Izrada trgovine za sportsku prehranu

Fitpro online trgovina

Online trgovina:
Fitpro

Online trgovine

Danas više nego ikada kupci pretražuju i kupuju online. Rezultati od nedavnih istraživanja pokazuju kako tražilice popout Googla dominiraju prilikom pretrage proizvoda od strane kupaca. Ta tendencija je prisutna i u sportskoj prehrani. Is toga razloga smo kreirali za našeg klijenta izrada online trgovina pod nazivomFitpro za sportsku prehranu.

Fitpro online shop

Zašto kupci kupuju preko online trgovina sve više?

Online trgovine imaju svrhu kupovine proizvoda ili usluga preko interneta. Takav način trgovine je sve popoularniji jer kupcima je taj način zgodiniji kupovine iz svog doma ili ureda. Prilikom takve kupovine ne troše svoje vrijeme. Također i zbog činjenice koju često čujemo od kupaca “nije mi neugodno kupiti na rate nešto što koša 200 kuna ili manje, dok u trgovini vjerojatno to nebi kupio”.
Jedna još od velikih beneficija ne izbjegavanje stajanja u redovima trgovina. Također zakoni u Hrvtaskoj su blagonakloni premakupcima, tako da u slučaju da vam se roba koju ste naručili ne odgovara, novac dobijate instatno natrag. Što u dućanima i nije baš slučaj.

FITPRO trgovina

FITPRO trgovina je tvrtka koja nudi preparate za mršavljenje, dodatke prehrani, proteine, karnetine i još mnogo toga. Ističu je konkrentne cijene i kvaliteta.

Internet dizajn i izrada

Izrada je zahtjevala implementaciju dva načina kartične preodaje putem PayPala i hrvatskih banaka, za kupce iz inozemstva i Hrvatske. u online trgovini je mnoštvo proizvoda koje smo programirali da budu varijabilni, te time smanjili ukupni broj proizvoda za unos. Također na taj način ih je lakše voditi u skladištu. Web shop ima integriran automatski ispis naruddžbe za slanje putem pošte, takoda je potrebno minimmalno ljudstvo za administraciju online trgovine.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  Posljednji radovi iz web dizajna