Cijene izrada web stranica u 2 minute! Kreirali smo  za vas kalkulator za formiranje budžeta za vaš novi projekt na interentu.

Izračun cijene web stranica

Koliko iznosi izrada internet stranice?

Koliko često ste poslali upit za izradu web stranice te ste čekali odgovor u nedogled. Iz toga razloga smo kreirali aplikaciju koja samostalno vam kalkulira troškove te vam pomaže kako bi dobili procjenu troška odnosno budžetirali se. Ovdje možete izračunati okvirne cijene izrade vaše nove internetske stranice u ILI NET agenciji. Napominjemo da je izračun cijena okviran te može varirati ovisno o raznim elementima, zahtejvaima, broju intervencija ili korekcija i slično.

Izrada web stranica i njihove cijene ovise o puno faktora

Ovaj kalkulator za izračun cijene internet stranice olakšava vam uvid u koliko svaki element i segment zaista košta. Cijene izrade web stranica bi trebale biti tranparentne i poštene zar ne?
Mi zaista mislimo tako, stoga garantiramo vam konkurentne i transparentne cijene dizajna, programiranja i objave internet sjedišta, te profesionalan pristup i kratkim rokovima realizacije.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća slobodno nas nazovite ili pošaljite nam e-mail.

Izračunajte cijene web stranica

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Ispunite aplikaciju za izračun troška i fromiranje budžeta za vaše sjedište na internetu neovisno da li je za potrebe vaše tvrtke, prezentacijskog tipa, stranice za vaš brend ili nešto treće. Molimo uzmite u obzir da su cijene razvoja, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate direktno sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.

  Unos vaših kontakt podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška razvoja i dizajna

  Struktura:
  1. Broj podstranica (obavezno) Odaberite broj poveznica i podstranica
  Upišite ukupan broj poveznica unutar vaše nove stranice (npr. Početna, O nama, Kontakt, Usluge, ...) 2. Višejezičnost: Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan multisite s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata. 3. Logotip: Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafičko oblikovanje logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama. 4. Web hosting: Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban hosting odaberite navedeno. Hosting odnosno smještaj stranica se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se serveri nalaze u Hrvatskoj. Proračun je baziran u trajanju 1 godine. 5. Fotografije: Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija. 6. Pisanje tekstova: Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta za vašu novu internetsku stranicu molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta. 7. Blog: Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava. 8. SEO optimizacija: Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija prilikom izrade molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google. 9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene kreiranja i razvoja su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli odnosno kako bi planirali budžet, te također uključili nepohodne elemente i funkcionalnost.
  Odabrani projekt radimo po principu ključ u ruke, dakle gotove stranice sa svim objavama i stranicama.
  Radimo u najpoznatijem CMS sustavu Wordpress koji radi sa najnovijim verzijama PHP i MySQL. Navedeno je preduvjet između ostalog kvalitetne pozicije na Googleu i brzo se učitavaju. Nakon što završi izrada web stranice istu možete samostalno uređivati, dodavati vijesti, akcije, najave, nove usluge i slično. Naposljetku vršimo edukaciju za samostalno vođenje i ažuriranje.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate za popust na dobivene cijene.  Procjena cijene projekta

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.

  Cjenik portala i internetskih trgovina za 2023 godinu

  Ukoliko imate potrebe za izradom internetske trgovine, kliknite ovdje kako bi izračunali cijenu internetske trgovine

  Ukoliko imate potrebe za izradom internetskih portala, kliknite ovdje kako bi izračunali budžet za razvoj portala.

  Cijene internet stranica kod nas su transparentne i konkurentne

  U današnjem moru cijena internetske stranice, teško je doći do konkretnog troška za vaš projekt posebice ako se radi o projketu koji se ne uklapa u tipizirane cjenovne pakete koje formiraju najčešće studiji i tvrke specijalizirane za izradu.

  Iako internetsko sjedište nije proizvod, već tzahtjeva dizajniranje, programiranje, planiranje i osmišljavanje projekta nije im lako odrediti cijenu. No ipak svaki projekt se sastoji od nekoliko osnovnih elemenata nabrojanih gore, koji svojom zahtjevnošću dizajniranja i programiranja određuju vremenski period izrade, a o navedenom ovisi trošak razvoja i realizacije.

  Kada odlučite krenuti u projekt izrade za svoju tvrtku, obrt ili uslugu najveća prepreka je odrediti budžet za buduće internet sjedište. Stoga smo kreirali ovu aplikaciju za izračun troška razvoja web stranice kako bi pomogli vama naši dragi budući klijenti.

  Testiranje postojećeg URL-a

  Ukoliko vaša tvrtka već je prisutna na internetu, no niste zadovoljni te planirate se upustiti u razvoj novog projekta na internetu, nudimo vam nekoliko alata s kojima možete testirati postojeći URL: