plaćanje putem payway

Vaš web shop s PayWay T-com Servisom

PayWay T-Com gateway za spajanje s Woocommerce internet trgovinom

Woocommerce kao izuzetno popularan plugin u WordPressu za izradu internet trgovine. WooCommerce je najpopularniji plugin za internet prodaju i izradu internet trgovine u WordPressu. Bitni razlozi su što je jednostavan za uporabu, prilagodljivog dizajna, jednostavan za postavljanje i besplatan je. Dolazi s puno opcija i mogućnosti i lako se integrira u bilo koju internet stranicu u WordPressu.

No u Hrvatskoj unatoč njegovoj popularnosti ima manjkavosti jer ima mogućnosti naplate putem Paypal servisa koji u hrvatskoj funkcionira. No međutim teško ga je koristiti jer ima naplatu u Eurima ili dolarima što poprilično otežava računovodstveno praćenje transakcija a integriranje fiskalizaciju čini nemogućom.

plaćanje putem payway

Izrada T-com web shop s PayWay payment gateway-om za Wooocomerce

Payway sustav ima mogućnosti naplate putem American Express kartice, Diners, Visa, Maestro, Mastercard i debitnih kartica ili karticama tekućeg računa. Također nudi naplatu u obrocima ili ratama. Stoga smo u ILI NET marketing agenciji razvili aplikaciju odnosno plugin koji se automatski integrira u Woocomerce i spajanje internet trgovine s PayWay T-Com servisom. Te koristi i kune kao valutu. Ukoliko imate potrebe za intergracijom payway gatewaya u svoj sustav slobodno nas kontaktirajte

PayWay T-com naplata

1 odgovor
 1. David
  David kaže:

  Poštovani,

  možemo li dobiti ponudu za vaš plug-in za integraciju PayWay-a. Do koje verzije WooCommerca ste ju ažurirali?

  Podatci za ponudu su:
  Original Brands d.o.o
  Lonjička 2, 10000 Zagreb
  OIB: 74133199923

  Srdačan pozdrav

Komentari su zatvoreni.