Oglašavanje na plažama putem cerada, oslikavanja tornjeva za spasioce, oslikavanje kabina za presvlačenje, podjela letaka ili promocija kupaćima i turistima.

Oglašavanje na plažama

Reklamna poruka na najpopularnijim plažama u Hrvatskoj. U samo jednoj sezoni na hrvatskim plažama boravi preko 11 milijuna turista. S obzirom na popularnost Hrvatske kao turističke destinacije taj broj će samo rasti. Iskoristite ovu mogućnost i oglasite se turistima i domaćim gostima.

Oglašavanje na plažama

Što nudimo u sklopu oglašavanja na plažama?

Od Istre, preko Primorja, Kvarnera, Dalmacije, otoka pa sve do Dubrovnika i Konavala nudimo vam oglašavanje na plažama u preko 300 najposjećenijih plaža u Hrvatskoj. Samo da navedemo jednu od njih kao što je plaža Zlatni rat na Braču.

Turisti su poznati kao kupci veće platežne moći i u ono malo vremena što su na odmoru potrebno im je predstaviti vaš proizvod kvalitetno.

Na koji način se možete oglašavati na plažama? Oglašavanje na plažama kao uslugu možemo našim klijentima ponuditi po povoljnim cijenama i to na slijedeće načine:

 • oslikavanje i brandiranje kabina za presvlačenje
 • informativni paoni, stalci i štandovi
 • podjela promotivnih letaka ili uzoraka posjetiteljima na plaži
 • oslikavanje kućica za spasioce
Brandiranje svlačionica na plažama

Kontaktirajte nas za ponudu oglašavanja na plažama

Ukoliko vas interesira ova vrsta promocije kako bi predstavili se velikom broju turista i domaćih gostiju kontaktirajte nas za neobvezujuću ponudu i odgovoriti ćemo Vam u najkraćemo mogućem roku.

  Upiti i informacije

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje koji će nam pomoći u kreiranju media plana koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Informacije o oglasnoj kampanji

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati media plan s maksimalnim rabatima i najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge) Početak kampanje: Kraj kampanje:

  Da li imate pripremu i kreativu: Iznos budžeta (€): Dodatne informacije: Antispam zaštita:

  U sklopu naše usluge oglašavanje na plažama možete pogledati i