Pravobraniteljica portal

Portal za pravobraniteljicu za osobe s invaliditetom

Izradili smo portal za pravobranitelja za osobe s invaliditetom. Služi kao pomoć i za promicanje prava osoba s invaliditetom. Na jednom mjestu možete saznati sve zakone vezane uz osobe s invaliditetom, sve novosti, događanja ili direktno se obratiti Pravobraniteljici.

Izrada portala

Izradili smo i dizajnirali web portal za Pravobraniteljicu za osobe s invaliditetom. Portal je modernog izgleda, na engleskom i hrvatskom jeziku. Portal je dizajniran u skladu s branding guidelines-ima vizualnog identiteta institucije.

Osim što sadrži uobičajene kategorizirane objave, sastoji se od interaktivnog kalendara objave, arhive dokumentacije i mnogih pravnih dokumenata kako bi bili na usluzi pružanja pravne pomoći i informativnog karaktera za posjetitelje.

Pravobranitelj za osobe s invaliditetom

Ured pravobraniteljice za osobe s invaliditetom je neovisna državna institucija koja je formirana kao pomoć, promicanje prava i interesa za osobe s invaliditetom u Republici Hrvatskoj.

Dizajn i izrada

Izrada portala s izradom teme na platformi WordPressa, uljučivanje multi jezičnosti, kategorizaciji web portala, unosom preko 400 stranica i članaka.

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Pravobranitelj za osobe s invaliditetom portal, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: