Web stranice za smještajne kapacitete na otoku Visu

Izrada portala za smještaj

ILI NET je razvio stranice za sve smještajne kapacitete na otoku Visu sa preko 500 smještajnih kapaciteta. Od villa, hotela, apartmana, restorana, rent a car servisa, rent a bike, izleta, evenata i drugo. Time web stranice za Vis su trenutno najkompleksnije stranice na otoku s ciljem turističke promocije otoka.

Web stranice su na hrvatskom i engleskom jeziku. te imaju svu fonkucionalost kao i www.airbnb.com ili booking.com

Mogućnosti web portala s integriranim web shopom

Radi se o web portali s integriranim web shopom koji je u potpunosti automatiziran. Dakle svi smještajni kapaciteti se mogu rezervirati s automatskom naplatom, potvrdom rezervacija i integracijom s kalendarom.  Sustav koji smo razvili ima integrirani booking sustav i rađen je na WordPress platformi. Mogu ga koristiti putničke agencije, tour operateri, rent a car tvrtke i druge turističke djelatnosti sa nišom poput rezervacijom smještaja, hotela, evenata, koncerata. Klijent samostalno može voditi stranicu, dodavati smještajne kapacitete i sve drugo uz dobro osmišljeno back-end sučelje jednostavno za korištenje.

Osnovne funkcionalnosti koje smo uključili u web stranicu:

 • Smještaji s automatskom naplatom postotka agenciji za rezervaciju
 • Stranice za partnere, gdje druge agencije mogu objavljivati i voditi svoje kapacitete uz postotak
 • I cal sinkronizacija s Google i Apple kalendarom, što znači kada odobrite posjetitelju rezervaciju, ona se automatski dodaje u mobilni telefon s podsjetnikom i Vama i posjetitelju
 • Statistika zauzetosti smještaja, koju možete gledati s integriranim kalendarom. To znači da će aplikacija nuditi posjetitelju samo dane koji nisu prethodno rezervirani.
 • Mogućnost spajanja s vanjskim booking sistemima
 • Pretraga po destinaciji
 • Pretraga po cijeni (filter cijena od željenje minimalne pa do maksimalne)
 • Pretraga kapaciteta po broju osoba, djece i drugo
 • Integriran email sustav, koji automatski dobiva klijent i vi pri rezervaciji, te nakon potvrde rezervacije klijent dobiva potvrdu, te integraciju termina u svoj kalendar s podsjetnikom
 • Automatska naplata putem PayPal ili T-com PayWay usluge
 • Odabir minimalno trajanja rezervacije (za smještaje po danu, dok za rent-a-car po satu)
 • Automatska prognoza vremena vezana uz lokaciju

PAIZ TRAVEL AGENCY

Paiz putnička agencija slovi kao najveća agencija na otoku visu i okolici te objedinjava sve smješatjen akapacitete na otoku visu i Biševu.
http://paiz-travel.com/

Internet dizajn i izrada

Obrada fotografija, izrada layouta web portala s integriranim web shopom, booking sustavom, sustavom B2B za partnere, te još mnogo toga.

Kontaktirajte nas

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Ispunite aplikaciju za izračun troška i fromiranje budžeta za vaše sjedište na internetu neovisno da li je za potrebe vaše tvrtke, prezentacijskog tipa, stranice za vaš brend ili nešto treće. Molimo uzmite u obzir da su cijene razvoja, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate direktno sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.

  Unos vaših kontakt podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška razvoja i dizajna

  Struktura:
  1. Broj podstranica (obavezno) Odaberite broj poveznica i podstranica
  Upišite ukupan broj poveznica unutar vaše nove stranice (npr. Početna, O nama, Kontakt, Usluge, ...) 2. Višejezičnost: Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan multisite s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata. 3. Logotip: Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafičko oblikovanje logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama. 4. Web hosting: Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban hosting odaberite navedeno. Hosting odnosno smještaj stranica se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se serveri nalaze u Hrvatskoj. Proračun je baziran u trajanju 1 godine. 5. Fotografije: Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija. 6. Pisanje tekstova: Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta za vašu novu internetsku stranicu molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta. 7. Blog: Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava. 8. SEO optimizacija: Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija prilikom izrade molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google. 9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene kreiranja i razvoja su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli odnosno kako bi planirali budžet, te također uključili nepohodne elemente i funkcionalnost.
  Odabrani projekt radimo po principu ključ u ruke, dakle gotove stranice sa svim objavama i stranicama.
  Radimo u najpoznatijem CMS sustavu Wordpress koji radi sa najnovijim verzijama PHP i MySQL. Navedeno je preduvjet između ostalog kvalitetne pozicije na Googleu i brzo se učitavaju. Nakon što završi izrada web stranice istu možete samostalno uređivati, dodavati vijesti, akcije, najave, nove usluge i slično. Naposljetku vršimo edukaciju za samostalno vođenje i ažuriranje.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate za popust na dobivene cijene.  Procjena cijene projekta

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.