Logo osimišljavanje

Osmišljavanje logotipa za tvrtke. Profesionalna kreativa logotipa koji je pogodan za sve vrste upotreba. Izrada 3D logotipa.

Prije samog početka izrade logotipa i dizajniranja prvi korak bi bio da objasnite našim dizajnerima vašu branšu, odnosno tržište s kojim komunicirate.

Logotipi se izrađuju prema profesionalnim standardima i u software-u koji rade s vektorskim oblicima i elementima. Logo oblikovanje napravljeno na ovaj način zadovoljavaju profesionalne standarde i navedeni zaštitni znak tvrtke ili brenda moguće je aplicirati na bilo koje materijale i za bilo koje upotrebe.

Svako logo mora osim atraktivan biti jasnih kontura i jasno komunicirati poruku. Mora imati i jednobojnu varijantu odnosno višebojnu koje se definiraju u knjigama standarda.

Ovdje možete pogledati sve objave i neke od naših radova pod oznakom osmišljavanje logotipa.

Objave

Što je digitalni marketing?

Marketing u blagdansko vrijeme

Veliki broj tvrtki slabo koristi benefite oglašavanja i kvalitetan marketing u blagdansko vrijeme.
desktop publishing

Desktop Publishing ili DTP

Desktop publishing ili DTP je zanimanje koje uglavnom dolazi nakon grafičkog dizajna. DTP je postupak prilagodbe materijala za tisak.

Naši radovi unosi

Izrada logotipa

Izrada logotipa za marketing agenciju

Izrada logotipa za marketing agenciju iz Zagreba. Pošto je osnovna djelatnost marketing agencije dizajn, dizajn logotipa je koncipiran na dosta jedinstven način.
Dizajn loga

Dizajn loga Streetsoccer

Izada i dizajn loga Streetsoccer da zadovaljava mladenački pristup. Same konture i tipografija logotipa koriste boje te je izuzetno vidljiv i prepoznatiljiv. Izrada logotipaza sve namjene.
Izrada loga

Izrada loga za Panonska INT

Izrada loga za Panonska INT tvrtku iz Srbije koja se bavi poljoprivrednom djelatnošću i obradom kamena. Izrada loga tako da obuhvati te dvije osnovne djelatnosti tvrtke.
Izrada vizit karti

Izrada vizitki za Genius

Izrada vizitki za tvrtku Genius. Vodeću tvrtku u Hrvatskoj u videonadzoru i sigurnosnoj opremi. Prije izrade vizitki Genius pristupili smo i samom dizajnu logotipa i dizajnu vizitke.