Izradili smo stranicu za Parkour Media 3D marketing agenciju

single page stranica

Izrada web stranice za marketinšku agencijza Parkour Media

Izradili smo modernu Single page stranica za renomiranu agenciju iz Zagreba koja se bavi 3D dizajnom pod nazivom Parkour Media. Kod dizajna koristili smo paralax formu kako bi animirali stranicu i učinili je interkativnom. Stranica je izrađena u vrlo povoljnoj i aktraktivnoj formi Singlepage dizajna u CMS-u odnosno WordPressu.
Unutar stranice postoje segmenti koje klijent samostalno ubacuje kao što su radovi, video galerije s linkovima iz Youtube kanala agencije, objave i slično. Osim radova agnecije, klijent također samostalno barata segmentom objava ili obavijesti kao i s partnerima odnosno logotipovima klijenata.
Ukratko stranicu ažuriraju samostalno a ona ostaje u konceptu Single page web stranica.

Parkour Media.

Parkour Media je vodeća agencija za 3D promociju brandova i proizvoda u Hrvatskoj. Bavi se s patentiranim hologramskim oglašavanjem.

Web dizajn i izrada web stranice za Parkour Media

Web dizajn i izrada stranice je prilagođen brzom učitavanju i funkcionalnom dizajnu Single page stranice.

Što je točno Single page stranica odnosno dizajn?

Single page stranica je web stranica koja ima za cilj pružiti minimalnu i nepohodnu količinu informacija za posjetitelje kaoji se nakon toga mogu odlučti kontaktirati vas. Single page stranica nema dodatnih stranica kao što su (o nama, usluge i slično), odnosno one su sve integrirane u početnu stranicu jer ima za potrebu fokusirati klijenta na ono najbitnije.
Iako postoji samo jedna stranica u konceptu takvih stranica no one sadrže sve segmente ostalih stranica, tako da klijent niti ne prepoznaje najčešće razliku jer one također imaju menu i poveznice na segment početne stranice.

one page dizajn