korporativni identitet teani dream travel

Korporativni identitet za tvrtku Teani Dreams Travel

Osmišljavanje korporativnog identiteta za tvrtku Teani Dreams Travel

Teani Dremas Travel je turistička agencija koja je kao naš klijent nam se obratila s potrebom izrade logotipa. Kod dizajna logotipa trebalo je imati u vidu dizajn svih ostalih materijala koje ćemo raditi kao što su web stranice, memoranduma, e-mail potpisa, vizit karti i drugih materijala odnosno korporativnog identiteta.

Princip izrade i dizajna

S obzirom da je tvrtka bavi putovanjima odnosno preciznije dalekim putovanjima ideja samog logotipa je bila ukomponirati tipografiju s avionom koji simbolizira putovanje. Također razvili smo i varijacije logotipa u landscape i portrait verzijama, crno bijele, u dvije boje i u jednoj boji.
Nakon dizajna loga pristupili smo izradi svih segmenata kako bi uklopili u prepoznatljiv korporativni identitet.


Teani Dreams Travel

Teani Dreams Travel ja turistička agencija iz zagreba koja djeluje u Hrvatskoj i izvan nje.Renomirana agencija s stručnjacima koji ćće izraditi program putovanja specijalno za vas.

Izrada

Izrada korporativnog dientiteta smo započeli s dizajnom logotipa, protom pirpremo varijacija logotipa, posjtenica, memoranduma, mapa, e-mail predložaka, web stranice i u konačnici izrade knjige standarda.

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Korporativni identitet za tvrtku Teani Dreams Travel, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: