Koja je veza između oglašavanja na mobitelima i prodaje u vašoj trgovini?

Današnji potrošači istražuju proizvode u hodu, koristeći svoje pametne telefone kako bi pronašli i izabrali koje trgovine u blizini imaju ono što traže, kako bi obavili kupovinu. Uglavnom posjećuju pronađenu trgovinu istig dana.

Stoga bi većina trgovina trebala poboljšati svoju online prisutnost ili ju kreirati (ako ju nemaju) kako bi poljošali direktnu prodaju u trgovini.

Ta prisutnost se postiže kroz razne digitalne kanale kao što su web stranice, tražilice, društvene mreže i oglasne kampanje.

Kupovina mobitelom

Internet na mobilim uređajima je dosegao 50%. Stoga veliki broj trgovaca, lanaca trgovina je fokusirano da poveže njhovu digitalnu prisutnost s prodajom u trgovini. To se posebno primjeti na Google maps gdje lanci trgovina pažljivo postavljaju svaku svoju trgovinu s radnim vremenom, telefonom, e-mailom i slično. No prisutni su i na svim drugim kanalima kako bi se istaknuli od konkurencije.

Stoga obratite nam se da kreiramo i isplaniramo vašu online prisutnost od koje će profitirati vaša online i offline prodaja.