Izrada logotipa

Izrada logotipa za marketing agenciju

Izrada logotipa za marketing agenciju iz Zagreba. Pošto je osnovna djelatnost marketing agencije dizajn, dizajn logotipa je koncipiran na dosta jedinstven način. Logotip smo dizajnirali u vektorskoj formi koja je iluzija na 3D objekt. Sama tipografija unutar zaštitnog znaka sadrži cijelu abecedu s naglašenim nazivom tvrtke i djelatnošću.

Izrada logotipa za marketing agencija

Marketing agencija

Izrada za jednu od vodećih marketing agencija iz Zagreba specijlizirana za grafički i internet dizajn.

Izrada logotipa

Izrada logotipa i kompletan branding za potrebe tvrtke. Izrada vizualnih standarda korištenjem elemenata logotipa. Izrada logotipa na osnovi tipografije koja predstavlja vizualizaciju grafičkog dizajna.

Pogledajte ostale radove iz grafičkog dizajna

Kontaktirajte nas za izradu logotipa

    Upitnik za grafičko oblikovanje logotipa

    Dragi posjetitelji, ukoliko vas interesira izrada logotipa za vašu tvrtku, proizvod, event, uslugu, restoran, caffe bar ili slično ispunite obrazac za upite o cijeni izrade kreativnog rješenja. Ovaj upitnik pomoći će nama kao agenciji a i vama kako bi što lakše formirali cijenu. Nakon toga izvršiti ćemo kalkulaciju, te poslati Vam ponudu. Cijene ovise o kompleksnosti, izboru broja rješenja, oblika, broja revizija te drugo. Ukoliko vam je potreban neki specijalni format upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:
    Informacije o logotipu
    Tematika (industrija) logotipa: Potreban mi je: Vrsta i kompleksnost: Broj idejnih rješenja: Broj revizija (Korekcija): Isporuka (broj formata datoteka): Da li vam je potrebna knjiga grafičkih standarda: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: