Izrada stranice za iznajmljivanje smještaja za hotel Villa Nova u Dubrovačkom primorju.

Stranice za iznajmljivanje smještaja su osim aktivnosti na društvenim mrežama, Bookingu, AirBNB i drugim servisima izuzetno bitni kako bi bili popunjeni cijele senzone.

Izrada internet stranica za iznamljivanje smještaja:
Villa Nova

Iznamljujete smeštaj za turiste?

Ukoliko se bavite iznajmljivanjem smještaja za turiste onda vam je vjerojatno poznato kako je teško doći do novih posjetitelja u moru sve više turističkih objekata. Jedan od najjeftinijih alata kako doći do većeg broja potencijalnih posjetitelja je izrada web stranica u ILI NET-u. Ono što nas ističe od konkurencije su kvalitetne web stranice za iznamljivanje  smještaja koje su dobro pozicionirane na tražilicama. Posebice ukoliko targetirate strana tržišta poput Švicarske, Njemačke, Austrije, Francuske itd. Webdizajn je moderan i responzivan, te u stranice je uključen i online booking sustav.

Villa Nova Hotel

Villa Nova je eskluzivan hotel u Neumu, BIH. zbog eksluzivnog ambijenta u hotelu klijent je imao potrebu za izradom stranice za smještaj visoke kvalitete i ugodnog dizajna.

Stranice za iznamjlivanje smještaja

Posebno se ponosimo online booking sistemom integriranim u stranicu sa kalendarom, preko kojega turisti mogu vidjeti raspoloživost soba i kapaciteta, a i sam klijent preko naše stranice može voditi popunjenost kapaciteta. Stranice su poveznase sa Booking.com i Trip advisorom.

Kontaktirajte nas

    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Stranice za iznajmljivanje smještaja, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: