Redizajn internet stranica nam je potreban često kada su naše stranice zastarjele ili ne prilagođenog dizajna svim uređajima.

Redizajn internet stranica, portala, trgovina i aplikacija

Dizajniranje prema najmodernijim standardima

Web tehnologije i uređaji se mijenjaju svakodnevno tako da vaše internetske stranice vrlo brzo postaju zastarjele i pada im posjećenost. Važan dio procesa dizajna mrežnih stranica dolazi od poslovne strategije tvrtke i i igra važnu ulogu kod planiranja koncepta za repozicioniranje i rebrending internet stranica.

Redizajn internet stranica

Redizajn internet stranica

Kada nam je potreban redizajn internet stranica? Razlog trebao bi biti osim vašeg nezadovoljstva dosadašnjim izgledom stranice i njena neučinkovitost. Primjerice ukoliko vaše stranice imaju dosta posjeta, no slabo dobivate upita, moguće da dizajn ili lošije programiranje odašilje krivu poruku posjetiteljima.

Istraživanje i postavljanje ciljeva za kvalitetan dizajn

Iako ILI NET dizajn agencija će prije usluge redizajna internet stranica izvršiti istraživanje tržišta za vašu djelatnost preporučamo da i sami učinite isto.
Vaše istraživanje i rezultati istraživanja će rezultirati u kojem segmentu vašeg djelovanja trebate poraditi. To istraživanje pomoći će vam da objasnite našem dizajneru točno kako bi novi dizajn internet stranica bi trebao izgledati.

Dobra je ideja napraviti listu koja će biti vodilja za kod planiranja redizajna:

 • Pronađite slične stranice s dizajnom koji vam se sviđa
 • Kompletirajte logotipe, boje i fontove koje želite koristit
 • Pronađite fotografije koje želite koristiti
 • Primarni cilj za redizajn internet stranica

Proces redizajna

Redizajn internet stranica je proces kojeg će se držati vaša dizajn agencija je jedinstven. Morate biti sigurni u kompletan angažman dizajnera koji će se posvetiti vašoj internet stranici. Nemojte se ustručavati pitati vašu dizajn agenciju vezanu uz njihov proces dizajna.

5 koraka za kvalitetan redizajn internet stranice

Osnovnih 5 koraka u procesu rebrandiga vaše online prisutnosti trebao bi biti:

 1. Istraživanje i analiza
 2. Izrada strukture same stranice
 3. Obrada fotografija i logotipa
 4. Dizajn predloška stranica
 5. Uklučivanje novih tehnoloških rješenja
 6. Izrada web stranica

Uzmite u obzir da su mogući još dodatni koraci pri redizajnu i osmišljavanju internet stranica. Što je proces kraći i jasniji redizajn internet stranica je u pravilu bolji.
Konstruktivna kritika tijekom procesa izrade je potrebna i većina dizajnera ih cijeni, no ako sugerirate neke promjene morate imati razloge za to.

Nove tehnologije web stranica

Internet stranica završava procesom i planiranjem izrade web stranice. Trebali bi odrediti datum tj. krajnji rok izrade stranice.

Nekoliko bitnih savjeta priije osmišljavanja novog dizajna:

 • Kada se stranica objavi provjerite dali sve funcionira kako želite
 • Dali ste zadovoljni izgledom stranice
 • Ukoliko ste mijenjali URL dali svi linkovi rade
 • Dali sve skripte rade kako trebaju
 • Dali ste izvršili back-up vaše web stranice

Kada ste ispunili sve vaše ciljeve i redizajnirali vašu web stranicu posljednji korak je mjerenje rezultata. Zapamtite koje ste ciljeve internet stranice postavili u prvoj fazi.
Praćenjem analitike vaše internet stranice nakon nekoliko mjeseci vidjeti ćete dali ste ostvarili svoje zarctane ciljeve našom uslugom. Ukoliko niste, trebate surađivati s vašim dizajnerom sve dok vas vaši ciljevi ne zadovolje.

Rangiranje vaše stranice

Ukoliko imate postojeće stranice i želite vidjeti njihov službeni ranking u svijetu i u Hrvatskoj za to je najbolji servis Alexa. Samo klinkinte na link Alexa provjera rangiranja upišite svoj URL i provjerite kako kotira vaša stranica.
Ukoliko niste zadovoljni rangom vaše stranice niti izgledom u tom slučaju svakako nam se obratite za redizajn internet stranica.

Primjeri kvalitetnog dizajniranja

U sklopu naše usluge redizajna ili ponovne izrade, redizajnirali smo postojeću stranicu za dom za umirovljenike Put do zvijezda. Radi se o manjoj stranici te je je poprilično zastarjelog izgleda bila. Klijenti osim što nisu bili zadovoljni njenim izgledom također razlog za redizajn internet stranice bio je i u lošoj poziciji na Google.

Izgled stranice prije

Redizajn internet stranica

Izgled stranice nakon

redizajn web stranice

Kolika je cijena dizajna stranice?

Ukoliko imate zastarjele stranice, koje nisu responzivne ili jednostavno želite osvježiti izgled vaše stranice kontaktirajte nas za redizajn internet stranica.

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Kreirali smo ovaj kalkulator za izračun cijena za naše cijenjene posjetitelje. Molimo uzmite u obzir da su cijene izrade, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :)
  Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Izračun troška web stranice

  Struktura stranice:


  1. Broj stranica (obavezno)

  Odaberite broj stranica i podstranica
  Upišite broj poveznica (npr. Početna, O nama, Kontakt, Proizvodi...)

  2. Višejezičnost:

  Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezična stranica s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata.

  3. Logotip:

  Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafički dizajn logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama.

  4. Web hosting:

  Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban web hosting odaberite navedeno. Web hosting se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se nalazi u Hrvatskoj. Cijena je bazirana u trajanju 1 godine.

  5. Fotografije:

  Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija.

  6. Pisanje tekstova:

  Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta.

  7. Blog:

  Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava.

  8. SEO optimizacija:

  Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google.

  Procjena troška ukupno

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.


  Upišite dodatne napomene:

  Antispam zaštita:

  Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene web stranice su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet za izradu, odnosno vidjeli koji su Vam elementi neophodni.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.

  U skopu naše usluge možete pogledati: