Izrada roll-up plakata

Izrada roll up plakata

Dizajn roll up plakata ili bannera

Grafički dizajn plakata u visokoj rezoluciji za izradu roll-up plakata. Roll up plakat je izvrsna reklama za indoor oglašavanje i prezentacije. Dimenzija je 200 x 85cm, 200x+ 100cm, 200x 120cm i 200 x 150cm i sklopiv je za jednostavnu torbu za nošenje.

Izrada roll-up plakata

Dimenzije roll-up plakata

Rollup plakati si jedni od najpopularnijih rješenja za oglašavanje jer su toliko raznovrsni. Instaliraju se jako brzo i jednostavno, te su kompaktni.

  Rollup plakati su mogući u raznim veličinama

 • 85 x 200cm
 • 100 x 200cm
 • 120 x 200cm
 • 150 x 200cm
 • 200 x 200cm
 • 250 x 200cm

Roll-up plakati su pogodni za izložbe, prezentacije, konferencije, seminare ili za promocije unutar vašeg dućana ili ureda. Samostojeći su i imaju izvrsnu stabilnost zahvaljujući čvrstom postolju. Garancija je na 2 godine.
Također rollup plakati su vrlo prihvatljive cijene i moguće je mijenjati grafiku odnosno print na samom baneru po želji.

Roll up sistem

Naručite vašu izradu

Roll up banneri s tiskom i grafičkim dizajnom.
Roll up displeji su savršeni način za oglašavanje. To je sklopivi plakat velike veličine koji se vrlo lako i brzo sklapa i dolazi s torbom te je vrlo lako prenosiv. Plakat se izvlači na način da povučete gornji dio prema sebi i zakačite ga uz teleskopski štap. Vrlo su stabilini a ujedno i lagani.

  Postoji nekoliko mogućnosti tiska i montaže na mehanizam:

 • tisak na ceradu
 • tisak na svilu
 • tiska na papir

In-Q

In-Q je tvrtka koja se bavi inovacijama, te djelatnosti vezane uz zdravsteni turizam. Etablirali su se u jednu od važnijih tvrtki u Rijeci i Kvarneru.

Grafički dizajn roll up plakata

Obrada logotipa u vektorskom obliku i 3D modeliranje logotipa. Obrada fotografija u Photoshop-u u rezoluciji 300dpi pripremljeno za tisak velikih formata.

Pogledajte ostale radove iz grafičkog dizajnaKontaktirajte nas
  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Izrada roll-up plakata, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: