izrada internet stranica novi trendovi

Novi trendovi pri izradi web stranica

Trendovi koje valja pratiti

Još je jedna godina je prošla, što znači da je vrijeme da si postavimo pitanje koji su novi trendovi pri izradi internet stranica? Točnije trendovi u internet dizajnu i izradi internet stranica za iduću godinu?
U tehnologiji, godinu dana je jako puno, a promjene se mogu dogoditi doslovno u minutama. Kao što svi znamo, tehnologija se mijenja brže nego što možemo držati korak s njom.
Dakle, kako da ostanemo u vrhu koristeći najnovije i najveće tehnologije? Naravno nismo vidoviti, ali možemo pomoći da predvidjeti budućnost – barem što se tiče internet dizajna tiče.
Ovdje navodimo nekoliko mišljenja naših internet dizajnera:

Povećanja potražnja

Potražnja će se povećati za pojedinačne internet stranice koje podržavaju i stolna računala i mobilne uređaje. Iako, uvijek će biti slučajeva za koje zasebne specifične za mobilne internet stranice će pružiti bolje iskustvo surfanja.
Koncept pojednostavljene mobilne internet stranice koja nudi samo dio opcija desktop internet stranice će početi opadati. Jer ljudi žele da koriste mobilne uređaje za pristup cijelom sadržaj i obavljati sve dostupne zadatke, čak i kad imaju pristup stolnom računalu. Tehnike kao što su odgovarajući dizajn, prilagodljiv dizajn i progresivno poboljšanje će biti u velike potražnja za stvaranjem pojedinačnih internet stranica koje rade dobro u svim uvjetima.

Interaktivne stranice i web trgovine

Također jedan od novi trendovi pri izradi internet stranica su i pojednostavljeni procesi za prijavu korisnika. Oni će stvoriti potrebu za više sigurnosnih mjera za zaštitu korisničkih računa. Testiranje pokazuje da većina korisnika ne vole tipkati na zaslon osjetljiv na dodir.
Kako bi zadovoljili sve veći broj mobilnih korisnika, sve više i više internet stranica će ponuditi mogućnost da se prijavljujete putem korisničkih imena i lozinki. Iz društvenih medija internet stranice kao što su Facebook i Twitter. Ovo može stvoriti nove sigurnosne probleme, posebno za e-commerce internet stranice, što će zahtijevati dodatne user-friendly mjere za zaštitu kupaca od narušavanja sigurnosti u slučaju da njihova lozinka na društvenim mrežama postane ugrožena.
Podaci internet stranica će podržati bolju prilagodbu marketinga sadržaja.