Fototapeta tisak i montaža

Oslikavanje kafića fototapetama

Fototapeta tisak sa UV zaštitom i postavljanje na zidove caffe-bara. ILI NET vam nudi tisak na fototapete kojima možete osvježiti izgled vaših poslovnih prostora kao što su caffe barovi, klubovi, restorani, trgovine, banke, pošte, agencije za nekretnine, dizajn studiji i drugo. Osim poslovnih prostora fototapete tisak se koristi i za kućanstva. Tako da možete oslikati fototapetama dječje sobe, spavaće, dnevni boravak i kupaonice.
Fototapeta s tiskom osim što daje izvrstan dizajn vašem prostoru i štiti zid s obzirom da se može lako obrisati i vodootporna je ukoliko je plastificirana. Tisak na fototapete je postojanih boja jer ih tiskamo na UV printerima što jamči izvrsnu kvalitetu otiska.
Fototapete postavljamo profesionalno uz pomoć našeg tima za oslikavanje, te se lako postavljaju i skidaju. Također mogu pokriti odnosno sakriti neka oštećenja na zidu.

tisak na fototapetu
fototapeta tisak

Priprema za fototapete tisak

Grafička pripreme za tisak fototapeta je izuzetno bitna. Pošto tisak se radi u visokoj rezoluciji i  potrebno je imati i obraditi fotografiju izuzetne kvalitete što je teško ili nemoguće pronaći na internetu. Stoga obrađujemo ili stock fotografije koje se kupuju, ili je potrebno poslikati kvalitetnim fotoaparatom objekat koji želite ili napraviti dizajn zida u vektorskom obliku kombinacijom ili printa ili folija.

Oslikavanje caffe bar

oslikavanje kafića

Priprema za fototapete tisak

Grafička pripreme za tisak fototapeta je izuzetno bitna. Pošto tisak se radi u visokoj rezolucijji potrebno je imati i obraditi fotografiju izuzetne kvalitete što je teškoili nemoguće pronaći na internetu. Stoga obradjujemo ili stock fotografije koje se kupuju, ili je potrebno poslikati kvalitetnim fotoaparatom objekat koji želite ili nparaviti dizajn zida u vektorskom obliku kombinacijomiliprinta ili folija.

Caffe Bar Old School u Zagrebu.

Caffe Bar Old School je moderan caffe bar u Dobojskoj ulici u Zagrebu (nasuprot Ekonomske škole). Vrlo je moderno uređen što smo mi pomogli s oslikavanjem caffe bara.

Old School na Facebooku

Oslikavanje kafića

  Oslikavanje i uređenja Caffe bara Old Schoool napravili smo s:

 • tisak na fototapete
 • oslikavanjem s cut folijom (rezanom folijom)
 • Oslikavanje s piši-briši folijom
 • Oslikavanje s fotografijama u okvirima

Alati za izradu i tisak

 • UV printanje
 • Cutter za foliju
 • Nekoliko vrsta folija u boji
 • Montaža

Kontaktirajte nas

  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Fototapeta tisak, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: