dizajn tvrtke

Alati za dizajn tvrtke

Postoji veliki broj frustrirajućih malih zadataka koje trebate odraditi za dobar dizajn tvrtke ili kao samostalni dizajner bilo da se bavite grafičkim ili internet dizajnom. Ti zadaci oduzimaju toliko vremena da vam najčešće ne ostaje ništa vremena za dizajn. Stoga smo osmislili 10 alata koji će vam pomoći u svakodnevnom poslovanju.

WORDPRESSVeliki je broj dizajnera koji nemaju svoj vlastiti blog i to je veliki propust. Jer to je izvrstan način da pokažete svoje radove široj publici, dobijete priznanje struke i kolega, te naravno ugovorite nove poslove s novim klijentima.
Wordpress je najpopularnija platforma za izradu vašeg bloga i CMS internet stranica iako je malo škakljivo ju istalirati i postaviti, jednom kada to svladate ići će vrlo brzo pisanje vašeg bloga.

AWEBER

Ainterneter je izvrstan alat za izradu dobrih e-mail marketing kampanja, koje vam mogu pomoći da održite dobar kontakt sa svojim postojećim klijentima i budućima.
Još jedan izvrstan alat za e-mail marketing je mailchimp koji je besplatan do 2000 pretplatnika. Naša tvrtka trenutno koristi oba alata.

FRESHBOOKS

Kako vaš posao raste i proširuje se trebati ćete program za pisanje faktura i ponuda. Sa Freshbooks alatom možete kreirati i dizajnirati svoje račune kao u blio kojem sličnom programu za računovodstvo. Vrlo lako je s njim upravljati i kompatibilan je sa mnogo programa. Na primjer možete importirati svoje kontakte iz e-maila ili mobitela.

ZOHO RAČUNINe želite plaćati za računovodstveni program? Zoho računi vam nudi besplatnu uslugu za računovodstvo samo za jednog korisnika i do pet klijenata. Pored izdavanja i pisanja faktura program vam nudi i organizaciju sastanaka, odnose s klijentima, zadavanje automatiziranih računa u pdf-u i slično.

GOOGLE WEB FONTOVI

Ako ste vaša dizajn tvrtka posluje već neko vrijeme vjerojatno ste upoznati da puno internet dizajnera je do sada bilo ograničeno na korištenje samo nekoliko fontova pri izradi internet stranica. Prije nekoliko godina Google je objavio svoju uslugu Web fontovi kao pomoć dizajnerima.
To je usluga sa velikim brojem besplatnih fontova integriranih u vašu internet stranicu. Usluga je besplatna i potrebno je nekoliko klikova da instalirate Google internet fontove u vašu stranicu.

TOGGLE

Toggle je program za izračun vremenskog utroška i vrlo je popularan kod dizajnera. Ne samo da će vam pomoći zabilježiti vrijeme koje ste potrošili na određeni projekt, već vam daje i vrijedne informacije koje vam pomažu pri fakturiranju. Izvrsno se uklapa ako koristite program ako što je Freshbooks. Postoji također i mobilna verzija programa.

Adobe Creative Cloud

Kada se radi o konkretnom poslu dzajna Adobe paket ili Adobe Creative Suite, uključujući Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, After Effects i puno ostalih programa su nezaobilazni alati za izradu internet stranica ili grafički dizajn.
Ove godine Adobe je promijenio poslovni model od prodaje skupog paketa na model pretplate preko kojeg ćete moći preuzimati porgrame na “oblaku”.

0 odgovori

Odgovorite

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.