Internet stranica na više jezika danas je esencijalna ukoliko radite i poslujete u inozemstvu. Kako internet nema ograničenja mogućnosti su vam doprijeti do bilo kojeg tržišta s višejezičnim web stranicama.

INTERNET STRANICA NA VIŠE JEZIKA – PRIJEVOD WEB STRANICA

Dali vam zaista treba internet stranica na više jezika? Naravno! Izrada internet stranice na materijnjem jeziku kao što je hrvatski samo po sebi je izazov za dizajnere pogotovo ukoliko je internet stranica kompleksna sa stotinama linkova i stranica. Stoga sama izrada web stranica na više jezika ili mutliezičnih web stranica je dodatni projekt.

Internet stranica na više jezika

Lokalizirane internet stranice

Iako živimo u Hravtskoj i poslujete u Hrvatskoj engleski je dominantan jezik u internetu danas.
Izrada web stranica u engleskom jeziku vam otvara vrata puno većem broju klijenata i potencijalnih kupaca. Ozbiljne tvrtke izrađuju lokalizirane verzije web stranica.

Primjerice posjeta Microsoft web stranici i automatski će vas preusmjeriti u hrvatsku verziju stranice.

Izrada web stranca u više jezika

Mnoge tvrtke zbog svog specifičnog poslovanja i zahtjeva imaju potrebu za izradom multijezičnih internet stranica. Stranice u više jezika je specijalizirana vještina.

U današnje vrijeme marketing strategije koje ciljaju na različite targetirane skupine kao što su različite dobne skupine i različite regije. Danas u poslovnom svijetu barijera, prepreka i granica nema višejezična komunikacija  je ključ proboja kod drugih tržišta.

Zašto mi treba internet stranica na više jezika?

Primjerice ako pretražujete internet za nekom određenom informaciju kao što je studiranje u Finskoj, vjerojatno će te očekivati da njihova stranica je bar prevedena s engleskim jezikom, no ukoliko ne znate niti engleski idealno bi bilo da stranica ima i prijevod na hrvatski jezik. I najvjerojatnije ćete se odlučiti za studij u Finskoj fakultetu koji posjeduje web stranicu s prijevodom. Dakle ako je internet stranica na više jezika tj. prijevoda zovemo je multilingual stranica.

Koja je cijena izrade višejezične stranice?

Ukoliko vam je potrebna izrada internet stranica na više jezika ili imate postojeću stranicu i želite je postaviti na više jezični site, kontaktirajte nas za Ponudu.

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Ispunite aplikaciju za izračun troška i fromiranje budžeta za vaše sjedište na internetu neovisno da li je za potrebe vaše tvrtke, prezentacijskog tipa, stranice za vaš brend ili nešto treće. Molimo uzmite u obzir da su cijene razvoja, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate direktno sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.

  Unos vaših kontakt podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška razvoja i dizajna

  Struktura:
  1. Broj podstranica (obavezno) Odaberite broj poveznica i podstranica
  Upišite ukupan broj poveznica unutar vaše nove stranice (npr. Početna, O nama, Kontakt, Usluge, ...) 2. Višejezičnost: Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan multisite s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata. 3. Logotip: Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafičko oblikovanje logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama. 4. Web hosting: Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban hosting odaberite navedeno. Hosting odnosno smještaj stranica se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se serveri nalaze u Hrvatskoj. Proračun je baziran u trajanju 1 godine. 5. Fotografije: Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija. 6. Pisanje tekstova: Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta za vašu novu internetsku stranicu molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta. 7. Blog: Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava. 8. SEO optimizacija: Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija prilikom izrade molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google. 9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene kreiranja i razvoja su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli odnosno kako bi planirali budžet, te također uključili nepohodne elemente i funkcionalnost.
  Odabrani projekt radimo po principu ključ u ruke, dakle gotove stranice sa svim objavama i stranicama.
  Radimo u najpoznatijem CMS sustavu Wordpress koji radi sa najnovijim verzijama PHP i MySQL. Navedeno je preduvjet između ostalog kvalitetne pozicije na Googleu i brzo se učitavaju. Nakon što završi izrada web stranice istu možete samostalno uređivati, dodavati vijesti, akcije, najave, nove usluge i slično. Naposljetku vršimo edukaciju za samostalno vođenje i ažuriranje.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate za popust na dobivene cijene.  Procjena cijene projekta

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.