Izrada web oglasnika na internetu gdje vaši posjetitelji samostalno mogu postavljati oglase u različite rubrike.

Izrada web oglasnika – izrada oglasnika na internetu

U današnje vrijeme puno je tvrtki koji nude kompletna rješenja za oglašavanje na internetu i izradu web stranica ili web oglasnika. Izrada web oglasnika je najbolji način promocije.

IZRADA WEB OGLASNIKA

Spomenuli smo da jee izrada web oglasnika najbolji način promocije vaše tvrtke iz razloga jer izradom takve stranice imate neograničenu komunikaciju između kupaca na vašoj stranici i prodavača. Također takve web stranice su izvrstan način zarade, jer ako izradite uspješu web stranicu za oglase u bilo kojem segmentu djelovanja profti od oglašivača je znatan.
Ogasi na internetu potiču od klasičnih oglasa iz novina ili polularno zvanih oglasnicima, no kako raste internet tako je sve više rasla popularnost oglasa, kupnje, prodaje i zamjene na internetu. Izrada web oglasnika ako je uspješna također će znatno utjecati na pozicioniranje vaše web stranice putem brojnih posjeta kupaca i oglašivača njen rang na tražilicama će biti znatno veći.

izrada web oglasnika

DIZAJN I IZRADA WEB OGLASNIKA

Oglasnici na internetu omogućavaju korisnicima da pretražuju i pregledavaju oglase na vašim web stranicama. Lista oglasa sa detaljnim mogućnostima kao što su slika oglasa, tekst oglasa, ocjena oglasa, cijena, kontakt informacije i drugo su vrlo biti kod dizajna i izrade web oglasnika. Bitno je da je vaša stranica sažeta, da ima sve potrebne elemente i da je prije svega pregledna i laka za pregledavanje. S našom izradom web stranica tj. web oglasnika korisnici mogu dodavati svoje oglase, prodavati, kupovati, akucija, dodavati slike, video, tekst i dokumente i slično. Mogućnosti su beskrajne.
Nakon što se korisnik registrira na vašu stranicu mogu odabrati ili kupiuti paket vaših usluga ovisno o tome koliko žele da se oglas dugo prikacijue i žele li da je oglas istaknut. Plaćati mogu putem kartica American Express, Visa, Mastercard ili preko Paypal ili putem vaše ponude. Kada uplata prođe na vaš račun oglas se automatski autorizira.

izrada web oglasnika

Izrada web oglasnika koji generira profit

Izrađujemo web oglasnik stranice, te nudimo mogućnost za razliku od većine web oglasnika da korisnik nakon što objavi svoj oglas naknadno ga može mijenjati, uređivati i proširivati. Također postoji mogućnost daodavanja multimedijskih datoteka u oglase.

Kontaktirajte nas

za naše klijente izrađujemo custom rješenja izrada web oglasnika gdje možete definirati apsolutno sve. Kontaktirajte nas za ponudu.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  Neke od stranica koje smo radili

  U sklopu naše usluge izrada web oglasnika možete i pogledati

  Gotovi cjenovni paketi

  Kako bi olakšali vam odabir optimalne internet stranice za vas kreirali smo pakete internet stranica

  Reference

  Reference internet stranica koje smo izradili za neke od naših klijenata