Dizajn oglasa za kvalitetne oglašivačke kampanje na internetu.

Dizajn oglasa

Google AdWords je odličan način kako povećati promet putem vaše web stranici i dovesti potencijalne klijente. Dizajn oglasa unutar Google pretraživačke mreže mora biti jasan i unutar parametara koje diktira Google Display Network.

Dizajn oglasa

Dizajniranje oglasa putem slike na Google

  Google Image Ad ili slikovni odnosno vizualni prikaz oglasa na Google prikazivačkoj mreži postoji u slijedećim formatima:

 • 300 x 50px oglas za mobilno sučelje
 • 468 x 60px banner
 • 728 x 90px banner
 • 250 x 250px kocka
 • 200 x 200px mala kocka
 • 336 x 280px kvadrat
 • 300 x 250px pravokutnik
 • 120 x 600px neboder
 • 160 x 600px široki neboder

Jedna od prednosti kod dizajniranja oglasnih kampanja je veće mogućnosti za kreiranja oglasa od jednostavnog tekstualnog oglasa.
Neke od web stranica ili portala dopuštaju samo slikovne oglase stoga dobar dizajn oglasa daje vam velike mogućnosti pristupa svim stranicama.

Kampanja za našeg klijenta Hertz Rent a Car

U sklopu reklamne kampanje za našeg klijenta Hertz napravili smo bannere i dizajn oglasa za oglasnu kampanju na Google Display mreži za dugoročni najam vozila. Osim kreative oglase je potrebno pripremiti da zadovoljava i brzinom učitavanja i prilagođenosti svim dimenzijama.

Kako do uspješnog dizajna oglasa?

Prije same izrade oglasa naravno trebati će te neki server odnosno hosting na koji ćete moći postaviti vaše slikovne oglase. To može biti server gdje su smještene vaše stranice. Nudimo vam nekoliko savjeta za dizajn oglasa ukoliko se želite upustiti u avanturu izrade oglasa samostalno, iako sugeriramo da ih izradite kod nas:

 • Kreirajte dizajn oglasa u svim veličinama – To povećava broj stranica na kojima će se prikazivati vaš oglas i time dobivate veći broj publike koja će vidjeti vaš oglas. Prilagodite dizajn oglasa za sve veličine tako da dobro izgleda u svim formatima.
 • Koristite poziv na akciju – Ukoliko želite da posjetitelj klikne vaš oglas i posjeti vašu stranicu, dajte im razlog za to. Oglasite vaš proizvod, uslugu ili dio vašeg sadržaja i recite koje ih pogodnosti čekaju ukoliko vas posjete. Ohrabrite klijente uz dizajn oglasa da kliknu na vaš oglas.
 • Koristite fotografije visoke kvalitete za dizajn oglasa – Ukoliko koristite premalene fotografije ili one lošije kvalitete to umanjuje atraktivnosti vaše kampanje. Koristite slike prihvatljive veličine za svaki oglas koji kreirate.
 • Pratite performance vašeg oglasa – Pratite koji oglas dobiva najviše klikova i ostvaruje najviše konverzija. Koji portali ili internet stranice na kojima se prikazuje vaš oglas vam donose najviše posjeta. Sukladno time rezultatima povećate promet putem stranicama s kojima dobivate najviše klikova.

Današnji korisnici interneta ili surferi su sve više i više fokusirani na vizualni sadržaj kao što su slike i video. Promocija vaše tvrtke na vizualan način povećati će svjesnost o vašem brendu te vas znatno istaknuti pred vašom konkurencijom.

Konktaktirajte nas

Kontaktirajte nas da izradimo dizajn oglasa i za vašu oglasnu kampanju.

  Upiti i informacije

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje koji će nam pomoći u kreiranju najbolje oglasne kampanje koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:


  Informacije o oglasnoj kampanji

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam poslati detaljnu ponudu. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge)

  Početak kampanje:

  Trajanje oglašavanja:

  Iznos budžeta (kn):

  Dodatne informacije:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  SEO

  Optimizacija web stranica za tražilice.