Internet stranice za turizam i prijevoz za tvrtku Pronature Route

Internet stranice za turizam i prijevoz

Izrada internet stranice za turizam i prijevoz u Hrvatskoj

Pronature Route je mlada i moderna tvrtka iz Zagreba koja se bavi organizacijom, prijevozom i smještajem na izletima širom Europe i Hrvatske.
Stoga je internet stranica osmišljena prije svega za turiste (bakcpack) i klijentelu koja je smještena većinom po Hostelima u Hrvatskoj. Također interesantna je stranica i domaćim zaljubljenicima u prirodu i izlete, za manje skupine planinara.
Branding stranice je išao u tom smjeru mladenački i prema smjernicama logotipa i boja izvedenih iz identiteta tvrtke.

Internet stranice lijepog dizajna, SEO optimizirane, funkcionalne i sigurne

Nudimo vam kompletan dizajn i izradu internet stranice za turizam i prijevoz u WordPressu. Od jednostavnih dizajna stranica kao prezentacije do naprednih web shop rješenja s integriranim forumima, korisničkim stranicama možemo kreirati sve što zamislite.
Plan izrada web stranica zahvaljujući našem velikom iskustvu pomaže vam olakšano prikupljanje informacija i materijala za stranice. Naši projekt manageri posvećuju se svakom projektu maksimalno jer nam je cilj da vaša stranica bude uspješna. Naši grafički dizajneri i SEO stručnjaci dovesti će vašu stranicu na vrh vaše konkurencije.

Pronature route

Pronature route je tvrtka koja organizira prijevoz i izlete za manje skupine turista i domaćih klijenata po cijeloj Hrvatskoj i regiji.

Stranice smo radili u slijedećim programskim jezicima

 • PHP
 • HTML
 • CMS
 • CSS
 • JS
 • RWD

Pogledajte ostale radove

Kontaktirajte nas

  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Internet stranice za turizam i prijevoz, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: