On demand print

ILINET agencija vam nudi kompletnu uslugu. Počevši od kreative, razvoja marketing strategije sve do printa na zahtjev materijala koje smo dizajnirali.

Ukoliko imate već postojeći dizajn odnosno pripremu za tisak kontaktirajte nas za print na zahtjev. Osim kvalitete moći ćemo vam ponuditi i tisak u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko imate dizajn materijala ali ne i pripremu pomoći ćemo vam u navedenom naši Desk Top Publishing (DTP) tim.

Nudimo offset tisak, tisak velikih formata, digitalan tisak, sito tisak, folio tisak, blindruck, personalizirani tisak, UV tisak te i sve ostale tehnike tiska.

Bilo da imate potrebu za klasičnim tiskom ili personaliziranom možemo vam ponuditi kompletnu uslugu.

Ovdje možete pogledati sve objave i neke od naših radova pod oznakom print na zahtjev.

Objave

Chatbot integracija

Revolucionarni chatbot ChatGPT od strane OpenAI-a

Jedna od usluga, odnosno servisa, koji je nedavno izašao u javnost i svakim danom stjeće sve veću popularnost je AI ChatBot kompanije OpenAI.
Što je digitalni marketing?

Marketing u blagdansko vrijeme

Veliki broj tvrtki slabo koristi benefite oglašavanja i kvalitetan marketing u blagdansko vrijeme.
desktop publishing

Desktop Publishing ili DTP

Desktop publishing ili DTP je zanimanje koje uglavnom dolazi nakon grafičkog dizajna. DTP je postupak prilagodbe materijala za tisak.

Portfolio objave

izrada zastava

Tisak na zastave

Tisak na zastave od svile za vanjske uvjete odnosno ušivene za stupove. Iako pod pojmom zastave pomišljate na držvane zastave, one se jako često koriste u prmotivne svrhe kao što je razno oglašavanje, dekorativne, na raznim festivalima za brendiranje i još mnogo toga.
Tisak na upaljače elektronske

Tisak na upaljače

Tisak na upaljače svih vrsta i cijena. Tisak na promotivne upaljače Upalite promociju vaše tvrtke i poklonite jeftin i efektan poklon - promotivni upaljač.
prozorska grafika

Prozorska grafika

Prozorska grafika pruža mogućnost za izvrstan dizajn, dekoraciju, osigurava privatnost od pogleda izvana. No ono što je manje poznato prozorske grafike osim navedenih svojstava pružaju i dodatnu sigurnost.