Single page stranica

Izradili smo stranicu za Parkour Media 3D marketing agenciju

single page stranica

Izrada web stranice za marketinšku agencij za Parkour Media

Izradili smo modernu Single page stranica za renomiranu agenciju iz Zagreba koja se bavi 3D dizajnom pod nazivom Parkour Media. Kod dizajna koristili smo paralax formu kako bi animirali stranicu i učinili je interaktivnom. Stranica je izrađena u vrlo povoljnoj i atraktivnoj formi Single page dizajna u CMS-u odnosno WordPressu.
Unutar stranice postoje segmenti koje klijent samostalno ubacuje kao što su radovi, video galerije s linkovima iz Youtube kanala agencije, objave i slično. Osim radova agnecije, klijent također samostalno barata segmentom objava ili obavijesti kao i s partnerima odnosno logotipovima klijenata.
Ukratko stranicu ažuriraju samostalno a ona ostaje u konceptu Single page web stranica.


Parkour Media.

Parkour Media je vodeća agencija za 3D promociju brandova i proizvoda u Hrvatskoj. Bavi se s patentiranim hologramskim oglašavanjem.

Web dizajn i izrada web stranice za Parkour Media

Web dizajn i izrada stranice je prilagođen brzom učitavanju i funkcionalnom dizajnu Single page stranice.

Što je točno Single page stranica odnosno dizajn?

Single page stranica je web stranica koja ima za cilj pružiti minimalnu i nepohodnu količinu informacija za posjetitelje koji se nakon toga mogu odlučiti kontaktirati vas. Single page stranica nema dodatnih stranica kao što su (o nama, usluge i slično), odnosno one su sve integrirane u početnu stranicu jer ima za potrebu fokusirati klijenta na ono najbitnije.
Iako postoji samo jedna stranica u konceptu takvih stranica no one sadrže sve segmente ostalih stranica, tako da klijent niti ne prepoznaje najčešće razliku jer one također imaju menu i poveznice na segment početne stranice.

one page dizajn

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Single page stranica za Parkour Media, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: