Web izrada stranica u najsuvremenijim CMS platformama, ažuriranje sigurnosnih postavki, SEO optimizacija i drugo.

WEB IZRADA STRANICA, PORTALA, OGLASNIKA I SHOPOVA

Programiranje i planiranje izrade vašeg sjedišta

Tražite internetske stranice koje daju rezultate? Naša profesionalna tvrtka za web izradu stranica može izraditi internetsko sjedište za vas koje izvrsno izgleda i privlači posjetitelje. Preko prisutnosti na društvenim mrežama, razvoj prezentacijskih internetskih stranica, složenih stranica, internetske trgovine, naši stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom mogu programirati internet stranicu savršenu za vaše poslovanje!

Proces i planiranje web projekta

Prije početka procesa web izrade, slobodno izrazite svoje želje i ideje našem timu. Slobodno nam pokažite primjere internetskih stranica koje vam se sviđaju bilo po dizajnu ili po sadržaju internet stranice.

Nakon izrade inicijalne ponude počinjemo sa izradom dizajnom predloška za vašu web stranicu.
Kod izrade web stranice isključivo dizajniramo stranice profesionalnim alatima, te izrađujemo jedinstveni i profesionalni dizajn.

Savjeti kod web izrade

Svoje ideje slobodno prenesite našim web dizajnerima koji će potom sugerirati najbolje dizajn rješenje za web izradu stranica za vašu djelatnost. Za one klijente koji nemaju vremena i žele kompletan proces web izrade stranica prepustiti profesionalcima nudimo vam pakete kako bi se lakše orijentirali sadržajno i po cijenama izrade internetskih stranica.

Web izrada stranica

Profesionalna web izrada

Kako bi osigurali da vaša internet stranica bude uspješna, prilagođavamo i pišemo sadržaj internet stranice kako bi bio prilagođen za posjetitelja ali i za tražilice. To se zove Search Engine Optimization (SEO) ili optimizacija stranica za pretraživače.
Na ovaj način web izrada stranica će osigurati vam da vaše poslovanje bude još uspješniji. Google i druge tražilice skeniraju vašu stranicu kako bi pronašle ključne riječi. Specijalizirane ključne riječi mogu poboljšati rangiranje internet stranice unutar tražilica što znači veću posjećenost vašim stranicama odnosno i veći profit automatski. Stoga se obratite ILI NET marketing agenciji za uspješno planiranje izrade projekta intenetske prisutnosti.

Internet stranice za kreirane za povećani broj posjeta

Većina naših klijenata se odlučila za naše usluge radi naših referenci i iskustva.
Kreiranje sadržaja vlastite internetske stranice zahtjeva veliki angažman i vrijeme koje nemate. Kod nas za pristupačnu cijenu usluge web izrade dobiti ćete kompletnu uslugu od početka do kraja.
Izradom naš posao nije gotov, naime nakon toga je optimiziramo sve dok klijent nije zadovoljan povećanjem prisutnosti na internetu što je vrlo opipiljivo tj. ukoliko imate povećan broj upita, telefonskih poziva i slično.

Linkovi za naprednu web izradu stranica, programiranje i kodove

KLIKNITE ZA CIJENE I
PAKETE WEB
IZRADE STRANICA

Što podrazumijevamo pod izradom internetskih stranica?

Pod izradom internetska stranica objašnjavamo koji proces se krije prije, za vrijeme i nakon razvoja internetske stranice. Detaljno u koracima objašnjeni su svi aspekti i mogućnosti koja vaše sjedište može sadržavati, te na što je potrebno obratiti pažnju pri razvoju i planiranju web izrade.

Studio u Splitu

ILI NET također djeluje  i radi s velikim brojem tvrtki u Spltu i Dalmaciji. Tu se posebice ističu radovi internetskih stranica za apartmane, hotele, turističke agencije, portali za smještaj, internet trgovine i drugo. Taj segment je dosta razvijen u tom dijelu Hrvatske i mi smo zaslužni za zavidan broj projekata u tom segmentu.

Studio u Zagrebu

ILI NET ima studio u Zagrebu u kojem djeluje zavidan broj dizajnera, programera, data bas administratora, account managera, content managera i drugik kako bi kreirali vašu uspješnu novu internetsku stranicu. Naš studio u Zagrebu radi po najsuvremenijim standardima i prati novosti i norme vezane uz internet tehnologije.

CMS internet stranice

Danas najpopoularije stranice su u CMS-u ili content management sustavima poput WordPress, Yoomla, Drupal, Magento i drugima. ILI NET prati trendove te se specijalizirao za razvoj stranica, portala i trgovina u navedenim CMS sustavima. Osim toga radimo i plug in i module za određene CMS sustave, te smo dio zajednice developera u WordPress svjetskoj zajednici.

Kontaktirajte nas za planiranje vašeg projekta na internetu

Ukoliko vam je potrebna profesionalna web izrada stranica, portala, booking sustava, trgovina, B2C ili B2B stranica slobodno nas kontaktirajte i pomoći ćemo vam našom podrškom ili poslati Ponudu za vaš projekat.

    Kontakt forma za izradu sitea

    Ukoliko ste zainteresirani za našu uslugu Web izrada te ćemo vam odgovoriti promptno. Zahvaljujemo.
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Zainteresiran sam za izradu web stranica: Dodatne napomene za izradu: Antispam zaštita::