Marketing na Facebooku

Facebook marketing. Privucite kupce putem o oglasa na Facebooku. Marketingom na Facebooku možete ostvariti vrlo dobar efekt oglašavanja za minimalan budžet.

Uspješne oglašivačke kampanje na Faceboku zahtijevaju pažljivu strategiju, testiranje kako bi pronašli za vas pravu kombinaciju targetiranja, kreiranja sadržaja, kreativnog dizajna kako bi došli do vaših idealnih kupaca.

U našu uslugu marketing na Facebooku osim kreiranja kampanja, vizuala, content managementa ili pisanja sadržaja spada i administriranje brand Facebook stranica i poslovnih Facebook stranica.

Poslovne stranice administriramo profesionalno i s velikim iskustvom vođenja kampanji i komunikacija s vašim followerima kako bi se vi nesmetano mogli fokusirati na vaš posao.

Ovdje možete pogledati sve objave i neke od naših radova pod ovom oznakom.

Objave

Što je digitalni marketing?

Marketing u blagdansko vrijeme

Veliki broj tvrtki slabo koristi benefite oglašavanja i kvalitetan marketing u blagdansko vrijeme.
chatbot-integracija

Revolucionarni chatbot ChatGPT od strane OpenAI-a

Jedna od usluga, odnosno servisa, koji je nedavno izašao u javnost i svakim danom stjeće sve veću popularnost je AI ChatBot kompanije OpenAI.
Marketing na društvenim mrežama

Što je digitalni marketing?

Prvo da objasnimo što je digitalni marketing. Digitalni marketing je način putem kojeg promoviramo svoj proizvod na putem elektronskih medija
Oglasi na Snapchatu

Oglasi na Snapchatu

Oglasi na Snapchatu nisu za svaku tvrtku. No ako je vaša targetirana populacija mladi ljudi, onda svakako SNapchat ooglašavanje je za vas.
Facebook profil u stranicu

Pretvorite vaš Facebook profil u Facebook stranicu

/
Do sada smo se puno puta susreli s tvrtkama kojima Facebook profil služi za promociju umjesto Facebook stranice. No sada možete pretvortit vaš profil u stranicu.
Facebook anonimno logiranje

Facebook anonimno logiranje

Opcija Facebook anonimno logiranje će nuditi korisnicima čuvanje osobnih podatka te ćete moći bezbrižno logirati se i komentirati web portale poput Jutarnjeg

Portfolio objave

Izrada Facebook aplikacije

Izrada Facebook aplikacije

Izrada facebook aplikacije za nagradnu igru Orbico i Shell Helix Driven to Extremes. U svrhu Shell Helix Driven to Extremes promotivne kampanje izradili smo i administriramo Facebook stranicu i Facebook palikaciju za nagradnu igru.