prozorska grafika

Prozorska grafika tisak za ljekarnu

prozorska grafika

Prozorska grafika za izlog ljekarne

Prozorska grafika pruža mogućnost za izvrstan dizajn, dekoraciju, osigurava privatnost od pogleda izvana.
No ono što je manje poznato prozorske grafike osim navedenih svojstava pružaju i dodatnu sigurnost je sprječavaju osipanje stakla pri udarcima. Neovisno dali trebate povećati svoj privatnost posebice ako imate ured u izlogu, dekorirati vaš izlog i privući kupce s nekim interesantnim dizajnom ili porukom naša prozorska grafika je atraktivno rješenje za vas. Prozorska grafika se može lijepiti preko cijele staklene površine ili parcijalno u raznim oblicima ili slovima na primjer. Ono što vam prozorska grafika omogućava je da onemogućuje poglede unutra dok vi vidite prema vani. Također prozorska grafika se koristi i za oslikavanje vozila.

Folija prozorska grafika ili window graphic

Prozorska grafika je vrlo otporna folija i može se koristiti za unutrarnje i vanjsko oslikavanje izloga. Dolaze u raznim dimenzijama i obično se lijepi s vanjske strane.
Kontaktirajte nas za prozoska grafika cijena montaže i ispisa.


Propharma d.o.o.

Propharma je farmaceutska tvrtka koja u svom vlasništvu ima nekoliko desetaka ljekarni širom republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Osim ljekarni bavi se i distribucijom ljekova u regiji. ILI NET konitnuirano uspješno surađuje s Propharma d.o.o..

Grafički dizajn i montaža prozorske grafike

Prozorska grafika za Propharma d.o.o. zahtjevala je korporativni grafički dizajn s obzirom da se na njoj promovirao određeni lijekovi odnosno brand. Stoga prema zadanim smjernicama EMS vizualnog identiteta osmislili smo grafičko rješenje i dizajn.

Alati za dizajn

 • Photoshop
 • Adobe InDesing
 • Print velikog formata na ploteru za prozorsku grafiku
 • Montaža prozorske grafike na izlog

Posljednji radovi iz grafičkog dizajnaKontaktirajte nas
  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Prozorska grafika, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: