaliteti. Ono sortira pretraživanje reklama kombinirajući cijenu ponude i vjerojatnosti klika na oglas.

Za web reklamne kampanje koristimo se različitim metodama, kako bi svoje proizvode i usluge približili korisnicima diljem svijeta na najbolji mogući način.

Kontaktirajte nas za kvalitetno internet oglašavanje

Kontaktirajte profesionalnu tvrtku za internet oglašavanje i iskoristite povoljne cijene i naše iskustvo pri kreiranju prepoznatljivih online kampanja.

  Upiti i informacije o on-line kampanji

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje na internetu koji će nam pomoći u kreiranju media plana koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:
  Informacije o online oglasnoj kampanji
  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati media plan s maksimalnim rabatima i najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge) Početak kampanje: Kraj kampanje:

  Da li imate bannere:
  Zainteresiran sam za oglašavanje:


  Iznos budžeta (€): Dodatne informacije: Antispam zaštita: