Oglašavanje na plažama putem cerada, oslikavanja tornjeva za spasioce, oslikavanje kabina za presvlačenje, podjela letaka ili promocija kupaćima i turistima.

Oglašavanje na plažama

Reklamna poruka na najpopularnijim plažama u Hrvatskoj. U samo jednoj sezoni na hrvatskim plažama boravi preko 11 milijuna turista. S obzirom na popularnost Hrvatske kao turističke destinacije taj broj će samo rasti. Iskoristite ovu mogućnost i oglasite se turistima i domaćim gostima.

Oglašavanje na plažama

Načini promocije na plažama

Od Istre, preko Primorja, Kvarnera, Dalmacije, otoka pa sve do Dubrovnika i Konavala nudimo vam oglašavanje na plažama u preko 300 najposjećenijih plaža u Hrvatskoj. Samo da navedemo jednu od njih kao što je plaža Zlatni rat na Braču.

Turisti su poznati kao kupci veće platežne moći i u ono malo vremena što su na odmoru potrebno im je predstaviti vaš proizvod kvalitetno.

Na koji način se možete oglašavati na plažama? Oglašavanje na plažama kao uslugu možemo našim klijentima ponuditi po ovoljnim cijenama i to na slijedeće načine:

 • oslikavanje i brandiranje kabina za presvlačenje
 • informativni paoni, stalci i štandovi
 • podjela promotivnih letaka ili uzoraka posjetiteljima na plaži
 • oslikavanje kućica za spasioce

Kontaktirajte nas za ponudu

Ukoliko vas interesira ova vrsta promocije kako bi predstavili se velikom broju turista i domaćih gostiju kontaktirajte nas za neobvezujuću ponudu i odgovoriti ćemo Vam u najkraćemo mogućem roku.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Trajanje oglašavanja:

  Grad ili mjesta u kojima se želite oglašavati:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  Moteže pogledati i