Izrada web stranice u Wordpressu

Izrada web stranica u WordPressu

Web stranica u WordPressu

ILI NET dizajn studio vam nudi uslugu izrada web stranica u WordPressu. Od jednostavnog web dizajna i izrade manjih stranica u WP pa sve do složenih rješenja izrade portala i izrade internet trgovine pomoću WP s integriranim forumima, online prodajom i društvenim mrežama pokriveni ste s ILI NET marketing agencijom :)

Izrada web stranica u WordPressu

Vaša nova web stranica u WordPressu

Krojimo za vas projekte prema vašim individualnim potrebama. Većina naših projekata izrada internet stranica u Word pressu uključuje:

 • Brendiranje stranica
 • Dizajn logotipa ili redizajn postojećeg logotipa za  stranicu
 • Definiranje ključnih riječi
 • Izrada arhitekture
 • Konfiguriranje i instalacija Worpdressa
 • Izrada MySQL baze podataka
 • Izrada internet stranica u WP CMS-u s najnovijem HTML5 kodnom jeziku
 • Programiranje i prilagođavanje za mobilne uređaje
 • Obrada medijskih dodataka za SEO optimizaciju
 • Instalacija dodataka ili plugin-ova
 • Integracija društvenim mreža i povezivanje s vašom internet stranicom
 • Obuka za samostalno dodavanje novih stranica i objava
 • Održavanje
 • Nakon izrada internet stranica u WordPressu vršimo backup
 • Isporuka  stranica po sistemu ključ u ruke

WordPress je započeo s radom u 2003. godini sa jedostavim kodom kako bi poboljšao tipografiju svakodnevog pisanja s manje od 5 korisnika. Od tada arastao je na najveću CMS platformu a svijetu koju koriste mnoge stranice u svijetu a posjećuju milijuni posjetitelja.

Internet dizajn s CMS-om

RWE responzivni dizajn

Naša izrada web stranica u WordPressu i dizajn tema su responsive design ili dizajna prilagođenog svim preglednicima i svim vrstama uređaja. To ukratko znači da nakon izrade internet stranice u WordPressu ILI NET-u one se automatski prilagođavaju desktop računalima, tabletima i mobilnim uređajima i pametnim telefonima. Responsivni internet dizajn također poznat kao RWD je pristup dizajniranju koji omogućava optimalni pregled i sučelje internet stranice preko širokog spektra uređaja. Naše internet stranice su prilagođene za stolna računala, tablete i pametne telefone bez obzira dali se radi o iPhone, Android ili Windows mobilnim telefonima. Takav dizajn štedi vrijeme pri dizajnu web stranice i smanjuje cijenu održavanja internet stranica.

  • Svi naši projekti i svaka naša WordPress stranica pomaže vašoj stranici višem rangiranju na Google jer po potrebi uključujemo našu SEO optimizaciju zajedno s mnoštvom SEO zadataka kao što su Google+ autorstvo i meta podacima.
  • Ažurirajte ili nadogradite vašu internet stranicu vrlo jednostavnost korištenjem widgeta, kolona, i mnoštvom pred dizajniranih predložaka dizajna. Svijet se svakodnevno razvija i evoluira…to bi trebala i vaša interet stranica.
  • Izrada web stranica u WordPressu u ILI NET-u osigurava vam izradu stranica s HTML markup jezikom. Sve teme i stranice su izrađene s HTML5 jezikom, što prijevedeno znači da će vaša internet stranica biti brza i fleksibilna.

Zašto je izrada web stranica u WordPressu naš izbor?

Izrada web stranica u WordPressu

WP je internet aplikacija koja služi za kreiranje funkcionalnih sajtova ili blogova. WordPress je besplatan i neprocijenjiv istovremeno. WP je u početku zamišljen kao sistem za izradu blogova, no s vremenom evoluirao je u sistem za izradu sadržaja ili CMS sa tisućama dodataka, widgeta i tema. Sam dizajn sučelja je izrađen od strane stotine programera i veliki broj tema i dodataka će transformirati vašu web prisutnost u bilo što možete zamisliti.

Danas preko 60 milijuna stranica u svijetu pogoni Worpress CMS. To čini WP najjačom CMS platformom na svijetu. Navodimo nekoliko izrada web stranica u WordPressu točnije vrlo poznatih brandova koje su izrađene s WordPressom su CNN, The New York Times, Katy Perry, The Ford Story, MTV Newsroom…te mnogo drugih.

Naši dizajneri  programeri su prepoznati kao kvalitetni

Izrade internet stranica u WordPressu

ILI NET marketing agencija je ponosna na naš dizajn i naše realizirane projekte izrada web stranica u WordPressu. Još više se ponosimo što je velika organizacija kao što je Word Press prepoznala naš trud.
Naše radove i doprinos WP zajednici možete pogledati na našem WordPress računu.

WordPress tuutorijal

Ukoliko već koristite WordPress CMS sustav i imate vašu stranicu s najpoznatijim CMS internet stranicama kreirali smo ovaj jednostavni tutorial za vas kako bi samostalno mogli obaviti članke, stranice i drugo.

2 odgovori
 1. Zdenko
  Zdenko kaže:

  Poštovanje

  Molim vas za informaciju vezanu za moju postojeću web stranicu koju bih želio osvježiti sa par novih bannera na početnoj stranici i nekoliko novih slika koje su napravljene ove sezone i koje se uglavnom baziraju na slikama bazena i okućnice.
  Vaš pogled na stranicu i prijedlog za unapređenje stranice.
  Pomoć kada mi za treba neki popravak ili izmjena kroz godinu 2-3 puta da mi stojite na raspolaganju.
  Možda kompletno preseljenje na vaš server?

  Hvala i molim vašu ponudu

Komentari su zatvoreni.