Branding tvrtki, proizvoda i usluga

Brendiranje tvrtki i proizvoda. Brendirajte svoj proizvod ili tvrtku i istaknite se izvrsnim dizajnom. Brendiranje Zagreb.

Prepoznatljiv i voljeni brand tvrtke ili proizvoda je najveća vrijednost vašeg poslovanja.

Brendiranje postavlja izazov koji određuje način komunikacije s kupcima, te kasnije definira dizajn, prodaju i target kupaca vaše usluge ili proizvoda.

Strategija brendiranja je dugoročan proces postavljanja prodajnih, vizualnih i ostalih marketinških ciljeva koji će sadržavati vaš proizvod, usluga ili tvrtka. Kontinuirano komuniciranje brenda pomaže vidljivosti i prepoznatljivosti brenda i etabliranje na tržištu.

U strategiji bitno je nekoliko ciljeva ispuniti kako bi ostvarili željeni rezultat. A to su cilj i uloga brenda, konzistentnost, izazivanje emocija, prilagodljivost, HR odnosno involviranje zaposlenika, lojalnost i kompetitivnost.

Jaki brendovi su toliko prepoznatljivi da u nekim slučajevima oni diktiraju tržišta.

Dole niže možete pogledati objave odnosno članke i portfolio naših radova pod oznakom brendiranje.

Objave

Što je digitalni marketing?

Marketing u blagdansko vrijeme

Veliki broj tvrtki slabo koristi benefite oglašavanja i kvalitetan marketing u blagdansko vrijeme.
marketing trendovi

Novi trendovi u marketingu

S obzirom na mnoge izazove u predstojećim vremenima "novo normalno" u marketingu kao i u mnogim branšama, marketing trendovi se mijenjaju velikom brzinom. No marketing je nezaobilazan za sve tvrtke, te se i marketing trendovi se prilagođavaju.
Oglašavanje na benzinskim postajama

Oglašavanje na benzinskim postajama

Svi putnici i korisnici vozila prije ili kasnije se nađu na bezinskoj stanici. Stoga je ovaj oblik oglašavanja na benzinskim postajama putem oglasa na pištoljima za točenje goriva idealam za vašu promociju.
EU projekt grad Rovinj

Realizacija EU projekta za grad Rovinj

U sklopu projekta grada Rovinja i komunalne tvrtke Odvodnja Rovinj sudjelovali smo zajedno s još nekoliko tvrtki na realizaciji EU projekta pod nazivom “100% Priključeni”.
Brandiranje i pozicioniranje

Brandiranje za različite tvrtke

U sklopu svog rada ILI NET agencija je izradila veliki broj logotipa i zaštitinih znakova ta tvrtke, organizacije, evente, obrte, start-up tvrtke, OPG, zadruge i drugo. Do sada imamo više od 50 projekata koje su uključivali brendiranje proizvoda ili tvrtke.
Tv reklamiranje

Povoljno TV reklamiranje na kanalima u Hrvatskoj

Unatoč uvriježenom mišeljnju TV reklamiranje u Hrvatskoj nije skupo! Naime za kvalitetnu reklamu na nacionalnoj televiziji u Hrvatskoj dostatni su budžeti već od 6-7.000 kuna, gdje vas možemo zapaženo sa preko 20 objava.
angažman na twitteru

Angažman na Twitteru

Twitter je postao moćna marketinška platforma, te se svakodnevno šalje više od 500 milijuna tweetova. Nudimo Vam 5 savjeta kako povećati angažman na twitteru

Portfolio objave

Ceste Jastrebarsko branding vozilaILI NET

Obljepljivanje vozila

U sklopu korporativnog identiteta za tvrtku Ceste Jastrebarsko zadatak nam je bio oslikavati vozilo odnosno izvršiti obljepljivanje vozila.
Kreativa Brošure

Kreativa za Brošuru

Stoga je kreativa brošure i sam sadržaj vrlo bitan. Koristimo najčešće vizualiziranje, stilizirane grafikone, tabele, ikonografiju, timeline-ove i druge elemente koji pomažu vizualizirati i pojasniti same procese poslovanja.
Stolni kalendari

Brending agencije za nekretnine

ILI NET marketinška agencija imala zadatak osmišljavanja, kreiranja i produkcije raznim vrsta materijala počevši od promotivnih artikala, poslovnih poklona, dokumentacije pa sve do internestke stranice i drugih materijala.