Izrada web stranice za Europski tjedan sporta

Izrada sportskih web stranica

Izrada sportskih web stranica poveznica:
Europski tjedan sporta

#Beactive poziv svim Europljanima na sportsku aktivnost

Pod pokroviteljstvom Europske komisije započet je projekt Europski tjedan sporta. U sklopu  projekta Europski tjedan sporta u Hrvatskoj ILI NET je izradio web stranicu vrlo modernog dizajna i sportskog “štiha” koji je pod smjernicama globalnoga projekta #Beactive. Stranica je namijenjena da vodi posjetitelje kroz projekt, daje mogućnost prijave za volontere, sudionike. Posjeduje login za prijavu partnerima projekta, sponzorima i medijskim organizatorima. Stranicu redovito održavamo i punimo novim sadržajima kako bi pravovremeno informirali posjetitelje.

Izrada sportskih web stranica Beactive uključuje animiranje bannera i izradu animacije, izrade predloška dizajna prema vizualnim standardima, kod stranica u HTML 5 jeziku i PHP. Seo optimizacija kod izrada sportskih web stranica i ono najbitnije cool dizajn.

Europski sportski tjedan na Bundeku

Izrada sportskih web stranica za Europski tjedan sporta ima za cilj prmovirati fizičku aktivnost širom Europe i Hrvatske. Europski tjedan sporta u Hrvatskoj je namijenjen za svakoga neovisno o dobi ili fizičkoj spremi. Sam događaj promovira kretanje i sport kako bi živjeli zdravije.
Sam događaj će se održati 12. rujna 2015. na Bundeku i svi ste pozvani. Također event se održava svake godine pa svakako posjetite stranice ako ste propustili prošlogodišji. Osim web stranice izradili smo i održavali stranice na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera.

obrazac za prijavu

MZOS

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta pod pokroviteljstvom Europske unije koja financira projekt Europski tjedan sporta. Dizajn i izrade sportskih web stranica interesantnoga sadržaja za sve sportaše aktivne i rekreativne.

Web dizajn i programiranje

Web dizajn je vođen po brandingu #Beactive matičnog projekta iz EU. Izrade sportskih web stranica s interaktivnim skriptama i programiranje kako bi omogućili automatiziranu koordinaciju organizatora, volontera, sponzora i posjetitelja.

Posljednji radovi iz web dizajna

Kontaktirajte nas

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Ispunite aplikaciju za izračun troška i fromiranje budžeta za vaše sjedište na internetu neovisno da li je za potrebe vaše tvrtke, prezentacijskog tipa, stranice za vaš brend ili nešto treće. Molimo uzmite u obzir da su cijene razvoja, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate direktno sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.

  Unos vaših kontakt podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška razvoja i dizajna

  Struktura:
  1. Broj podstranica (obavezno) Odaberite broj poveznica i podstranica
  Upišite ukupan broj poveznica unutar vaše nove stranice (npr. Početna, O nama, Kontakt, Usluge, ...) 2. Višejezičnost: Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan multisite s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata. 3. Logotip: Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafičko oblikovanje logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama. 4. Web hosting: Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban hosting odaberite navedeno. Hosting odnosno smještaj stranica se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se serveri nalaze u Hrvatskoj. Proračun je baziran u trajanju 1 godine. 5. Fotografije: Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija. 6. Pisanje tekstova: Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta za vašu novu internetsku stranicu molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta. 7. Blog: Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava. 8. SEO optimizacija: Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija prilikom izrade molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google. 9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene kreiranja i razvoja su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli odnosno kako bi planirali budžet, te također uključili nepohodne elemente i funkcionalnost.
  Odabrani projekt radimo po principu ključ u ruke, dakle gotove stranice sa svim objavama i stranicama.
  Radimo u najpoznatijem CMS sustavu Wordpress koji radi sa najnovijim verzijama PHP i MySQL. Navedeno je preduvjet između ostalog kvalitetne pozicije na Googleu i brzo se učitavaju. Nakon što završi izrada web stranice istu možete samostalno uređivati, dodavati vijesti, akcije, najave, nove usluge i slično. Naposljetku vršimo edukaciju za samostalno vođenje i ažuriranje.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate za popust na dobivene cijene.  Procjena cijene projekta

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.