web stranica za otok vis

Web stranice za smještajne kapacitete na otoku Visu

Izrada portala za smještaj

ILI NET je razvio stranice za sve smještajne kapacitete na otoku Visu sa preko 500 smještajnih kapaciteta. Od villa, hotela, apartmana, restorana, rent a car servisa, rent a bike, izleta, evenata i drugo. Time web stranice za Vis su trenutno najkompleksnije stranice na otoku s ciljem turističke promocije otoka.

Web stranice su na hrvatskom i engleskom jeziku. te imaju svu fonkucionalost kao i www.airbnb.com ili booking.com

Mogućnosti web portala s integriranim web shopom

Radi se o web portali s integriranim web shopom koji je u potpunosti automatiziran. Dakle svi smještajni kapaciteti se mogu rezervirati s automatskom naplatom, potvrdom rezervacija i integracijom s kalendarom.  Sustav koji smo razvili ima integrirani booking sustav i rađen je na WordPress platformi. Mogu ga koristiti putničke agencije, tour operateri, rent a car tvrtke i druge turističke djelatnosti sa nišom poput rezervacijom smještaja, hotela, evenata, koncerata. Klijent samostalno može voditi stranicu, dodavati smještajne kapacitete i sve drugo uz dobro osmišljeno back-end sučelje jednostavno za korištenje.

Osnovne funkcionalnosti koje smo uključili u web stranicu:

 • Smještaji s automatskom naplatom postotka agenciji za rezervaciju
 • Stranice za partnere, gdje druge agencije mogu objavljivati i voditi svoje kapacitete uz postotak
 • I cal sinkronizacija s Google i Apple kalendarom, što znači kada odobrite posjetitelju rezervaciju, ona se automatski dodaje u mobilni telefon s podsjetnikom i Vama i posjetitelju
 • Statistika zauzetosti smještaja, koju možete gledati s integriranim kalendarom. To znači da će aplikacija nuditi posjetitelju samo dane koji nisu prethodno rezervirani.
 • Mogućnost spajanja s vanjskim booking sistemima
 • Pretraga po destinaciji
 • Pretraga po cijeni (filter cijena od željenje minimalne pa do maksimalne)
 • Pretraga kapaciteta po broju osoba, djece i drugo
 • Integriran email sustav, koji automatski dobiva klijent i vi pri rezervaciji, te nakon potvrde rezervacije klijent dobiva potvrdu, te integraciju termina u svoj kalendar s podsjetnikom
 • Automatska naplata putem PayPal ili T-com PayWay usluge
 • Odabir minimalno trajanja rezervacije (za smještaje po danu, dok za rent-a-car po satu)
 • Automatska prognoza vremena vezana uz lokaciju

PAIZ TRAVEL AGENCY

Paiz putnička agencija slovi kao najveća agencija na otoku visu i okolici te objedinjava sve smješatjen akapacitete na otoku visu i Biševu.
http://paiz-travel.com/

Internet dizajn i izrada

Obrada fotografija, izrada layouta web portala s integriranim web shopom, booking sustavom, sustavom B2B za partnere, te još mnogo toga.

Kontaktirajte nas
  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Web stranice za otok Vis, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: