Brendiranje web stranice znači dizajnirati web stranicu na način da je komplementarna s vašim vizualnim identitetom, odnosno da pripada cjenili vašeg brandinga.

BRENDIRANJE WEB STRANICE

Vaša web stranica dolazi sa širokim opsegom mogućnosti koje vam pomažu da ostvarite prepoznatljiv izgled stranice i brendirate vašu web stranicu kako bi bila u skladu sa svim ostalim vašim materijalima.

Nudimo nekoliko savjeta za uspješno brendiranje web stranice

Brendiranje web stranice

Ime web stranice

Brendiranje web stranice započinje s imenom web stranice. Ime web stranice nemora nužno predstavljati proizvod koji prodajete, no bitno je da je kratko, pamtljivo i “zarazno”.
Ime web stranice igra važnu ulogu kod optimizacije web stranice za pretraživače. Ukoliko niste dodali logo na stranicu, vaše ime web stranice može predstavljati i logo.

Brendiranje web stranice

Logo na
web stranici

Logo može biti grafički simbol pored imena vaše tvrtke ili biti samostalni tipografski zaštitni znak.
Logotip ukomponiran sa sloganom služi za vizualnu identifikaciju vaše tvrtke ili organizacije i pravilno brendiranje web stranice.

Kada su zajedno dizajnirani trebali bi imati ove karakteristike:

 • trebaju biti jedinstveni i lako pamtljivi
 • trebaju izkomunicirati što je jednostavnije moguće ideju vašeg poslovanja i bilo koju prednost koju imate nad konkurencijom
 • trebaju biti pozicionirani u lijevom gornjem uglu vaše web stranice, jer tamo najviše postetiljeta očekuje ga vidjeti

Logo na web stranici

Dizajn
web stranice

Osjećaj, izgled i konzistentnost su najbitniji elementi kod posjete vaše stranice i brandiranja web stranice. Dizajn web stranice treba tako napraviti da komunicira s vašom ciljanom publikom te da odgovara vašem postojećem brendu.

Nudimo nekoliko savjeta kako odabrati prigodan dizajn i layout za vašu web stranicu:

 • Izaberite web dizajn koji odgovara svrhi vaše web stranice i vašoj ciljanoj skupini. Ako statistika posjeta vaše web stranice pokazuje da se vaši posjetitelji zadržavaju samo na naslovnoj stranici, postoji vjerojatna mogućnost da im dizajn web stranice nije privlačan.
 • Izaberite boje web stranice koje odgovaraju vašem posjtojećem brendingu ili logotipu.
 • Koristite stalan dizajn koji će se provlačiti korz cijelu web stranicu
 • Koristite kolone u tekstu i tabele kako bi bolje strukturirali vaše informacije i pritom bile zanimljivije za čitanje

Dizajn web stranice

Slike na
web stranici

Slike i fotografije na vašoj web stranici najčešće su prvo što vaši posjetitelji primjete i većina posjetitelja na osnovu njih predpostavlja koja je vaša djelatnost bez čitanja sadržaja.
Stoga budite pažljivi pri odabiru fotografija za vašu web stranicu jer se one trebaju uklapati u vaš dizajn web stranice i brendiranje web stranice, ali i prije svega moraju komunicirati š čime se točno bavite.

Također na web stranicu moguće je postaviti i rotirajuće fotografije ili slideshow te i razne animacije.

Slike na web stranici

Copyright ili
sva prava
pridržana

Izjava copright ili sva prava pridržana u podnožju vaše web stranice pomažu promociji vašeg brenda i zaštitnog znaka, te vas štiti i pravno i po GDRP-u.

Copywrite na web stranici

Ime domene

Ime vaše domene odnosi se na internet adresu vaše web stranice te bi trebalo biti istovjetno ako je moguće s imenom vaše stranice. Domene trebaju biti kratke i lagane za zapamtiti. Ukoliko je vaše ime tvrtke dugačko ili ime brenda moguće je odretiti ime dmene s kraćom inačicom imena vaše tvrtke. S time se zaokružili svoje brendiranje web stranice.

Ime domene

Brendiranje web stranice

U današnjem svijetu vizualne komunikacije brendiranje web stranice i ostalih materijala je izuzetno bitno. Prepoznatljivost vašeg proizvoda može vas istaknuti od konkurencije.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potrebno brendiranje web stranice ili ostalih materijala, ili ste promijenili vizualni identitet te vam je potrebno ponovno brandiranje  slobodno nas kontaktirajte.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U skopu naše usluge brendiranje web stranice možete pogledati:

  Dizajn

  Dizajn stranica, graphic user interface dizajn, responzivnost i drugo.

  Redizajn

  Redizajniranje i modernizacija zastarjelih web stranica.