Izrada web oglasnika na internetu gdje vaši posjetitelji samostalno mogu postavljati oglase u različite rubrike.

Izrada web oglasnika – izrada oglasnika na internetu

U današnje vrijeme puno je tvrtki koji nude kompletna rješenja za oglašavanje na internetu i izradu internetskih stranica ili oglasnika. Izrada web oglasnika je najbolji način promocije.

Izrada web oglasnika

Izrada stranica s oglasima

Spomenuli smo da jee izrada web oglasnika najbolji način promocije vaše tvrtke iz razloga jer izradom takve stranice imate neograničenu komunikaciju između kupaca na vašoj stranici i prodavača. Također takve internetske aplikacije su izvrstan način zarade, jer ako izradite uspješnu internetsku stranicu za oglase u bilo kojem segmentu djelovanja profit od oglašivača je znatan.
Oglasi na internetu potiču od klasičnih oglasa iz novina ili polularno zvanih oglasnicima, no kako raste internet tako je sve više rasla popularnost oglasa, kupnje, prodaje i zamjene na internetu. Izrada web oglasnika ako je uspješna također će znatno utjecati na pozicioniranje vaše stranice putem brojnih posjeta kupaca i oglašivača njen rang na tražilicama će biti znatno veći.

Internet oglasnici s naplatom

Oglasnici na internetu omogućavaju korisnicima da pretražuju i pregledavaju oglase na vašim internet stranicama. Lista oglasa sa detaljnim mogućnostima kao što su slika oglasa, tekst oglasa, ocjena oglasa, cijena, kontakt informacije i drugo su vrlo biti kod dizajna i izrade web oglasnika. Bitno je da je vaša stranica sažeta, da ima sve potrebne elemente i da je prije svega pregledna i laka za pregledavanje. S našom izradom internetskih stranica tj. web oglasnika korisnici mogu dodavati svoje oglase, prodavati, kupovati, akucija, dodavati slike, video, tekst i dokumente i slično. Mogućnosti su beskrajne.

Nakon što se korisnik registrira na vašu stranicu mogu odabrati ili kupiti paket vaših usluga ovisno o tome koliko žele da se oglas dugo prikazuje i žele li da je oglas istaknut. Plaćati mogu putem kartica American Express, Visa, Mastercard ili preko Paypal ili putem vaše ponude. Kada uplata prođe na vaš račun oglas se automatski autorizira.

Izrada web oglasnika koji generira profit

Izrađujemo web oglasnik stranice, te nudimo mogućnost za razliku od većine aplikacija za oglase da korisnik nakon što objavi svoj oglas naknadno ga može mijenjati, uređivati i proširivati. Također postoji mogućnost dodavanja multimedijskih datoteka u oglase.

Provjerite cijene izrade oglasnika

Za naše klijente izrađujemo custom rješenja izrada web oglasnika gdje možete definirati apsolutno sve. Kontaktirajte nas za ponudu.

  Kalkluator cijene oglasnika

  Ovo je kalkulator procjene troška izrade internetskog oglasnika. Cijene izrade web oglasnika su okvirne, te ukoliko imate neki specifičan zahtjev molim vas da nas kontaktirate putem emaila. Zahvaljujemo.
  Unos vaših podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška izrade internetskog oglasnika

  Struktura stranice:
  1. Webshop:
  Webshop catalog mode (obavezno)
  Prvi korak je integracija web shopa u oglasnik. Navedeno se odnosi integraciju web shopa instalacijom i postavljanje svih nužnih stranica Navedeno se odnosi integraciju web shopa u catalog mode-u s instalacijom i postavljanje svih nužnih stranica, osim unosa proizvoda.
   Uključene stranice:
  • Stranica Homepage
  • Stranica Trgovina
  • Stranica Kategorije
  • Stranica Kontakt
  • Stranica Login za korisnike
  • Stranica Košarica
  • Stranica Naplate
  • Stranica Uvjeti prodaje
  • Stranica Pravila privatnosti

  1.1. Kategorizacija oglasa: (obavezno)
  Broj kategorija oglasnika?
  Upišite broj kategorija i potkategorija oglasnika. Ponuda se odnosi na izradu kategorijskih i potkategorijskih stranica koji će sadržavati objave, međusobno vezane kategorije i potkategorije, opis i vizualizacija.
  1.2. Broj proizvoda:
  Da li želite unos proizvoda za naplatu oglasa?
  Ukoliko ste odabrali da vam je potreban web shop u sklopu oglasnika, odaberite procjenu broja proizvoda ili paketa oglasa. Ponuda se odnosi na unos proizvoda (paketa oglasa ili slično) s opisom, fotografijom i s varijabilnim cijenama i trajanjem preplatničkog paketa (do 5 varijacija po proizvodu).
  2. Dodatne Stranice
  Odaberite broj dodatnih stranica uz vaš oglasnik
  Integracija web stranice zajedno s web oglasnikom s stranicama kao što su na primjer:
  • Stranica Usluge
  • Stranica O nama
  • Te druge stranice vezane uz vašu tvrtku

  3. B2B integracija:
  Da li vam je potreban web oglasnik namijenjen poslovnim partnerima?
  Ukoliko vam je potreban integracija partnerskih uvjeta kao što su odobreni rabati, odgode naplate i druge benefite molimo odaberite. Ponuda se odnosi na kreiranje kategorizacije partnera, izrade njihovih landing i korisničkih stranica, dodjeljivanje prava pristupa.
  • Stranice profila korisnika
  • Definiranje grupe korisnika
  • Definiranje uvjeta, popusta na definirane cijene u web shopu
  • Definiranje plaćanja, limita i drugih mogućih za tvrtke
  • Automatizacija R1 ili R2 računa

  4. Booking:
  Da li vam je potrebna Booking integracija?
  Ukoliko vam je potrebna Booking integracija u web oglasnik odaberite navedeno. Booking integracija se odnosi na naplaćivanje po danu, satu ili drugačije definiranom vremenskom intervalu. Koristi se najčešće kao integracija za iznajmljivanje apartmana, vozila, te najam različitih usluga.
  5. Višejezičnost:
  Da li vam je potreban višejezičan oglasnik?
  Ukoliko vam je potreban više jezičan internetski oglasnik s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata.
  6. Web hosting:
  Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban web hosting odaberite navedeno. Web hosting se odnosi do veličine 5000 MB i do 50 e-mailova. Cijena je bazirana u trajanju 1 godine.
  • u trajanju od 1.godine
  • 5000 MB prostora
  • do 50 email adresa
  • SSL certifikat

  7. Fotografije:
  Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno za vašu stranicu stock fotografije odaberite broj fotografija.


  8. Pisanje tekstova:
  Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebno za vašu stranicu usluga pisanja teksta molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta.
  9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene oglasnika su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet za izradu web oglasnika, odnosno vidjeli koji su Vam elementi neophodni. No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.


  Procjena troška ukupno

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate ispuniti obavezne stavke, te ostale stavke opcionalno.


  U sklopu naše usluge izrada web oglasnika možete i pogledati

  Gotovi cjenovni paketi

  Kako bi olakšali vam odabir optimalne internet stranice za vas kreirali smo pakete internet stranica

  Reference

  Reference internet stranica koje smo izradili za neke od naših klijenata