Izrada roll up plakata

Izrada roll-up plakata

Dizajn roll up plakata i izrada roll up bannera

Grafički dizajn u visokoj rezuluciji za izradu roll-up sistema. Roll up sistem je izvrsna reklama za indoor oglašavanje i prezentacije. Dimenzija je 200 x 85cm i sklopiv je za jednostavnu tobu za nošenje.

Rollup plakati

Rollup plakati si jedni od najpopularnijih rješenja za oglašavanje jer su toliko raznovrsni. Instaliraju se jako brzo i jednostavno, te su kompaktni.

    Rollup plakati su mogući u raznim veličinama

  • 85 x 200cm
  • 100 x 200cm
  • 120 x 200cm

Rollup plakati su pogodni za izložbe, prezentacije, konferencije, seminare ili za pormocije unutar vašeg dućana ili ureda. Samostojeći su i imaju izvrsnu stabilnost zahvaljujući čvrstom postolju. Garancija je na 2 godine.
Također rollup plakati su vrlo prihvatljive cijene i moguće je mijenjati grafiku odnosno print na samom rollup baneru po želji.

izrada roll up banera

Roll up banneri s tiskom i grafičkim dizajnom.
Roll up displaji ili roll up banneri su savršeni način za oglašavanje. To je sklopivi plakat velike veličine koji se vrlo lako i brzo sklapa i dlazi s torbom te je vrlo lako prenosiv. Roll up se izvlači na način da povučete gornji dio prema sebi i zakačite ga uz teleskopski štap. Vrlo su stabilini a ujedno i lagani.

    Postoji nekoliko mogućnosti tisak na roll up banner:

  • tisak na ceradu
  • tisak na svilu
  • tiska na papir

Klijent

In-Q

In-Q je tvrtka koja se bavi inovacijama, te djelatnosti vezane uz zdravsteni turizam. Etablirali su se u jednu od važnijih tvrtki u Rijeci i Kvarneru.

Izrada

Grafički dizajn roll up plakata

Obrada logotipa u vektorskom obliku i 3D modeliranje logotipa. Obrada fotografija u Photoshop-u u rezoluciji 300dpi pripremljeno za tisak velikih formata.

Alati za izradu

Pogledajte ostale radove iz grafičkog dizajna