izrada sportskih web stranica modernog dizajna

Izrada web stranice za Europski tjedan sporta

Izrada sportskih web stranica


Izrada sportskih web stranica poveznica:
Europski tjedan sporta

#Beactive poziv svim Europljanima na sportsku aktivnost

Pod pokroviteljstvom Europske komisije započet je projekt Europski tjedan sporta. U sklopu  projekta Europski tjedan sporta u Hrvatskoj ILI NET je izradio web stranicu vrlo modernog dizajna i sportskog “štiha” koji je pod smjernicama globalnoga projekta #Beactive. Stranica je namijenjena da vodi posjetitelje kroz projekt, daje mogućnost prijave za volontere, sudionike. Posjeduje login za prijavu partnerima projekta, sponzorima i medijskim organizatorima. Stranicu redovito održavamo i punimo novim sadržajima kako bi pravovremeno informirali posjetitelje.

Izrada sportskih web stranica Beactive uključuje animiranje bannera i izradu animacije, izrade predloška dizajna prema vizualnim standardima, kod stranica u HTML 5 jeziku i PHP. Seo optimizacija kod izrada sportskih web stranica i ono najbitnije cool dizajn.

Europski sportski tjedan na Bundeku

Izrada sportskih web stranica za Europski tjedan sporta ima za cilj prmovirati fizičku aktivnost širom Europe i Hrvatske. Europski tjedan sporta u Hrvatskoj je namijenjen za svakoga neovisno o dobi ili fizičkoj spremi. Sam događaj promovira kretanje i sport kako bi živjeli zdravije.
Sam događaj će se održati 12. rujna 2015. na Bundeku i svi ste pozvani. Također event se održava svake godine pa svakako posjetite stranice ako ste propustili prošlogodišji. Osim web stranice izradili smo i održavali stranice na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera.

obrazac za prijavu

MZOS

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta pod pokroviteljstvom Europske unije koja financira projekt Europski tjedan sporta. Dizajn i izrade sportskih web stranica interesantnoga sadržaja za sve sportaše aktivne i rekreativne.

Web dizajn i programiranje

Web dizajn je vođen po brandingu #Beactive matičnog projekta iz EU. Izrade sportskih web stranica s interaktivnim skriptama i programiranje kako bi omogućili automatiziranu koordinaciju organizatora, volontera, sponzora i posjetitelja.

Posljednji radovi iz web dizajnaKontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Europski tjedan sporta – izrada sportskih web stranica, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: