Promotivni stalci i oprema za izložbe i promociju

Ukoliko ste u potrazi i želite istaknuti vašu tvrtku onda su naši promotivni stalci rješenja za vas. ILI NET svojim klijentima nudi raznovrsna rješenja za izlaganje na sajmovima, izložbama, velesajmovima, prezentacijama i predavanjima.

Također nudimo Vam i promotivne stalke kako bi brandirali vaš ured, dućan ili poslovnicu. Pronađite nešto za sebe i kontaktirajte nas.

Stalci za letke

Ukoliko imate potrebe za izložiti vaše letke, brošure ili kataloge onda su naši promotivni stalci za letke za vas. Napravljeni od plexiglasa ili drugih materijala istaknuti će vaše letke i biti će pristupačni vašim kupcima.
Mogući su u raznim dimenzijama, odnosno za letke formata american (deplijan), A6, A5, ili većih formata.

stalci za letke

Stalak za plakate

Samostojeći promotivni stalci za plakate izrađeni su od čvrstih i kvalitetnih materijala, no ujedno laganih i sklopivih radi lakšeg transporta.
Idealni su za prezentiranje vaših plakata na ulazu u konferencije i druge prigode.
Veličine za formate plakata su u dimenzijama:

 • 100x70cm
 • 50x70cm
 • 35x50cm
 • i drugim formatima
stalci za plakate

A stalak

Stalak za plakate popularno zvani A stalak izuzetno je popularan kod kafića, restorana, trgovina, frizerskih salona, hotela, i drugih objekata.
Popularni su prvenstveno zbog svoj cijene, jednostavnog sklapanja, laganog mijenjanja plakata.
Na taj način možete jednostavno promovirati vašu dnevnu ponudu prolaznicima u blizini. Obično se montiraju ispred ulaza u objekt.

a stalak

Okviri za plakate

Okviri za plakate na kojima možete jednostavno mijenjati plakate. Okviri su najčešće aluminijski s a zaštitnom folijom preko plakata. Takvi plakati se mogu objesiti na zid i vjerno prikazati vaš dizajn i fotografije u vašem uredu.
Veličine za formate i tisak plakata su u mogući u svim dimenzijama.

okviri za plakate

Samostojeći stalci za letke

Za razliku od stalaka za letke koji se montiraju na zid ili na stolu (pultu) nudimo vam samostojeće stalke za letke koji stoje na podu, te možete staviti nekoliko vrsta letaka.
Uz stalak dolazi i kofer u koji se sklopljeni stalak posprema.
Izrađeni su od aluminija i stakla.

samostojeći stalak za letke

Wobbleri

Wobbleri su popularni kod isticanja proizvoda, akcija ili cijena u trgovinama i ugostiteljstvu. Vrlo im je jeftina izrada, te potiču kupovinu. Wobbleri se najčešće rade od kartona s PVC elastičnom trakom koja je samoljepljiva.

wobbleri

Stalci za proizvode

Promotivni stalci za proizvode su izuzetno bitni kod isticanja vaših proizvoda u trgovinama. Stalke radimo po naruđžbi od svih vrtsa materijala kao što su PVC, kartonske stalke, lexan i drugih materijala. Mogu se kompletno oslikati. Također u ponudi imamo nekoliko gotovih modela.

stalci za proizvode

Kutije za nagradne igre

Prozirne kutije za nagradne igre, donacije, izbore i dru. rađene od pleksiglasa, kako bi klijeti mogli vidjeti transparentno koliko je listića u kutiji. Kutije se mogu po želji oslikati i zapečatiti.

kutije za doniranje

Držači cijena

Držači cijena su prozirni kako bi lagano umetnuli vašu cijenu i mijenjali je po želji. Izvrsni su promotivni stalci ove vrste jer ističu vaše cijene na policama  znatno i time povećavaju prodaju.

držači cijena

Stalak za govornike

Ukoliko imate predavanje ili prezentaciju potreban vam je lako prenosiv stalak za govornike odnosno govornica.

stalak za govornike

Pogledajte i ostale sustave za prezentacije, promotivne stalke, rollup, popup zidove i drugo.

Kontaktirajte nas

  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Promotivni stalci, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: