Reklamna PVC ploča

PVC ploča reklame

PVC ploča reklama ili ploča od leksana idealna je za vanjsko oglašavanje jer je otporna na kišu, snijeg, mraz, maglu, sunce, visoke temperature, te niske temperature.
Ploče od leksana koriste se za vanjsko oglašavanje jer su raspoložive u svim dimenzijama, čvrste su i otporne, te ono najbitnije jeftini način za reklamu.
Leksan je materijal kojeg je nemoguće slomiti te će s kvalitetnom dizajnom reklame vaše osigurati da vaša reklama bude vidljiva i trajna.
Ukoliko je osvijetlite s reflektorima dobivate isti ako ne i bolji efekt od svjetleće reklame i puno jeftiniji.

Dimenzije i montaža

Dimenzije PVC ploča za reklamiranje se moguće u svim dimenzijama.
Zbog izuzetne čvrstoće moguće ih je bušiti i spajati lemlenjem.
Debljine ploče se kreću od 2mm, 3mm, 5 mm, 10 mm, 20 mm i na više.

reklama na leksanu

PVC ploča reklama za Grill Saraj

reklamna pvc ploča

Grill Saraj

Grill Saraj je poznati restoran u Zagrebu koji nudi specijalitete s roštilja u ugodnom ambijentu

Grill Saraj Faceboook stranica: https://www.facebook.com/GrillSaraj

Izrada

Rezanje PVC ploče za reklamu odnosno prozirnog leksana na dimenziju 2,5×1,5 metara. Integracija korporativnog identiteta u grafički dizajn. Print na PVC foliju u rezoluciji od 600 dpi.

Obrada i print

  • Indesign
  • Print na solvetnom printeru u visokoj rezolociji
  • Montaža

Kontaktirajte nas

    Upitnik za izradu PVC natpisnih ploča

    Ispunite obrazac za upit o cijeni, materijalima, načinu postavljanja i tipu PVC ploče ili reklame, te ćemo vam dogovoriti u najkraćem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir dimenzije i tip reklamne ploče, oblik i količine. Ukoliko vam je potreban neki specijalni zahtjev upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Tip PVC ploče ili reklame: Količina: Materijal: Dimenzija reklame: Dodatne stavke: Izvod struje: Da li imate grafičku pripremu: Priprema za tisak: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: