Chatbot integracija

Revolucionarni chatbot ChatGPT od strane OpenAI-a

Chatbot novi AI


Chatbot je tehnologija se razvija toliko brzo da je i najboljim stručnjacima teško biti u toku i popratiti sve nove proizvode i usluge koji izlaze na tržište svaki dan. Puno takvih proizvoda ne bude prepoznato od strane korisnika i jako brzo odu u zaborav. No svako malo pojavi se nešto što fascinira masu i postane svakodnevnica u našim životima do te mjere da bude teško zamisliti život bez toga, ili sjetiti se kakav nam je bio život ranije.

Jedan od primjera je Google maps, koji je promijenio način na koji ljudi putuju, dolaze do destinacija i uopće planiraju putovanja. Ili hrpa streaming servisa koji su nam dostupni – samo probajte zamisliti da morate ići u videoteku da bi pogledali neki film. Toliko smo se navikli na komfor ovih usluga i proizvoda da su postali normalan dio našeg života. CHatbot GT također ima tendenciju da postane isto.


Chatbot integracija

Chatbot odnosno umjetna inteligencija


Jedna od usluga, odnosno servisa ChatBot, koji je nedavno izašao u javnost i svakim danom stječe sve veću popularnost je AI ChatBot kompanije OpenAI. Na prvu izgleda kao najnormalnija chat aplikacija, no glavna razlika od svih ostalih chatova je to što se s druge strane komunikacijskog kanala nalazi AI sustav. Chatbot na gotovo svim svjetskim jezicima može komunicirati s korisnikom, odgovarati na pitanja iz različitih područja i pomagati u svakodnevnim poslovima. Da bi shvatili koliko je sustav napredan najbolje je jednostavno krenuti razgovarati s njim. Vjerujemo da ćete ubrzo biti fascinirani s time koliko je precizan i kako brzo odgovara na različita pitanja. Kada smo ga pitali da nam kaže o sebi rekao je sljedeće:

Kao što sam već rekao, ja sam Chatbot Assistant, veliki jezični model koji je treniran od strane OpenAI-ja. Nisam stvarna osoba već softverski program napravljen da odgovara na pitanja i pruža informacije o različitim temama. Treniran sam na velikom skupu podataka i koristim taj skup podataka da bih odgovorio na pitanja i pružio informacije. Moja glavna svrha je pomoći ljudima da dobiju odgovore na svoja pitanja i da im pomognem da pronađu informacije o različitim temama. Kao što sam već rekao, ne nudim nikakve usluge, već sam samo tu da pomognem i pružim informacije. Ako imate neko pitanje ili tražite neke informacije, slobodno mi se obratite i ja ću se potruditi da vam pomognem. Hvala što ste me odabrali za pomoć! U budućnosti će se moći integrirati u svaku modernijiu web stranicu.

Da bi shvatili o čemu pričamo i zašto vjerujemo da će ova tehnologija ili neka slična ubrzo postati dio naše svakodnevnice, najbolje je da probate i sami na https://chat.openai.com/.
Nakon što testirate probajte zamisliti kombinaciju njega i nekog od virtualnih asistenata kao što su Siri ili Alexa. Vjerujemo da ćete se složiti s nama kada kažemo da vidimo veliki potencijal u daljnjem razvoju ovog ChatBot-a