Internet oglašavanje ili web oglašavanje je najbrže rastući segment oglašavanja u marketingu.

INTERNET OGLAŠAVANJE – OGLASI FIRMI NA INTERNETU

U najranijim danima web-a, na njegovim samim početcima Internet oglašavanje bilo je zabranjeno. Prvi objavljeni oglas putem interneta poslan je e mailom. Nakon toga marketing putem elektroničke pošte naglo se počeo širiti.

Oglašavanje na internetu

Danas e-mailove koji pretjerano reklamiraju nazivamo spam. Usluga internet oglašavanja putem bannera počeo je ranih 1990ih kada su poduzeća počela tražiti nove načine kako povećati prihode i pojačati reklamiranje svojih sadržaja.
Internetsko oglašavanje je ujedno jedan od povoljnijih, a koristi se kako bi dostavio korisnicima marketinške poruke.
Korištenje interneta kao medija je marketing strategija, kojim se ciljani promet po internet stranicama dostavlja korisnicima.

Što je uključeno u internet oglašavanje?

  Vrste oglasa u internet oglašavanju su:

 • Oglašavanje e-mailom ili newsletterima
 • Video oglašavanje
 • Oglašavanje bannerima
 • Mobilno oglašavanje
 • Pop-up oglašavanje
 • Pop-under oglašavanje
 • Lebdeći oglasi i dr.

SEM ili internet oglašavanje

Kako je internet oglašavanje široko rasprostranjeno također uključuje search engine marketing (SEM), search engine optimization (SEO), te social media optimization (marketing društvenih mreža). Ovakvi online oglasi pojavljuju se mnogo češće nego što si možemo zamisliti.

Kao i kod ostalih načina marketing oglašavanja, oglašavanje na internetu uključuje izdavača, koji postavlja sadržaj na Internet stranice, te oglašivača koji će osigurati oglase koji će biti postavljeni.
Internet oglašavanje tržište je širokog razmjera koje svakodnevno raste velikom brzinom.

U današnje vrijeme tvrtke su pronašle učinkovito rješenje kako implementirati marketing poruke unutar svoje djelatnosti ili usluga.Google je svoj oglašivački program „AdWords“ lansirao na tržište koji se zasniva na rangiranju raspodjele prema kvaliteti. Ono sortira pretraživanje reklama kombinirajući cijenu ponude i vjerojatnosti klika na oglas.

Za Internet oglašavanje koristimo se različitim metodama, kako bi svoje proizvode i usluge približili korisnicima diljem svijeta na najbolji mogući način.

Kontaktirajte nas za kvalitetno internet oglašavanje

Kontaktirajte profesionalnu tvrtku za internet oglašavanje ili web oglašavanje i iskoristite povoljne cijene i naše iskustvo pri kreiranju prepoznatljivih kampanja na internetu.

  Upiti i informacije o internet kampanji

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje na internetu koji će nam pomoći u kreiranju media plana koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Informacije o oglasnoj kampanji na internetu

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati media plan s maksimalnim rabatima i najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge) Početak kampanje: Kraj kampanje:

  Da li imate bannere:
  Zainteresiran sam za oglašavanje:

  Iznos budžeta (€): Dodatne informacije: Antispam zaštita:

  U sklopu naše usluge internet oglašavanje možete pogledati:

  SEO

  Optimizacija web stranica za tražilice.

  Facebook promocija

  Izrada, planiranje i administracija uspješnog oglašavanja u Facebook mreži.