Izrada eCommerce trgovine za švicarsku tvrtku

Izrada eCommerce trgovine

Pogledajte eCommerce trgovinu za švicarsku tvrtku NutriGreen:
NutriGreen

Profesionalna izrada eCommerce trgovine

ILI NET je tvrtka koja se bavi izradom i osmišaljavnjem prfesionalnih eCommerce trgovina za rasstuće poslovanje putem interneta. Naša jedinstvena rješenja omogućuju vašoj tvrtci prodaju putem internet vaših usluga ili proizvoda. Naši iskusni programeri su jedni od vodećih pri osmišaljavnju autmoatskih sistema za vašu ECommerce trgovinu kako bi iskoristili ogromne potencijale koje ovaj način prodaje pruža.
Uz znatno manje ulaganje nego što je kod otvaranja obične trgovine, izrada eCommerce trgvine vam također za razliku od obične prodaje pruza ove benefite:

  • Mogućnost prodaje u cijeloj Hrvatskoj i svijetu
  • Čak 1,3 miliona potencijalnih kupaca u Hrvatskoj
  • Minimalni iznos održavanja shopa
  • Samostalno uređivanje, dodavanje i brisanje proizvoda
  • Velika mogućnost povoljne promocije

Iskustvo u izradi za strane tvrtke

eCommerce trgovine izrađene u ILI NET-u su dokazano jedno od najboljih u regiji. SToga noge strane tvrtke poput u ovom slučaju velike Švicarske tvrtke NutriGreen naručuju izradu eCommerce stranica upravo od nas. Svaka trgovina je pažljivo i zasebno osmišljena imajući u vidu razradu kompleksne logikekako bi korisnicima i administratorima bila vrlo jednostavna za korištenje. Uz našu naširoko poznatu SEO potimizaciju i iskustvo u online oglašavanju vaša eCommerce trgovina će imati zavidne rezultate prodaje.

Izrada eCommerce trgovine zdrave hrane u Švicarskoj

NutriGreen GmbH

NutriGreen GmbH je poznata švicarska tvrtka za koju smo izradili novu internet trgovinu. Bavi se prodajom Superfood, zdrave hrane, Musli, snackova, kozmetike i slastica

NutriGreen

Izrada eCommerce trgovine podrazumijevala je izradu u 3 jezika (engleski, njemački i talijanski), priejvod svih skripti na domicine jezike kako bi bili što bolje pozicionirani na Google.ch
eCommerce trgovina sadrži preko 300 proizvoda na 3 jezika.

Posljednji radovi iz web dizajna