Dizajn vizualnog ili kroporativnog identiteta

Dizajn vizualnog identiteta za tvrtke, brandove i proizvode. Izrada i osmišljavanje vizualnih cjelina prema modernim smjernicama grafičkih standarda i samih kreativnih rješenja.

Svaka tvrtka ili start-up treba kvalitetan i prepoznatljiv i vizualni identitet će u tome svakako pomoći da sukladno vašem targetu, afinitetima tvrtke i vašim osobnim željama ukomponirate u grafički identitet.

On mora komunicirati vašu misiju, cilj i naravno poruku suptilno ili naglašeno kako bi bili prepoznati. To je ukratko skup grafičkih elemenata ukomponiran u cjelinu koji mora jasno komunicirati određenu poruku.

Ovdje možete pogledati sve objave i neke od naših radova pod ovom oznakom.

Objave

Što je digitalni marketing?

Marketing u blagdansko vrijeme

Veliki broj tvrtki slabo koristi benefite oglašavanja i kvalitetan marketing u blagdansko vrijeme.
EU projekt grad Rovinj

Realizacija EU projekta za grad Rovinj

U sklopu projekta grada Rovinja i komunalne tvrtke Odvodnja Rovinj sudjelovali smo zajedno s još nekoliko tvrtki na realizaciji EU projekta pod nazivom “100% Priključeni”.
Brandiranje i pozicioniranje

Brandiranje za različite tvrtke

U sklopu svog rada ILI NET agencija je izradila veliki broj logotipa i zaštitinih znakova ta tvrtke, organizacije, evente, obrte, start-up tvrtke, OPG, zadruge i drugo. Do sada imamo više od 50 projekata koje su uključivali brendiranje proizvoda ili tvrtke.
Zasto mi je potreban profesionalan logotip

Zašto mi je potreban profesionalan logotip?

Zašto mi je potreban profesionalan logotip? odgovor je jednostavan, profesionalno dizajniran i izrađen logotip privlači pažnju i ostavlja impresiju o vašoj tvrtci kupcima.

Naši radovi unosi

Kreativa za Brošuru

Stoga je kreativa brošure i sam sadržaj vrlo bitan. Koristimo najčešće vizualiziranje, stilizirane grafikone, tabele, ikonografiju, timeline-ove i druge elemente koji pomažu vizualizirati i pojasniti same procese poslovanja.
stolni kalendari

Brending agencije za nekretnine

ILI NET marketinška agencija imala zadatak osmišljavanja, kreiranja i produkcije raznim vrsta materijala počevši od promotivnih artikala, poslovnih poklona, dokumentacije pa sve do internestke stranice i drugih materijala.
Kreativna rješenja craft pivaILINET

Kreativna rješenja za BeerSquad

ILI NET agencija imala je izazov kreirati grafički dizajn, kreativna rješenja za kampanju  od samog početka, izrade logotipa tvrtka, preko izrade etiketa za boce, te preko izrade svih vizuala.
kartonski stalci

Kartonski stalci

Izrada kartonskih stalaka. Kartonski stalci su idealni za promociju vaših proizvoda u trgovinama, parfumerijama, manjim dućanima i trgovačkim lancima.
korporativni identitet teani dream travel

Korporativni identitet za tvrtku Teani Dreams Travel

Osmišljavanje i dizajn za korporativni identitet za tvrtku Teani Dreams Travel koja se bavi turističkim putovanjima s naglaskom na dalekao putovanja.
naljepnice folija

Naljepnice svih vrsta

Naljepnice tiskamo kvalitetnim i izdržljivim bojama koje ovisno o podlozi kojoj su namijenjene se printaju na različitim materijalima.
Izrada akreditacija

Izrada akreditacija

Kod izrade akreditacije potrebno je pri samom dizajnu obratiti pozornost na samu sigurnost, akreditacije koje izrađujemo uz nekoliko vrsta zaštita od kopiranja