Grafička priprema za jumbo plakate

Grafička priprema za jumbo plakate i dizajn biloboarda. Kvalitetna priprema za jumbo plakate osigurava prepoznatljivost i pozitivnu reakciju kupaca.

Priprema i osmišljavanje jumbo plakata zahtjeva iskustvo u kreiranju kampanja ali i same izrade. Naime moguće je osmisliti billboard plakate s ekstenzijama, svjetlećim LED segmentima te mnoštvo drugoga što će osigurati da će vaš plakati se isticati od većine drugih.

Kreirali smo veliki broj jumbo plakata za vrelo šarolike kampanje, stoga nam se obratite za pripremu za jumbo plakate.

Ovdje možete pogledati sve objave i neke od naših radova pod oznakom priprema za jumbo plakate.

Objave

Chatbot integracija

Revolucionarni chatbot ChatGPT od strane OpenAI-a

Jedna od usluga, odnosno servisa, koji je nedavno izašao u javnost i svakim danom stjeće sve veću popularnost je AI ChatBot kompanije OpenAI.
Što je digitalni marketing?

Marketing u blagdansko vrijeme

Veliki broj tvrtki slabo koristi benefite oglašavanja i kvalitetan marketing u blagdansko vrijeme.
EU projekt grad Rovinj

Realizacija EU projekta za grad Rovinj

U sklopu projekta grada Rovinja i komunalne tvrtke Odvodnja Rovinj sudjelovali smo zajedno s još nekoliko tvrtki na realizaciji EU projekta pod nazivom “100% Priključeni”.

Portfolio objave

big board plakati

Big Board plakati

Big Board plakati su znatno veći od klasičnih jumbo plakata. Njihove dimenzije su 12x5m ili 10x5m. Najčešće se postavljaju za autoceste, velike prometnice, petlje i mostove.
Roll up stalak

Roll up stalak

Nudimo vam izvrsno i najjeftinije sredstvo za promociju - roll up stalak na izvlačenje ili pingvin po atraktivnoj cijeni. Već od 350 kuna.
Dizajn kampanja za protupožarnu sezonu izrada jumbo plakata

Dizajn kampanja za protupožarnu sezonu za DUZS

ILI NET je pobijedio na natječaju DUZS, te smo imali zadatak komplet dizajn kampanje za Protupožarnu sezonu u Hrvatskoj. Cilj dizajn kampanje prevencija požara
tisak na fototapetu

Fototapeta tisak

ILI NET vam nudi tisak na fototapete kojima možete osvježiti izgled vaših poslovnih prostora kao što su caffe barovi, klubovi, restorani, trgovine, banke, pošte, agencije za nekretnine, dizajn studiji i drugo.
Pop up pano

Pop up pano samostojeći stalak

Samostojeći pano je nemoguće ne zamijetiti pogotovo ukoliko ima kvalitetno otisnutu grafiku i kvalitento je dizajnirani. Pop up pano za prezentacije.
Print na ceradu

Tisak na cerade

Tisak na ceradu Grafički dizajn i grafička priprema za tisak na ceradu. Tisak na polipropilensku ceradu visoke rezolucije i kvalitete.
Dizajn plakata

Dizajn plakata Garnier

Dizajn plakata Garnier Hrvatska. Dizajn plakata za Hrvatsko tržište u sklopu kapanje promocije jednog proizvoda. Plakat je manijenjen mlađoj ciljanoj skupini.
Dizajn plakata

Dizajn plakata NK Velika Gorica

U sklopu ulaska u prvu nogometnu ligu HNL pojavio se i povećani interes za praćenjem utakmica na stadionu. Stoga smo pristupili dizajnu plakata.