Redizajn internet stranica nam je potreban često kada su naše stranice zastarjele ili ne prilagođenog dizajna svim uređajima.

Redizajn internet stranica, portala, trgovina i aplikacija

Dizajniranje prema najmodernijim standardima

Web tehnologije i uređaji se mijenjaju svakodnevno tako da vaše internetske stranice vrlo brzo postaju zastarjele i pada im posjećenost. Važan dio procesa dizajna mrežne stranice dolazi od poslovne strategije tvrtke i i igra važnu ulogu kod planiranja koncepta za repozicioniranje i rebranding internet stranica.

Redizajn internet stranica

Zašto mi je potreban redizajn internet stranica?

Kada nam je potreban redizajn web stranice? Razlog trebao bi biti osim vašeg nezadovoljstva dosadašnjim izgledom stranice i njena neučinkovitost. Primjerice ukoliko imate veći broj posjeta, no slabo dobivate upita, moguće da dizajn ili lošije programiranje odašilje krivu poruku posjetiteljima.

Istraživanje i postavljanje ciljeva za kvalitetan redizajn internet stranica

Iako ILI NET dizajn agencija će prije usluge redizajna internet stranice izvršiti istraživanje tržišta za vašu djelatnost preporučamo da i sami učinite isto.
Vaše istraživanje i rezultati istraživanja će rezultirati u kojem segmentu vašeg djelovanja trebate poraditi. To istraživanje pomoći će vam da objasnite našem dizajneru točno kako bi novi dizajn internet sjedišta bi trebao izgledati.

Dobra je ideja napraviti listu koja će biti vodilja za kod planiranja redizajna:

 • Pronađite slične stranice s dizajnom koji vam se sviđa
 • Kompletirajte logotipe, boje i fontove koje želite koristit
 • Pronađite fotografije koje želite koristiti
 • Primarni cilj za redizajn internet stranica

Proces ZA UČINKOVIT redizajn web stranica

Redizajn internet stranica je proces kojeg će se držati vaša dizajn agencija je jedinstven. Morate biti sigurni u kompletan angažman dizajnera koji će se posvetiti vašoj internet stranici. Nemojte se ustručavati pitati vašu dizajn agenciju vezanu uz njihov proces dizajna.

5 koraka za kvalitetan redizajn internet stranice

Osnovnih 5 koraka u procesu rebrandiga vaše online prisutnosti trebao bi biti:

 1. Istraživanje i analiza
 2. Izrada strukture same stranice
 3. Obrada fotografija i logotipa
 4. Dizajn predloška stranice
 5. Uklučivanje novih tehnoloških rješenja
 6. Izrada web stranice

Uzmite u obzir da su mogući još dodatni koraci pri redizajnu i osmišljavanju internetske stranice. Što je proces kraći i jasniji redizajn internet stranica je u pravilu bolji.
Konstruktivna kritika tijekom procesa izrade je potrebna i većina dizajnera ih cijeni, no ako sugerirate neke promjene morate imati razloge za to.

Nove tehnologije web stranice

Internet sjedište završava procesom i planiranjem izrade web stranice. Trebali bi odrediti datum tj. krajnji rok izrade stranice.

Nekoliko bitnih savjeta priije osmišljavanja novog dizajna:

 • Kada se stranice objave provjerite dali sve funcionira kako želite
 • Dali ste zadovoljni izgledom vašeg weba
 • Ukoliko ste mijenjali URL dali svi linkovi rade
 • Dali sve skripte rade kako trebaju
 • Dali ste izvršili back-up vaše web aplikacije

Kada ste ispunili sve vaše ciljeve i redizajnirali vašu web stranicu posljednji korak je mjerenje rezultata. Zapamtite koje ste ciljeve internet stranice postavili u prvoj fazi.
Praćenjem analitike vaše web sjedište nakon nekoliko mjeseci vidjeti ćete dali ste ostvarili svoje zarctane ciljeve našom uslugom. Ukoliko niste, trebate surađivati s vašim dizajnerom sve dok vas vaši ciljevi ne zadovolje.

Redizajn internet stranica pomaže i pri boljem rangiranju

Ukoliko imate postojeće stranice i želite vidjeti njihov službeni ranking u svijetu i u Hrvatskoj za to je najbolji servis Alexa. Samo klinkinte na link Alexa provjera rangiranja upišite svoj URL i provjerite kako kotira vaše web sjedište.
Ukoliko niste zadovoljni rangom vaše stranice niti izgledom u tom slučaju svakako nam se obratite za redizajn internet stranica.

Primjeri kvalitetnog dizajniranja

U sklopu naše usluge redizajna ili ponovne izrade, redizajnirali smo postojeću stranicu za dom za umirovljenike Put do zvijezda. Radi se o manjoj stranici te je je poprilično zastarjelog izgleda bila. Klijenti osim što nisu bili zadovoljni njenim izgledom također razlog za redizajnom bio je i u lošoj poziciji na Google.

Izgled stranice prije

Redizajn internet stranica

Izgled stranice nakon redizajna web stranice

redizajn web stranice

Kolike su cijene za redizajn internet stranica?

Ukoliko imate zastarjele stranice, koje nisu responzivne ili jednostavno želite osvježiti izgled vaše stranice kontaktirajte nas za redizajn internet stranica.

  Kontakt forma za izradu sitea

  Ukoliko ste zainteresirani za našu uslugu Redizajn internet stranica te ćemo vam odgovoriti promptno. Zahvaljujemo.
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Zainteresiran sam za izradu web stranica: Dodatne napomene za izradu: Antispam zaštita::