Agencija za kreativu

Mi smo studio iz Zagreba za kreativu. Kreativa web stranica, grafički dizajn, dizajn tvrtki, dizajn proizvoda, dizajn o povoljnim cijenama.

Kreativa ili proces planiranja, osmišljavanja, vizuala i prisutnosti zovemo i grafičkim dizajnom. Naša agencija u sklupu svog tima ima in house dizajnere i ilustratore kako bi kvalitetno ali i brzlo odgovorili vašim potrebama.

Jer nema kvalitetnog marketinga bez kreative. U naim kreativnim kampanjama djelujemo kao tim, te na taj način klijentima nudimo uslugu zajedno s našim dizajnerima, content managerima, marketing stručnjacima, developerima i account managerima. Na taj način ćete dobiti kompletnu uslugu odnosno kvalitetnu kompletnu uslugu.

Ovdje možete pogledati sve objave i neke od naših radova pod oznakom Kreativa.

Objave

Brandiranje i pozicioniranje

Brandiranje za različite tvrtke

U sklopu svog rada ILI NET agencija je izradila veliki broj logotipa i zaštitinih znakova ta tvrtke, organizacije, evente, obrte, start-up tvrtke, OPG, zadruge i drugo. Do sada imamo više od 50 projekata koje su uključivali brendiranje proizvoda ili tvrtke.
Zasto mi je potreban profesionalan logotip

Zašto mi je potreban profesionalan logotip?

Zašto mi je potreban profesionalan logotip? odgovor je jednostavan, profesionalno dizajniran i izrađen logotip privlači pažnju i ostavlja impresiju o vašoj tvrtci kupcima.
Weekend media festival

Sudjelovali smo na Weekend media festivalu 9

No naravno osim toga smo se i vrlo dobro zabavili, jer naime Weekend media festival je poznat i po koncertima i partyima koji traju dugo u noć :)
Internet stranice na njemačkom jeziku

Zašto svaka moderna web stranica izgleda slično?

Sigurno ste primjetili da svaka moderna web stranica, modernog koda i dizajna izgledaju slično. Također i naše stranice koje smo radili za naše klijente priznajemo izgledaju slično.

Portfolio objave

korporativni identitet teani dream travel

Korporativni identitet za tvrtku Teani Dreams Travel

Osmišljavanje i dizajn za korporativni identitet za tvrtku Teani Dreams Travel koja se bavi turističkim putovanjima s naglaskom na dalekao putovanja.
3D slova reklama

3D slova reklama

Izrade 3D slova reklama osvijetljenje reflektorima za auto salon. 3D slova reklama su od PVC-a i stirodure odnosno stiropora. Slova su dubine 10cm.
Tisak knjige

Tisak knjiga, grafički dizajn i prijelom knjiga

Tisak knjiga Studija zaštite i prezentacijskog potencijala arheološkog nalazišta Kuzelin i bliskih arheoloških nalazišta za Muzej Prigorja iz Sesveta je u sklopu programa Europske unije. Knjiga je dvojezična, odnosno na hrvatskom i slovenskom jeziku.
Izrada 3D logotipa za PIB Extra

Izrada korporativnog identiteta za tvrtku PIB Extra

Izrada korporativnog identiteta za tvrtku PIB Extra uključuje dizajn i izradu svih potrebnih materijala za uspješnu prezentaciju tvrtke.
PVC folija za staklo

PVC folija za staklo

PVC folija za staklo visoke kvalitete i dugotrajnosti. Prit je postojan i ne bijedi. Folija je trajna i otporna.
Brendiranje USB stikova

Tisak na USB stick

Tisak na USB stick. Brendirajte vašu tvrtku i poklonite vašim kupcima poklon koji će biti trajan, brendiran s otisnutim vašim logotipom na USB memoriju.