Redizajn internet stranica nam je potreban često kada su naše stranice zastarjele ili ne prilagođenog dizajna svim uređajima.

Redizajn internet stranica

Dizajniranje prema najmodernijim standardima

Web tehnologije i uređaji se mijenjaju svakodnevno tako da vaše internetske stranice vrlo brzo postaju zastarjele i pada im posjećenost. Važan dio procesa dizajna mrežnih stranica dolazi od poslovne strategije tvrtke i i igra važnu ulogu kod planiranja koncepta za repozicioniranje i rebrending internet stranica.

Redizajn internet stranica

Redizajn internet stranica

Kada nam je potreban redizajn internet stranica? Razlog trebao bi biti osim vašeg nezadovoljstva dosadašnjim izgledom stranice i njena neučinkovitost. Primjerice ukoliko vaše stranice imaju dosta posjeta, no slabo dobivate upita, moguće da dizajn ili lošije programiranje odašilje krivu poruku posjetiteljima.

Redizajn internet stranica

Istraživanje i postavljanje
ciljeva za kvalitetan dizajn

Iako ILI NET dizajn agencija će prije usluge redizajna internet stranica izvršiti istraživanje tržišta za vašu djelatnost preporučamo da i sami učinite isto.
Vaše istraživanje i rezultati istraživanja će rezultirati u kojem segmentu vašeg djelovanja trebate poraditi. To istraživanje pomoći će vam da objasnite našem dizajneru točno kako bi novi dizajn internet stranica bi trebao izgledati.

Dobra je ideja napraviti listu koja će biti vodilja za kod planiranja redizajna:

 • Pronađite slične stranice s dizajnom koji vam se sviđa
 • Kompletirajte logotipe, boje i fontove koje želite koristit
 • Pronađite fotografije koje želite koristiti
 • Primarni cilj za redizajn internet stranica

Redizajn internet stranica

Proces redizajna

Redizajn internet stranica je proces kojeg će se držati vaša dizajn agencija je jedinstven. Morate biti sigurni u kompletan angažman dizajnera koji će se posvetiti vašoj internet stranici. Nemojte se ustručavati pitati vašu dizajn agenciju vezanu uz njihov proces dizajna.

5 koraka za kvalitetan redizajn internet stranice

Osnovnih 5 koraka u procesu rebrandiga vaše online prisutnosti trebao bi biti:

 1. Istraživanje i analiza
 2. Izrada strukture same stranice
 3. Obrada fotografija i logotipa
 4. Dizajn predloška stranica
 5. Uklučivanje novih tehnoloških rješenja
 6. Izrada web stranica

Uzmite u obzir da su mogući još dodatni koraci pri redizajnu i osmišljavanju internet stranica. Što je proces kraći i jasniji redizajn internet stranica je u pravilu bolji.
Konstruktivna kritika tijekom procesa izrade je potrebna i većina dizajnera ih cijeni, no ako sugerirate neke promjene morate imati razloge za to.

Redizajn internet stranica

Nove tehnologije web stranica

Internet stranica završava procesom i planiranjem izrade web stranice. Trebali bi odrediti datum tj. krajnji rok izrade stranice.

Nekoliko bitnih savjeta priije osmišljavanja novog dizajna:

 • Kada se stranica objavi provjerite dali sve funcionira kako želite
 • Dali ste zadovoljni izgledom stranice
 • Ukoliko ste mijenjali URL dali svi linkovi rade
 • Dali sve skripte rade kako trebaju
 • Dali ste izvršili back-up vaše web stranice

Kada ste ispunili sve vaše ciljeve i redizajnirali vašu web stranicu posljednji korak je mjerenje rezultata. Zapamtite koje ste ciljeve internet stranice postavili u prvoj fazi.
Praćenjem analitike vaše internet stranice nakon nekoliko mjeseci vidjeti ćete dali ste ostvarili svoje zarctane ciljeve našom uslugom. Ukoliko niste, trebate surađivati s vašim dizajnerom sve dok vas vaši ciljevi ne zadovolje.

Rangiranje vaše stranice

Ukoliko imate postojeće stranice i želite vidjeti njihov službeni ranking u svijetu i u Hrvatskoj za to je najbolji servis Alexa. Samo klinkinte na link Alexa provjera rangiranja upišite svoj URL i provjerite kako kotira vaša stranica.
Ukoliko niste zadovoljni rangom vaše stranice niti izgledom u tom slučaju svakako nam se obratite za redizajn internet stranica.

Primjeri kvalitetnog dizajniranja

U sklopu naše usluge redizajna ili ponovne izrade, redizajnirali smo postojeću stranicu za dom za umirovljenike Put do zvijezda. Radi se o manjoj stranici te je je poprilično zastarjelog izgleda bila. Klijenti osim što nisu bili zadovoljni njenim izgledom također razlog za redizajn internet stranice bio je i u lošoj poziciji na Google.

Izgled stranica prije

Redizajn internet stranica

Izgled stranica nakon

Redizajn internet stranica

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate zastarjele stranice, koje nisu responzivne ili jednostavno želite osvježiti izgled vaše stranice kontaktirajte nas za redizajn internet stranica.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U skopu naše usluge možete pogledati: