Izrada web trgovina za sportsku opremu

Izrada web trgovina prema najmodernijim standardima i principima. Od dizajna prilagođenog svim uređajima, preko promijenjivih cijena proizvoda ovisno odabira kupca, preko dinamičkog računanja poštarine, kupona za pospuste i kartica za vjernost, naplate putem kartica na rate, plaćanje pauzećem ili predračunom kod nas možete dobiti sve.
Stranicu možete pogledati na poveznici: Jako.hr

web trgovina za sportsku opremu

Web trgovina za sportsku opremu

U današnje vrijeme u Hrvatskoj se bilježi portast internet trgovine u odnosu na običnu trgovinu. SAmo u 2015. godini taj rast je bio povećan za 15%.
Stoga smo za našeg klijenta proizvođača poznate sportske opreme izradili vrlo pametnu web trgovina za sportsku opremu. Projekt je bio vrlo zahtjevan jer smo morali napraviti i bolju internet trgovinu nego što ima glavi principal u Njemačkoj jako.de

Varijabilni proizvodi u web trgovini

Izrada varijabilnih proizvoda u internet trgovini

S obzirom da su proizvodi u internet trgovini sportskaoprema potrbeno je bilo kreirati izradu varijabilnih proizvoda i to:

  • Po spolu
  • Po boji
  • Po šifri proizvoda
  • Po veličini
  • Količini
  • Cijeni

Tako da s dadavanjem jednog proizvoda možemo ga grupirati u jednu skupinu koja može varirati po svim navedenim apsketima. Uz sam odabri varijacije mijenja se fotografija odnosno fotogalerija proizvoda. Te se pri narudžbi jasno vide sve varijacije koje je kupac naručio.

Želite i vi vašu internet trgovinu?

U ILI NET markeing agenciji možemo izraditi za vas vašu internet trgovinu bez ikakvih ograničenja i točno ono što želite. Za nas nemoguće ne postoji.
Naravno sve po po vrlo atraktivnim cijenama.

JAKO sporstka oprema

JAKO je poznati proizvođač sportske opreme iz NJemačke te je broj jedan u nagometnoj opremi u svijetu pa tako i u Hrvatskoj.

Internet dizajn i izrada

Obrada fotografija za fotogalerije za brzo učitavanje, izrada pametne web trgovine za sportsku opremu koja zahtjeva minimalno vođenje od strane klijenta. SEO optimizacija.

Pogledajte ostale naše radove