wordpress meetup

WordPress Meet UP Hrvatska

WordPress Meetup je predavanje za WordPress developere

4 po redu WordPress meetup u Zagrebu predstavlja četiri kvalitetna predavanja za WordPress developere, web dizajnere i ostale koji rade u WordPress platformi u Hrvatskoj. Predavanje je održano uživo za nekih 100-tinjak posjetitelja te je i omogućemo praćenje uživo putem live Streama na Carnetovim stranicama.
WordPress Meetup predavanja možete pogledati idućim live streamu. ILI NET je također prikovan za male ekrane i pratimo WordPress novitete u ovogodišnjem WordPress Meetup

wordpress meetup

Nino Ćosić, lokalni Elance/oDesk Mobilizer, govorio o prednostima WordPressa za dogovaranje poslova i njenim mogućnostima koji se nude hrvatskim (i regionalnim) web dizajnerima i web developerima

Igor Benić, autor knjige o izradi WordPress tema dao nam je uvod u izradu responzivnih stranica i responsive web dizajna.

Mario Kostelac, koji je radio pri razvoju najpopularnije hrvatske internet trgovine majicama, pričao je o odlukama koje su donijeli kako bi su tvrtku učinili liderom kakav su danas.

Ante Primorac, pričao je o WordPress Customizeru, dodatku preko kojeg je moguće promjene gledati uživo na stranici, bez potrebe da promjene snimate kako biste promjene vidjeli.

0 odgovori

Odgovorite

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.