Internet stranica na više jezika danas je esencijalna ukoliko radite i poslujete u inozemstvu. Kako internet nema ograničenja mogućnosti su vam doprijeti do bilo kojeg tržišta s višejezičnim web stranicama.

INTERNET STRANICA NA VIŠE JEZIKA – PRIJEVOD WEB STRANICA

Dali vam zaista treba internet stranica na više jezika? Naravno! Izrada internet stranice na materijnjem jeziku kao što je hrvatski samo po sebi je izazov za dizajnere pogotovo ukoliko je internet stranica kompleksna sa stotinama linkova i stranica. Stoga sama izrada web stranica na više jezika ili mutliezičnih web stranica je dodatni projekt.

Lokalizirane internet stranice

Iako živimo u Hravtskoj i poslujete u Hrvatskoj engleski je dominantan jezik u internetu danas.
Izrada web stranica u engleskom jeziku vam otvara vrata puno većem broju klijenata i potencijalnih kupaca. Ozbiljne tvrtke izrađuju lokalizirane verzije web stranica.

Primjerice posjeta Microsoft web stranici i automatski će vas preusmjeriti u hrvatsku verziju stranice.

izrada web stranica na više jezika

Internet stranica na više jezika

Mnoge tvrtke zbog svog specifičnog poslovanja i zahtjeva imaju potrebu za izradom multijezičnih internet stranica. Stranice u više jezika je specijalizirana vještina.

U današnje vrijeme marketing strategije koje ciljaju na različite targetirane skupine kao što su različite dobne skupine i različite regije. Danas u poslovnom svijetu barijera, prepreka i granica nema višejezična komunikacija  je ključ proboja kod drugih tržišta.

Zašto mi treba internet stranica na više jezika?

Primjerice akopretražujete internet za nekom određenom informaciju kao što je studiranje u Finskoj, vjerojatno će te očekivati da njihova stranica je bar prevedena s engleskim jezikom, no ukoliko neznate niti engleski idealno bi bilo da stranica ima i prijevod na hrvatski jezik. I najvjerojatnije ćete se odlučiti za studij u Finskoj fakultetu koji posjeduje web stranicu s prijevodom. Dakle ako internet stranica ima više jezika tj. prijevoda zovemo je multilingual stranica.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potrebna izrada internet stranica na više jezika ili imate postojeću stranicu i želite je postaviti na više jezični site, kontaktirajte nas za Ponudu.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  Cjenovni paketi

  Kako bi olakšali vam odabir optimalne web stranice za vas kreirali smo pakete web stranica

  Primjeri izrada

  Reference web stranica kje smo izradili za neke od naših klijenata