Promocije za tvrtke

Imamo poseban fokus na promociju tvrtki. Stoga ILI NET svojim klijentima i nudi kompletnu uslugu koja ima prvenstveno za zadatak i gdje promocija tvrtki ili brandova esencijalna za uspjeh tvrtki.

Obično kažemo da promocija tvrtki počinje čim se otvori tvrtka. Prvi korak ove aktivnosti je predstavljanje vaše djelatnosti kupcima i upoznavanje ih s vašim radom.  Kao i vaše poslovanje promocija mora biti osmišljena i delegirana.

Od promocije tvrtki najčešće pomažemo našim klijentima u planiranju prezentacije, nastupa na sajmovima, oglašavanja, brandinga, akcija, POS pozicioniranja, prodajne strategije, ispitivanja tržišta, analiza i svega drugoga.

Ovdje možete pogledati sve objave i neke od naših radova pod oznakom promotivne aktivnosti za tvrtke.

Objave

Chatbot integracija

Revolucionarni chatbot ChatGPT od strane OpenAI-a

Jedna od usluga, odnosno servisa, koji je nedavno izašao u javnost i svakim danom stjeće sve veću popularnost je AI ChatBot kompanije OpenAI.
Što je digitalni marketing?

Marketing u blagdansko vrijeme

Veliki broj tvrtki slabo koristi benefite oglašavanja i kvalitetan marketing u blagdansko vrijeme.
Da li je grafički dizajn bitan

Kako je Covid-19 promijenio način na koji radimo?

U jako kratkom roku online poslovanje je doživjelo ogroman porast. Način poslovanja se promijenio, platforme za održavanje virtualnih sastanaka, VPN usluge, Cloud i drugi alati.
marketing trendovi

Novi trendovi u marketingu

S obzirom na mnoge izazove u predstojećim vremenima "novo normalno" u marketingu kao i u mnogim branšama, marketing trendovi se mijenjaju velikom brzinom. No marketing je nezaobilazan za sve tvrtke, te se i marketing trendovi se prilagođavaju.
Oglašavanje na benzinskim postajama

Oglašavanje na benzinskim postajama

/
Svi putnici i korisnici vozila prije ili kasnije se nađu na bezinskoj stanici. Stoga je ovaj oblik oglašavanja na benzinskim postajama putem oglasa na pištoljima za točenje goriva idealam za vašu promociju.
ILI NET zapošljava

ILI NET zapošljava

Postanite dio tima najbrže rastuće marketinške agencije u Hrvatskoj. ILI NET zapošljava account managere u Zagrebu.
Brandiranje i pozicioniranje

Brandiranje za različite tvrtke

U sklopu svog rada ILI NET agencija je izradila veliki broj logotipa i zaštitinih znakova ta tvrtke, organizacije, evente, obrte, start-up tvrtke, OPG, zadruge i drugo. Do sada imamo više od 50 projekata koje su uključivali brendiranje proizvoda ili tvrtke.
Tv reklamiranje

Povoljno TV reklamiranje na kanalima u Hrvatskoj

Unatoč uvriježenom mišeljnju TV reklamiranje u Hrvatskoj nije skupo! Naime za kvalitetnu reklamu na nacionalnoj televiziji u Hrvatskoj dostatni su budžeti već od 6-7.000 kuna, gdje vas možemo zapaženo sa preko 20 objava.
Air Ticket Arean revealing

Lansiranje aplikacije Air Ticket Arena u Londonu

Sudjelovali smo na predstavljanju aplikacije za našeg inozemnog klijenta Air Ticket Arena. To je bila ujedno i prilika da ILI NET marketing agencija prezentira animacijske video i produkciju koju smo radili za navedenog klijenta.

Portfolio objave

Stolni kalendari

Brending agencije za nekretnine

ILI NET marketinška agencija imala zadatak osmišljavanja, kreiranja i produkcije raznim vrsta materijala počevši od promotivnih artikala, poslovnih poklona, dokumentacije pa sve do internestke stranice i drugih materijala.
marketing kampanja e-savjetovanje

Marketing kampanja e-savjetovanje

Otvoren je servis za građane e-savjetovanja. to je servis  odnosno aplikacija koji služi za savjetovanje građana vezano uz donošenje zakona, propisa i akata. Nakon otvaranja gore navedene aplikacije, kampanja je imala za cilj strategiju i snažnu poruku, te samu edukaciju budućih korisnika.
Gravura na USB

Gravura na USB memoriju

Gravura na USB je napravljena laserski u jednoj boji, te je otisnut logotip Ministarstva na twist dio USB memorije.