Izrada roll up plakata

Dizajn roll up plakata ili bannera

Grafički dizajn plakata u visokoj rezoluciji za izradu roll up plakata ili popularno zvanih pigvini. Roll up plakat je izvrsna reklama za indoor oglašavanje i prezentacije. Dimenzija je 200 x 85cm, 200 x 100cm, 200x 120cm,  200 x 150cm, 200 x 200 cm i sklopiv je u jednostavnu torbu za nošenje.

Izrada roll up plakata

Dimenzije roll up plakata

Rollup plakati si jedni od najpopularnijih rješenja za oglašavanje jer su toliko raznovrsni. Instaliraju se jako brzo i jednostavno, te su kompaktni.

  • Izrada roll up plakata je moguća su mogući u raznim veličinama
 • 85 x 200cm
 • 100 x 200cm
 • 120 x 200cm
 • 150 x 200cm
 • 200 x 200cm
 • 250 x 200cm

Roll-up plakati su pogodni za izložbe, prezentacije, konferencije, seminare ili za promocije unutar vašeg dućana ili ureda. Samostojeći su i imaju izvrsnu stabilnost zahvaljujući čvrstom postolju. Garancija je na 2 godine.
Izrada roll up plakata je vrlo prihvatljive cijene i moguće je mijenjati grafiku odnosno print na samom baneru po želji.

Roll up sistem

Naručite izradu roll up plakata

Roll up banneri s tiskom i grafičkim dizajnom.
Roll up displeji su savršeni način za oglašavanje. To je sklopivi plakat velike veličine koji se vrlo lako i brzo sklapa i dolazi s torbom te je vrlo lako prenosiv. Plakat se izvlači na način da povučete gornji dio prema sebi i zakačite ga uz teleskopski štap. Vrlo su stabilini a ujedno i lagani.

  • Postoji nekoliko mogućnosti tiska i montaže na mehanizam:
 • tisak na ceradu
 • tisak na svilu
 • tiska na papir

In-Q

In-Q je tvrtka koja se bavi inovacijama, te djelatnosti vezane uz zdravsteni turizam. Etablirali su se u jednu od važnijih tvrtki u Rijeci i Kvarneru.

Grafički dizajn roll up plakata

Obrada logotipa u vektorskom obliku i 3D modeliranje logotipa. Obrada fotografija u Photoshop-u u rezoluciji 300dpi pripremljeno za tisak velikih formata.

Saznajte cijene izrade roll up plakata

  Kalkulator za Roll UP plakate i sustave

  Poštovani kreirali smo ovaj kalkulator cijena za roll up stalke ili pingvine. Ispunite ga te će na e-mail stići ponuda cijene prema odabranim elementima. Kalulator je osmišljen kako bi vam olakšali odabir formate roll-up stalka, oblik i vrstu. Ukoliko vam je potreban neki specijalni zahtjev upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:
  Vrsta Roll up sustava Izaberite vrstu roll-up sustava Vrsta:
  Dimenzija jednostranog roll up sustava Izaberite dimenziju roll-up sustava:
  Dimenzija dvostranog roll up sustava Izaberite dimenziju roll-up sustava:
  Dimenzija X stalak sustava Izaberite dimenziju roll-up sustava:
  Dimenzija trostranog roll up sustava Izaberite dimenziju roll-up sustava:
  Dimenzija mini roll up sustava Izaberite dimenziju roll-up sustava:
  Grafički dizajn:
  Broj grafičkih rješenja Izaberite broj rješenja grafičkog dizajna:
  Grafička priprema za tisak Da li vam je potrebna priprema za tisak:

  Procjena troška ukupno

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća molimo ispravnom popunite obrazac.


  Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene sustava za prezentacije su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet, odnosno vidjeli koji su Vam elementi neophodni za kvalitetnu promociju. No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.