Portal za pravobraniteljicu za osobe s invaliditetom

Izradili smo portal za pravobranitelja za osobe s invaliditetom. Služi kao pomoć i za promicanje prava osoba s invaliditetom. Na jednom mjestu možete saznati sve zakone vezane uz osobe s invaliditetom, sve novosti, događanja ili direktno se obratiti Pravobraniteljici.

Izrada portala

Izradili smo i dizajnirali web portal za Pravobraniteljicu za osobe s invaliditetom. Web aplikacija je modernog izgleda, na engleskom i hrvatskom jeziku. Stranica je dizajnirana u skladu s branding guidelines-ima vizualnog identiteta institucije.

Osim što sadrži uobičajene kategorizirane objave, sastoji se od interaktivnog kalendara objave, arhive dokumentacije i mnogih pravnih dokumenata kako bi bili na usluzi pružanja pravne pomoći i informativnog karaktera za posjetitelje.

Pravobranitelj za osobe s invaliditetom

Ured pravobraniteljice za osobe s invaliditetom je neovisna državna institucija koja je formirana kao pomoć, promicanje prava i interesa za osobe s invaliditetom u Republici Hrvatskoj.

Dizajn i izrada

Izrada portala s izradom teme na platformi WordPressa, uljučivanje multi jezičnosti, kategorizaciji, unosom preko 400 stranica i članaka.

Kontaktirajte nas

  Kalkluator cijene web portala

  Kreirali smo ovaj kalkulator za izračun cijena internetskih portala. Molimo uzmite u obzir da su cijene portala okvirne, te ukoliko nas kontaktirate sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.
  Unos vaših podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška web portala

  Struktura portala:
  1. Broj stranica (obavezno)
  Odaberite broj statičnih stranica vašeg portala
  Upišite broj stranica portala kao što su npr:
  • Stranica Homepage
  • Stranica Blog
  • Stranica Kategorije
  • Stranica Kontakt
  • Stranica Podkategorije
  • Stranica Uvjeti
  • Stranica Pravila privatnosti

  2. Kategorizacija (obavezno)
  Broj kategorija portala?
  Upišite broj kategorija i potkategorija portala. Ponuda se odnosi na izradu kategorijskih i potkategorijskih stranica koji će sadržavati objave, međusobno vezane kategorije i potkategorije, opis i vizualizacija.
  3. Unos objava po kategoriji (obavezno)
  Unos broja objava po kategoriji i potkategoriji
  Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova po objavi, fotografija unutar objave, video galerije ili foto galerije, naslovne fotografije, te unos tagova i oznaka za objave.
  4. Višejezičnost:
  Da li vam je potrebna višejezičan portal?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan portal s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, prijevod postojećih portalskih objava, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata.
  5. Tražilica i filter objava:
  Da li vam je potrebna tražilica i filter objava?
  Ukoliko vam je integracija detaljnog filtriranja i pretraživanja objava molimo odaberite navedeno. POnuda se odnosi na izradu filtera prema: nazivu objave, tagovima, kategoriji i potkategoriji, te drugim značajkama.
  6. Web hosting:
  Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban web hosting odaberite navedeno. Web hosting se odnosi do veličine 5000 MB i do 50 e-mailova. Cijena je bazirana u trajanju 1 godine.
  • u trajanju od 1.godine
  • 5000 MB prostora
  • do 50 email adresa
  • SSL certifikat

  7. Fotografije:
  Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno za vašu stranicu stock fotografije odaberite broj fotografija.
  8. Pisanje tekstova:
  Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebno za vašu stranicu usluga pisanja teksta molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta.
  9. SEO optimizacija:
  Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google.
  9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene internetskih portala su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet za izradu kvalitetnog portala, odnosno vidjeli koji su Vam elementi web stranica neophodni. No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.  Procjena troška za izradu web portala

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkama 1., 2. i 3. obavezno, te ostale stavke opcionalno.