Facebook anonimno logiranje

Facebook anonimno logiranje

Zašto je Facebook anonimno logiranje bitno?

Facebook je jedan korak bliže postanku vašim ulazom ili korištenjem interneta. Vlasnik Facebooka CEO Mark Zuckerberg objavio je danas da Facebook kompanija planira ponuditi uslugu “anonimno logiranje”. No da vas naslov ne zbuni to ne znači da doslovno Facebook nudi anonimno logiranje. Već znači da ćete moći koristiti vaš postojeći Facebook račun ili Facebook stranicu za za prijavu kod drugih stranica i aplikacije anonimno. Primjerice u ILI NET marketing agenciji do sada, ukoliko ste željeli komunicirati s nama, komentirati naše objave ili slično, morali ste ručno se upisivati u naš obrazac za prijavu zajedno s vašom e-mail adresom i ostalim podacima. Sada s Facebook anonimnim logiranjem možete ostaviti komentare u našoj web stranici. Ili postavljati pitanja bez da ostavljate svoje ime, profilnu fotografiju, datum rođenja, listu prijatelja i svih ostalih podataka koje stranice “vuku” s Facebooka.

Facebook anonimno logiranje

Dakle ta opcija će nuditi korisnicima čuvanje svoji osobnih podatka te će te osim kod naše stranice moći bezbrižno logirati se i komentirati i web portale poput Jutarnjeg lista.
Nažalost ta Facebook opcija je još u fazi testiranja i nije ju još moguće koristiti. Planiraju izaći s tom opcijom za Facebook developere u nadolazećim mjesecima, te će ju potom naši Facebook developeri implementirati u vašu web stranicu kako bi mogli koristiti tu uslugu.