Izrada stranice za iznajmljivanje smještaja za hotel Villa Novau Dubrovačkom primorju.

Izrada internet stranica za iznamljivanje smještaja:
Villa Nova

Iznamljujete smeštaj za turiste?

Ukoliko se bavite iznamljivanjem smještaja za turiste onda vam je vjerojatno poznatko kako je teško doći do novih posjetitelja u moru sve više turističkih objekata. Jedan od najveftinijih alata kako doći do većeg broja potecijalnih posjetitelja je izrada web stranica u ILI NET-u. Ono što nas ističe od konkurencije su kvalitetne web stranice za iznamljivanje  smještaja koje su dobro pozicionirane na tražilicima. Posebice ukoliko targetirate strania tržišta poput Švicarske, Njemače, Austrije, Francuske itd. Webdizajn je moderan i responzivan, te u stranice je uključen i online booking sustav.

Villa Nova Hotel

Villa Nova je eskluzivan hotel u Neumu, BIH. zbog eksluzivnog ambijenta u hotelu klijent je imao potrebu za izradom stranice za smještaj visoke kvalitete i ugodnog dizajna.

Stranice za iznamjlivanje smještaja

Posebno se ponosimo online booking sistemom integriranim u stranicu sa kalendarom, preko kojega turisti mogu vidjeti raspoloživost soba i kapaciteta, a i sam klijent preko naše stranice može voditi popunjenost kapaciteta. Stranice su poveznase sa Booking.com i Trip advisorom.