Oglašavanje u školama vrtićima, osnovnim školama, srednim školama, fakultetima, visokim učilištima, sveučilisštima pučkim učilištima i drugim obrazovnim instititucijama.

Oglašavanje u školama

Ukoliko je vaša ciljana skupina učenici injihovi roditelji oglašavanje u školamai obrazvonim institucijama je za vas.

Oglašavanje u školama

Oglašavanje u vrtićima

Ukoliko nudite primjerice baby opremu, odjeću i obuću za djecu predškolskog izrasta, hranu za djecu, oglašavate dječji koncert, nudite dodatnu edukaciju za djecu onda je najam površinau vrtićima za vas.

Nudmo najam oglasnih površina u vrtićima u Zagrebu, Splitu, Soijeku, Puli, Zadru i Rjeci.

Statistički podaci o broju djece u vrtićima
GradBroj vrtićaBroj djece
Zagreb5419.111
Rijeka164.289
Split134.011
Osijek123.802
Zadar92.410
Dubrovnik41.089

Oglašavanje u osnovnim školama

Samo u gradu Zagrebu je preko 77 osnovnih škola. Ukupno u Hrvatskoj taj broj prelazi 200 osnovnih škola s preko 160.000 učenika. Kada uključimo i manifestacije koje se događaju u školama taj broj korisnika koji će vidjeti vaše plakate je puno veći.

Plakati su pozicionirani u hodnicima, kantinama, ispred dvorana i na drugim pozicijama.

Oglašavanje u srednjim školama

Djeca u srednjim školama su posebice dobra ciljana skupina za reklamiranje dodatnih edukacija, van nastavnih aktivnosti, priprema za maturu, upise u fakultete, sportsku opremu i događanja i drugo.

Nudimo najam pozicija u preko 30 gradova u Hrvatskoj, odnosno preko 170 srednjih škola, srukovnih škola, gimnazija, glazbenih škola i dr.

Oglašavanje u fakultetima

Visokoškolske obrazovne institucije broje oko 100.000 studenata u većim gradovima u Hrvatskoj. Osim fakulteta, visokih učilišta, sveučilišta, pučkih učilišta i drugoga oglašavamo i u studentskim centrima i domovima.

Nudimo vam oglašivačke prostore za vaše plakate u učionicama i hodnicima, podjelu letaka ili brošura, degustacije proizvoda isotalu promociju.

Kontaktirajte nas za ponudu

Djeca predškolskedobi, roditelji, učenici osnovnih i srednjih škola, te studenti su skupina do koje nije jednostavno doći, a najviše vremena borave upravo u obrazovnim institucijama. Stoga naša usluga promocije u obrazovnim institucijama i oglašavanje u školama je za vas. Kontakttirajte nas putem obrasca za ponudu.

  Upiti i informacije

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje koji će nam pomoći u kreiranju media plana koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Informacije o oglasnoj kampanji

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati media plan s maksimalnim rabatima i najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge) Početak kampanje: Kraj kampanje:

  Da li imate pripremu i kreativu: Iznos budžeta (€): Dodatne informacije: Antispam zaštita: