Dizajn internet stranica prilagođen samo vama odnosno kreiramo web projekte prema vašim potrebama.

DIZAJNIRANJE MODERNIH STRANICA

Naš jedinstveni dizajn internet stranica će ostaviti vas i vaše posjetitelje bez daha. Te ćete konačno biti ponosni na vašu novi web projekt i njenom posjećenošću.

Usluga dizajna web stranice

Naš tim radi izvrstan i suvremene web design web sjedištaod 2002. godine i specijalizirali smo se u clean ili “čistom” i jedinstvenom dizajnu web stranice.

Dizajn internet stranica

Dobar dizajn internet stranica je najbolja investicija za vaše poslovanje

Projekte i aplikacije koje kreiramo u našoj agenciji ne odlikuje samo kvalitetan i moderan dizajn koji prati najmodernije preporuke: Također  nakon završenog projekta, stranice donose profit i benefit jer su dobro pozicionirane i postavljaju se kao kvalitetna investicija u vašem poslovanju.

Naše specijalnosti kod osmišljavanja kreative

 • CMS sustav

  Web stranice sa samostalnim upravljanjem sadržaja ili u cms-u s bazom podataka

 • E-commerce ili web trgovina

  Izrada E-commerce web trgovina ili izrada web shopa.

 • Animirane i prezentacijske stranice

  Animirane stranice u paralaxu, flashu ili drugom interaktivnom animacijom idealni za prezentaciju nekog projekta ili vaše tvrtke

Unutar svake naše web stranice pronaći ćete

Moderno UI (user interface) sučelje i programiranje
Naši djelatnici su izuzetno obrazovani s konstantnim poboljšavanjem svog znanja što garantira da će biti istaknuti od konkurencije instantno.

Lagano korištenje stranice
Koristeći naše iskustvo radimo web pojekte prije svega za posjetitelje, dizajn internet stranice definira lagano korištenje internetske aplikacije, logične cjeline i brzu navigaciju.

Optimizacija za tražilice
Sve naše kreirane projekte za naše klijente optimiziramo prema vaših top 5 pretraga putem web pretraživača.

Content Management System:
Osim ako je vaše web sjedište izuzetno malo, sugeriamo našim klijentima pretežno izradu web stranice u CMS-u. To vam omogućuje dodavanje, samostalno uređivanje, administraciju i kontrolu zadataka kao što je pisanje i dodavanje tekstova, re-organizaciju strukture, osmišljavanje novog layouta stranica i još puno toga.

Kontrola posjeta stranice
Unutar svake naše web stranice implementiramo Google Analytics kod putem kojeg pratimo broj posjeta i segmentiramo prema demografskoj strukturi, lokaciji, targetiranim skupinama i još puno toga.

Saznajte cijene i naručite novi dizajn internet stranica

Ukoliko vam je potreban jedinstven dizajn internet stranica, odnosno programiranje i razvoj bez instaliranja tema ili modula, kontaktirajte nas i odgovoriti ćemo u najkraćemo mogućem roku.

  Kontakt forma za izradu sitea

  Ukoliko ste zainteresirani za našu uslugu Jedinstveni dizajn internet stranica te ćemo vam odgovoriti promptno. Zahvaljujemo.
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Zainteresiran sam za izradu web stranica: Dodatne napomene za izradu: Antispam zaštita::