Kupovina mobitelom

Veza između mobilnog marketinga i prodaje

Mobilni marketing je veza između oglašavanja na mobitelima i prodaje u vašoj trgovini

Današnji potrošači istražuju proizvode u hodu, koristeći svoje pametne telefone kako bi pronašli i izabrali koje trgovine u blizini imaju ono što traže, kako bi obavili kupovinu. Uglavnom posjećuju pronađenu trgovinu istog dana.

Stoga bi većina trgovina trebala poboljšati svoju online prisutnost i aktivirati mobilni marketing ili ju kreirati (ako ju nemaju) kako bi poboljšati direktnu prodaju u trgovini.

Ta prisutnost se postiže kroz razne digitalne kanale kao što su web stranice, tražilice, društvene mreže i oglasne kampanje.

Kupovina mobitelom

Mobilni marketing bilježi zapanjujući rast

Internet na mobilim uređajima je dosegao 50%. Stoga veliki broj trgovaca, lanaca trgovina je fokusirano da poveže njhovu digitalnu prisutnost s prodajom u trgovini. To se posebno primijeti na Google maps gdje lanci trgovina pažljivo postavljaju svaku svoju trgovinu s radnim vremenom, telefonom, e-mailom i slično. No prisutni su i na svim drugim kanalima kako bi se istaknuli od konkurencije.

Stoga obratite nam se da kreiramo i isplaniramo vašu online prisutnost od koje će profitirati vaša online i offline prodaja.