wordpress meetup

WordPress Meetup Hrvatska

WordPress Meetup je predavanje za developere

WordPress meetup u Zagrebu predstavlja kvalitetna predavanja za WordPress developere, web dizajnere i ostale koji rade u WordPress platformi u Hrvatskoj. Predavanje se održava uživo za nekih 100-tinjak posjetitelja. Te je i omogućemo praćenje uživo putem live Streama na Carnetovim stranicama.
Ova predavanja možete pogledati idućim live streamu. ILI NET je također prikovan za male ekrane i pratimo WordPress novitete u ovogodišnjem WordPress Meetup

wordpress meetup

Neki od čestih predavača

Nino Ćosić, lokalni Elance/oDesk Mobilizer, govorio o prednostima WordPressa za dogovaranje poslova i njenim mogućnostima koji se nude hrvatskim (i regionalnim) web dizajnerima i web developerima

Igor Benić, autor knjige o izradi WordPress tema dao nam je uvod u izradu responzivnih stranica i responsive web dizajna.

Mario Kostelac, koji je radio pri razvoju najpopularnije hrvatske internet trgovine majicama, pričao je o odlukama koje su donijeli kako bi su tvrtku učinili liderom kakav su danas.

Ante Primorac, pričao je o WordPress Customizeru, dodatku preko kojeg je moguće promjene gledati uživo na stranici, bez potrebe da promjene snimate kako biste promjene vidjeli.