Aplikacija na internetu

Izrada stranica internetskih odnosno internetske aplikacije za Pisak poduzetnički inkubator u Sisku. Internetska aplikacija www.pisak.biz je zamišljena kao stranice na kojim ase objavljuju novosti za poduzetnike, online edukacije, treninzi, savjetodavna pomoć, registracija novih poduzetnika u poduzetnički inkubator i drugo. Internetska aplikacija je dvojezična.


Izrada internetskih aplikacija:
PISAK

Internetska aplikacija za poduzetnike

PISAK internetska aplikacija nudi mnoštvo online usluga za poduzetnike i start-up tvrtke kao poduzetnički inkubator. Neke od usluga su:

 • online edukacije i radionice
 • online predavanja
 • predavanja s registracijskim formularima
 • registracija tvrtki u poduzetnički inkubator
 • online tajnica
 • podrška mentora
 • savjetodavna pomoć

Te još mnogo toga. Internetska aplikacija je modernog dizajna te lagana za korištenje i administriranje.

PISAK

Poduzetnički inkubator Sisak – PISAK je projekt kompanije Applied Ceramics nastao kao rezultat želje za stvaranjem okruženja koje će svojim znanjima, kvalitetom i umrežavanjem omogućiti razvoj malog i srednjeg poduzetništva, start up tvrtki te dobrih poduzetničkih ideja.

Izrada internetske aplikacije

S obzirom na moderan vizualni identitet koji smo također osmislili, projekt za poduzetnički inkubator zahtijevao je izradu moderne i funkcionalne internetske aplikacije.

Pogledajte ostale radove iz web dizajnaKontaktirajte nas
  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Internetska aplikacija za poduzetnički inkubator, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: